Sultanlar Ligi 1. Hafta | Türk Hava Yolları 3-2 Galatasaray Daikin

Yazmaz abi bak ağır Dursun Özbek muhalefeti olan biri olarak yazıyorum. Ne ilgisi var abicim bunun Dursun Özbek ile eksik kadro vs vs vs elestirelim tamam da 2-0 dan dönen maçı ona yazma başka yerde ara olayı

Bu takımda Aleksandra Uzelac ya da Sarah Franklin olsa Sylla 3. sette ya da 4. sette su kaynattığı anda sahaya atardı. Biz de başa baş geçen seti alır, maçı 3-0 kazanırdık. Düşük bütçeden dolayı ligde ancak küme düşmemeye oynayacak takımın yedeği olacak Merve Tanyel son dakikada transfer edildi. Onu da sahaya atamıyoruz haliyle. Halbuki bütçemiz daha yüksek olsa 1 kaliteli yabancı smaçörümüz daha olsa bu takım 3-0 kazanırdı.

Biz neden Eylül akimova oynayıp wyy oynatmadık mesela? Eylül bi şekilde sıla kadar oynatırdı yani wyy en azından 2-3 blok yapardır 5 sette zira yasemin 1 tane bile yapamadı

Ya yemişim iyi oyncusunu bırakın kardeşim derin kritikleri her topu çift el karşı alana yollayacak binlerce Türk kızı var 1 milyon Euro'da almaz.
Myriam Sylla 550 Bin en fazla 600 Bin Euro alıyor. Ligde ondan fazla kazanan yerli - yabancı 7-8 tane smaçör sayarım. Sylla'nın adam akıllı yabancı yedeği olsa su kaynattığı anda onu sahaya atarsın. Ama düşük bütçeden dolayı o smaçör yok. Olmayınca da su kaynatsa bile oynatmak zorundasın.

Napacaktı başka? derin kritik dediğin topa anca Markova vurur Thy’de o toplara kim vurdu da maçı aldılar? Sylla 1 milyon falan da almıyor ne alaka mesela? Senin Thy takımını yenmen için syllanın hücum edilemeyecek şekilde gelen topa hücum edebilmesi mi lazım? Pas düzgün gelse vurur zaten yani
Ya Gizem biz farklı maçlarımı izledik? Rezil bir hücum yüzdesi vardı sylla'nin. İçimizdeki İrlandalı gibiydi. Sylla maçı verdiğini biliyor lakin bizim Yıldıztapar taraftrimiz yine başka yerde arayacak maglubiyeti.

Maç bitti, bizim kızlar hala kıkırdıyorlar. En önemli rakibin ile oynarken, karşında Lazereva dışında silahı olmayan bir takım varken, mutluluk pıtırcığı kızlarımız hocanın da büyük katkısı ile maçı verdiler. Bu takımın ligde bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Takımın herhangi bir amacı olduğunu düşünmüyorum.

sylla gecen sene ne verdi ki bu sene ne beklendi anlamiyorum ona guvenilerek yola mi
cikir

Şu Sylla yı 5 set oynatan, maç sonunu Vita ile oynamayan adam koç falan olamaz acil 2 italyanı paket yapıp göndermeli

Maç bitti, bizim kızlar hala kıkırdıyorlar. En önemli rakibin ile oynarken, karşında Lazereva dışında silahı olmayan bir takım varken, mutluluk pıtırcığı kızlarımız hocanın da büyük katkısı ile maçı verdiler. Bu takımın ligde bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Takımın herhangi bir amacı olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle bende buna takildim!! İlkin dışında olayın farkında olan yok. Sylla at topu dışarı dans et.

Sylla günah keçisi ilan edilmiş. Sylla transferini duyduğum ilk gün söylemiştim ve buraya da defalarca yazdım. Galatasaray'ın alabileceği en yanlış smaçör Sylla idi. Derya bile çok daha doğru hamle olurdu. Bunu Sylla kötü oyuncudur diye demiyorum. Aynı Sylla FB'de Arina'nın çaprazı olsa çok farklı şeyler konuşuruz. Aynı şey FB'deki Ana C. için de geçerli. Şu anda İlkin'in çaprazı olsa yine çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Ya Gizem biz farklı maçlarımı izledik? Rezil bir hücum yüzdesi vardı sylla'nin. İçimizdeki İrlandalı gibiydi. Sylla maçı verdiğini biliyor lakin bizim Yıldıztapar taraftrimiz yine başka yerde arayacak maglubiyeti.
Sylla son set dışında berbat bi oyun oynadı ama mağlubiyeti syllaya bağlamanın anlamı yok çünkü sebep o değil! Sylla son seti gayet iyi oynadı blok defans yapamadık ve akimovasız bir set sonu geçirdik ve bunun mantıklı açıklaması yok. Ne olursa olsun top öldürebilecek tek köşeyi en kritik yerde her pasör arar. O topları oyuncusu zaten sylla da değil ilkin de. Kaldı ki Thy smaçörleri de iyi değil sonuçta bu maçı almamız için syllanın sistem dışı top öldürmesine ihtiyaç duyuyorsak kapatalım şubeyi

