Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

O konu maalesef dogeu degil, zaten mazbata Bayram sonrası alınacaktı; dağılım yapılıp alınacak...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Sebo Reis bahsettiği için doğru olduğunu düşündüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Bu yönetim ile 2 sene nasıl geçecek bilemiyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Anlamakta güçlük çektiğim bir nokta var. Neden formalar her sene aynı oluyor ? Bugün forma tanıtımı var , bakıyorsun 3 gün önce AVM'de denk geldiğim eski sezon formalarıyla aynı. Nedir bu PUMA'dan çektiğimiz ? Kimse bunu görüp bir şey demiyor mu yönetimde ?

Anlamakta güçlük çektiğim bir nokta var. Neden formalar her sene aynı oluyor ? Bugün forma tanıtımı var , bakıyorsun 3 gün önce AVM'de denk geldiğim eski sezon formalarıyla aynı. Nedir bu PUMA'dan çektiğimiz ? Kimse bunu görüp bir şey demiyor mu yönetimde ?
Başkan ve yönetimden kaynaklı bu yine suspuslar bizim başkan sevgi pıtırcığı dağıtsın anca.

Parçalı formanın sabit kalması konusunu tamamen destekliyorum. İlk formamız klasik olmalı ve çok üstünde oynanmamalı. Ama ikinci ve özellikle üçüncü formalarda bence de daha radikal olunabilirdi.

Ligin bittiği günden bu yana tam yaklaşık 3 ay geride kalmasına rağmen kadroya yalnızca bir kiralık takviye yapılabilmiş olması kabul edilebilir bir durum değil.

Üstelik Lang, Asprilla, Boey ve Icardi gibi yüksek maliyetli oyuncuların takımdan ayrılmasıyla birlikte maaş bütçesinde ciddi bir rahatlama sağlanmışken bu durgunluk anlaşılır gibi değil.

Gerekli finansal alan açılmasına rağmen hiçbir somut adımın atılmaması, transfer yönetimindeki aksaklıkların basit bir plansızlıktan öteye geçtiğini ve kulübe zarar veren bilinçli bir hareketsizliğe dönüştüğünü hissettiriyor.

Aziz Yıldırım'ın olduğu bir sezonda malesef sene içinde bize yapılacak haksızlıkların boyutunu tahmin dahi edemiyorum. Bu süreçte yine hakkımızı savunamayacak bir yönetim anlayışı her şeyi zorlaştıracaktır.

Bu sene işimiz gerçekten geçmiş senelerden çok daha zor olacak. Bu yüzden böyle bir yönetim anlayışı umarım gerekli tedbirleri alır. Ama malesef sanmıyorum.

4 sene üst üste şampiyon ol. Şampiyonlar liginden, mağazacılıktan ve tribün gelirlerinden inanılmaz para kazan. Ama rakiplerin ile aradaki farkı açama.

Neden?
Çünlkü, Galatasaray yönetilmiyor, yönetilemiyor.
Galatasaray, tüketiliyor!

4 sene üst üste şampiyon ol. Şampiyonlar liginden, mağazacılıktan ve tribün gelirlerinden inanılmaz para kazan. Ama rakiplerin ile aradaki farkı açama.

Neden?
Çünlkü, Galatasaray yönetilmiyor, yönetilemiyor.
Galatasaray, tüketiliyor!
Şampiyonlar Ligi, forma, bilet, loca, kombine ve maç günü gelirlerimizden Euro oranında kazandık.. Yıllarca borçlarımızı TL ye çevirdik diye övünüyorduk yaa hani toplam borcumuzun miktarını bilen var mı ? 3 senedir TL borçlanma faizleri senelik %60 üzerinde ne kazandıysak faizlere gitti elimizde inanılmaz para falan olması imkansız...
Yabancı yatırımcı kendi ülkesinde borçlanıp yüksek faizli getiri için TL çevirip bono, tahvil ve faize yatırıyor iken biz tam tersi Euro kazanıp TL borçlanıp kendi kendimize zarar verdik, 2023 yılında ev araba alanlar gibi durduk yerde döviz bazlı %60 üzerinde zarar ettik...

Ligin başlamasına 1 hafta kala son duruma bakalım. Geçen seneki kadrodan İcardi, Lang, Boey, Asprilla, Kutucu gitti. Takımda Abdülkerim'in, Osimhen'in, Barış'ın yedeği yok. Takımda 10 no yok. Transfer yapılmamasının sebebi olarak, Ankara'dan artık yeter siz biraz geri çekilin dendiği ile ilgili komplo teorisi daha fazla seslendirilmeye başlandı. Erden Timur'un kişisel vizyonu ile kurduğu kadronun doğru eklemelerle yoluna devam etmesi gerekirken, tam tersi beden ve mental olarak yaşlanarak, eksilerek geldiği nokta da umutlu olacak bir sebeb yok ortada. Her işte olduğu gibi sporda da eğer doğru bir sistem kurulmadıysa, kişiye göre ilerleme oluyorsa, o kişi veya kişiler gidince ilerleme duruyor. Durum bu.

