Muhammet Aydın
Kayıtlı Üye
Şu ince işçiliği yapamadığın müddetçe ne kadar güçlü ve hırslı ol üst seviye takımlarda kendine yer bulamazsın.
Umarım kendini geliştirirsin ve Kenan gibi bir süper star olursun
Yönetim yok ki vizyon yok ki 4 senede bir tane barış kerem hamlesi yapılmadı.Bu adamın çok iyi bir transfer yapacağı gün gibi ortadayken hala neden Keçiören'den %20'lik kısmını da almıyoruz?
Bu sefer de altıpastan açtığı ortayı orta sahaya gönderebilen dünya üzerindeki tek oyuncu oldu.Yine altıpastan dağa taşa ya da kaleci üzerine vurmaya devam. Hadi bu sene de 40 verene satmadık , bakalım seneye bu paralarla teklif gelecek mi... Kritik maçlarda kaçan gollere çok saç baş yolarız.
Evet haklısın fizik gücü ve hızıyla bari bişeyler yapsın.Bugün açtığı ortayı gördün mü kafayı yememek elde değil.Ben de diyorum ki 50 milyon euroluk bir futbol oynamıyor.Minimum 30-35 milyon euro resmi teklif geldi mi hemen göndersinler.Barış hızı ve fizik gücü ile birseyler yapan adam. Sıkışık oyunu acacak biri degil. Yurt dışı alıcısı varsa vedalasılmalı..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.