Nejat Kutlug
Kayıtlı Üye
Osimen'in agresifliği bu sezon başımızı çok ağrıtacak,bütün rakip defans üstüne oynayacak.
Alakası olmadığına inanmıyorum. Birçok kaynak Cenk Ergün’ün de işin içinde olduğunu söylüyor.Cenk Ergun alakası yok bu sezon transferlerle...
Baskan bizde Galatasaray bürokrasisinden dolayı son yetkili ve herkeste onu bekliyor ama gecikti bence ayrıca iletisim sorunu mevcut oldugundan kaos meydana geldi.
Burasi GS Basket forumu ve amatör branşlara en cok yatırım yapan Başkandır kendisi ama ana brans tabi ki futbol ve orada anlık hatayı bile kabul etmez bizim taraftarimiz camiamız.
Bakalim 4-5 hamle bekliyorum hala yoksa Aslantepe Vadisi bitmeden degisim sürecine gireriz.
Batrakov için 20 milyonun bir sent üzerine çıkmam. Bu adamın 5 büyük lige çıkış maddesi 20 milyon deniyor zaten ki bir de üzerine yok babasının yok menajerinin yok bilmem nesinin payı var. Bizden başkasına bu fiyata satma ihtimalleri var mı? Yok. Rusya liginde para yok artık ve devlette sıkıştı orada.Batrakov için Moskova 30 milyon euro istiyor,sen önce 20 milyon euro teklif götürüyorsun,adamlar reddediyor.Sonra 25 milyon euro teklif ediyorsun,adamlar onu da reddediyor.
Leao için adamlar oyuncuyu satacağız diyor,sen önce zorunlu satın alma şeklinde bir kiralama teklifi götürüyorsun.Adamlar reddediyor.Bu kez aradan zaman geçiyor,30+5 milyon euroluk teklif götürüyorsun,adamlar bunu da reddediyor.
Bunlar hep transfer yaparken zaman kaybettiren işler ve plansız hareket etmenin sonucu.3-4 tane eksik bölgeye transfer yapmışsındır,belki önüme bir fırsat gelir diyerek beklemeye geçersin,anlarım.Hazırlık dönemi bitmiş,lig başlayacak,bu kadar ağırdan almanın manası nedir ? Sen şu anda bekleyecek durumda değilsin ki.
Oyuncu satma konusunda zaten yoksun,alma konusunda da yoksun.Yüksek bonservis veya yüksek maaşla oyuncu transfer etmek bir başarı mıdır? Şu an biz yüksek para verip oyuncular alacaksak neden bu kadar bekledik ?
Bunları getiren Erden Timur ve Gardi. Yönetim ise beceriksiz. Bu arada 30 milyona Lesley çekilmedi, kiralık geldi ve satın alma opsiyonu var. Zaten şu ana kadar gittiğimiz her oyuncuya kiralık teklif yapılıyor. Lesley de kulübü kiralık bırakmaya razı olduğu için geldi yoksa o da gelmezdi. Aralarından muhtemelen en iyi kiralık seçenek Lesley’di.Tek adaylı girilen son seçimde kimler seçildi ona bile bakmadım ancak hem Burak Elmas'a hem de Dursun Özbek'e karşı Mustafa Cengiz'e omuz atma çirkinliğine rağmen Eşref Hamamcıoğlu'nu desteklemiştim. Dursun Özbek'e karşı olan tavrım belli olmuştur yaniÖzbek seçimi Erden Timur sayesinde kazanıp ilk fırsatta denize attı.
Son dört yıldır yıllık ücretler konusunda çok para dağıttığını düşünsem de ligde en iyi kadro bir şekilde kuruluyor. Seferovic burada övülürken çok yazdım hiçbir işe yaramayacak bir oyuncu olduğunu. Son dakikada Icardi getirildi. İbrahim Hatipoğlu ve Okan Buruk kadromuzu kurduk dedikten birkaç gün sonra Young Boys faciası meydana geldi. Yine son dakikada Osimhen getirildi. Muhtemelen bu sezon da 2-3 ekleme daha yapılacak. Ön eleme oynamadığımızdan dolayı transferlerin bir ay erken veya geç gelmeleri eğer fiziken hazır geleceklerse çok da önemli değil. Asıl problem bu transferleri öneren transfer komitesi veya hoca. Sen 30 milyona Lesley çekiyorsan, oynatmayacağın adama 3,5 milyon veriyorsan asıl bu problemdir. Her alınan oyuncu verim verecek diye bir şey yok ama Frankowski alıp dörtlüye dönülüyor. Daha saysam bir sürü tuhaflık.
Bu sezon için beklentim diğer şubelerin şaha kaldırılması. Futbolda her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok ama yedek forvet, sol stoper, on numara ve bir altı numara takımın CL'de rahat kadro çıkarmasına yeterdi. Bir tane de ekstra kanat olsa üzerine çilek olur. Lesley ile bir ekleme karavana oldu gibi. 30 milyona 3 tane gelecek vadeden oyuncu alınır. Hiç olmasa 24 yaşındanki Romulo'yu alırsın Osimhen'in arkasına. Transferleri öneren ve onaylayan kişilerde ciddi soru işaretleri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.