Bu sene şampiyon olamazsak Aziz Yıldırım yapıyı yıktım, şampiyonluğu kazandım diye pazarlayacak. Ona bunu söylettikten sonra o koltukta duracağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dursun başkan gidersen bu sefer bir daha hiç dönmemek üzere gideceksin.

Futbolda şampiyonluk tabiki güzel ama dursun Özbek şu salon projesini yapıp diğer branşlarımıza çağ atlatırsa benim için büyük başkandır. Şampiyon olamazsak da devam etmelidir. Eğer bu branşlardaki bu gidişe engel olacak kişiler gelirse bütün emekler çöp olacak

Dursun başkan iyi başkan değildir. Erden Timur sayesinde başkan olmuştur. Okan Buruk sayesinde başkanlığına devam etmiştir.

illakii transfer yapacaklar belki iyi oyuncuda alacaklar ama bu iletisimsizlik cok amatörce.

Bir plan dahilinde sessizce ilerlemekse eğer, gayet iyi.
Fakat posası çıkmış kadroya hala müdahale edemeden sezona girmek adamı tokatlatır. Ki 2 ay önceki şampiyonluğumuzda ağır tokatlar yedik son haftaya kadar.
Şansımıza fikstürün ilk ayı 2 tane kolay rakiple tamamlayacağız. 1 eylüle kadar da kimleri bulacaklar acaba bilmiyorum. Zira ihtiyacımız olan en az 4-5 tane üst seviye oyuncu var.

Görevi Florya ve Riva'yı peşkeş çekmekti başarıyla tamamladı. Bir önceki seçimde karşılarına rakip çıkanlara taraftarlar "hırsız" dedi. Divan'dan umutlanmayın ki zaten tek yetkisi tavsiye kararı vermektir o kadar. Bugün ise Divan başkanı Aykutlap Bey yönetimin bir parçası gibi hareket ediyor. Divan başkanlığı için aday olacağını açıklayan ve sonra bir sonraki seçimde seni destekleriz sözü alınca adaylıktan çekilen İbrahim Göknar'ın divan konuşmalarına bakın.
Yönetim vasıfsız Liselilere bir yerlerde iş dağıttığı sürece yerinden sarsılmaz. Üyelerimiz seçimlere katılmıyor ne yazık ki. Bu hem başkanlık seçimleri hem de divan seçimleri için geçerli. 3200 cıvarı divan üyesi var ve son seçime katılan sayısı sadece 1083. %33 katılımla seçimler oluyor.
İyi hoş başkanlık seçimi için olan oranlar daha vahim.

Galatasarayımızın parası boş yere çar çur ediliyor.

Cenk Ergun alakası yok bu sezon transferlerle...
Baskan bizde Galatasaray bürokrasisinden dolayı son yetkili ve herkeste onu bekliyor ama gecikti bence ayrıca iletisim sorunu mevcut oldugundan kaos meydana geldi.
Burasi GS Basket forumu ve amatör branşlara en cok yatırım yapan Başkandır kendisi ama ana brans tabi ki futbol ve orada anlık hatayı bile kabul etmez bizim taraftarimiz camiamız.
Bakalim 4-5 hamle bekliyorum hala yoksa Aslantepe Vadisi bitmeden degisim sürecine gireriz.

Baskan bizde Galatasaray bürokrasisinden dolayı son yetkili ve herkeste onu bekliyor ama gecikti bence ayrıca iletisim sorunu mevcut oldugundan kaos meydana geldi.
Burasi GS Basket forumu ve amatör branşlara en cok yatırım yapan Başkandır kendisi ama ana brans tabi ki futbol ve orada anlık hatayı bile kabul etmez bizim taraftarimiz camiamız.
Bakalim 4-5 hamle bekliyorum hala yoksa Aslantepe Vadisi bitmeden degisim sürecine gireriz.
O inşaatların biteceğine inanmanız ilginç. Galatasaray bugüne kadar hangi inşaatını vaktinde tamamladı Ada hariç.

Ben uzun zamandır lige bu kadar kötü hazırlanan ve girecek olan bir Galatasaray görmedim. Dursun Özbek büyüyen Galatasaraya 3 beden küçük geldi maalesef.

Hoca gergin.
Oyuncular gergin.
Taraftar gergin.
Sizin yüzünüzden.

Eğer bu yönetimden kurtulmazsak bu sene bitmez.
Genel kurul ve muhalefetin bir şeyler yapması gerekiyor.

Geri