Myriam Sylla 550 Bin en fazla 600 Bin Euro alıyor. Ligde ondan fazla kazanan yerli - yabancı 7-8 tane smaçör sayarım. Sylla'nın adam akıllı yabancı yedeği olsa su kaynattığı anda onu sahaya atarsın. Ama düşük bütçeden dolayı o smaçör yok. Olmayınca da su kaynatsa bile oynatmak zorundasın.
Bu su kaynatmak lafını çok beğeniyorsun anladığım kadarıyla, o zaman şöyle yazayım sana, Sylla ilk alındığı günden beri sürekli su kaynatıyor. İyi oynadığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Sanıyorum ligin tepe takımlarındaki en kötü yüzdeyle hücum eden smaçörü, kısaca ona "top öldüremeyen smaçör" dersek herhalde çok yanlış olmaz.

Sylla günah keçisi ilan edilmiş. Sylla transferini duyduğum ilk gün söylemiştim ve buraya da defalarca yazdım. Galatasaray'ın alabileceği en yanlış smaçör Sylla idi. Derya bile çok daha doğru hamle olurdu. Bunu Sylla kötü oyuncudur diye demiyorum. Aynı Sylla FB'de Arina'nın çaprazı olsa çok farklı şeyler konuşuruz. Aynı şey FB'deki Ana C. için de geçerli. Şu anda İlkin'in çaprazı olsa yine çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
Ya arkadaşım bugün oyundan bağımsız , herşeyden bagimsiz oyun akarken kendi saf kalitesiyle yada oyunun akisiyla gelen hiçbir pozisyonda üretemeyen bir sporcu vardı ismi sylla. Neden herkesin gördüğüne muhalefet oluyorsunuz abi? Kötü kardeşim kötü.

Yapacak bir şey yok . Setleri hediye ettik . Kaybettik .

Sylla yerine asla Derya istemem. Hücum yüzdesi tamamen gs blok defansının berbat olmasıyla alakalı zaten oyunun diğer alanlarında rezaletti o yüzden mazzanti arkaya geldiğinde deryayı oyundan almaya başladı. Derya gsde olsaydı bu maçı 3-1 kaybederdik :).

Bu su kaynatmak lafını çok beğeniyorsun anladığım kadarıyla, o zaman şöyle yazayım sana, Sylla ilk alındığı günden beri sürekli su kaynatıyor. İyi oynadığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Sanıyorum ligin tepe takımlarındaki en kötü yüzdeyle hücum eden smaçörü, kısaca ona "top öldüremeyen smaçör" dersek herhalde çok yanlış olmaz.
Abi Gizem ybahadir devamlı sylla eleştirilerine eczacı vakıf FB de olsa şeklinde cevap veriyorlar ancak kaçırdıkları birsey var sylla o seviyede değil net.

Abi Gizem ybahadir devamlı sylla eleştirilerine eczacı vakıf FB de olsa şeklinde cevap veriyorlar ancak kaçırdıkları birsey var sylla o seviyede değil net.
😂 defalarca kez gsnin nadiren olabildiği yerleri oynamış kadın mı o seviyede değil? Sylla iyi oynuyor diyen de yok. Ama seviye işine hiç girmemek lazım:)

Bu kadın için hiçbir koşulda farklı şeyler konuşulamaz. Nerede, ne pozisyonda, kiminle oynarsa oynasın Sylla KÖTÜ bir oyuncu, 2+2=4.......

Sadece geçen yıl ki Stuttgart ve Paris Levallois serileri bile Sylla aldığı paranın karşılığını vermiştir. Şampiyonlar ligi oynayacak bir takımın ne olursa olsun güvenilir, sahaya atarken elinin titremeyeceği bir 3. smaçörü olmalı. Bizde bütçe yetmediğinden yok. Olmadığı için de Sylla'nın her maç oynamasına muhtacız.

Ligin tepe takımlarıyla aramızdaki bütçe farkına değinmiyorum bile. Ligin ilk 3 takımının smaçör rotasyonlarının bütçesi zaten bizim takımın bütçesi kadar. Türk Hava Yolları'nın da toplam bütçesi bizimkinden fazla.

Bizim kadromuz aslında Thy kadrosundan bence daha iyi ama mühendislik çok yanlış! Eylül akimova ikilisi oynamak zorunda maalesef. Eylül çok iyi bir pasör mü değil ama Alexia ile de olmuyor. Yabancı tercihlerini doğru belirlemek önemliydi. Eğer elinde poulter yoksa yabancı pasörü as yaparak planlama yapmamalısın.

Geri