• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sabri Sarıoğlu

Takımın en iyilerindendi ortalarına alıştık artık :)

Eleştirilen Sabri bugün Barosla birlikte takımın en iyi oyuncusuydu. En azından mücadele ediyor.

Herhalde bugün sahadaki yerli oyuncular içerisinde maçı satmayan, mücadele etmeye çalışan, canını dişine takan tek adamdı.

Yemin ediyorum büyük oyuncusun, büyük Galatasaraylısın Sabri.

Yerliler içinde Serkanla beraber oynamaya çalışan sadece ikisiydi zaten.

Kötü durumlarda dahi gülebilen bir isim Sabri Sarıoğlu.Ben seviyorum onu.Bence bugün gayet iyi oynadı.Yani orta yapamıyor falan diyorsunuz da, Sabrinin yeteneği buysa o ne yapsın.
Koşuyor, mücadele ediyor, itici güç..
Sabri bunları yapmazsa eleştirinde orta yapamayınca eleştirmeyin.Çünkü bu zamana kadar yapamadıysa artık asla öğrenemez o işi.
Galatasaray'da herkes Sabri gibi oynasa Galatasaray kendi evinde bu durumlara düşmez diyorum.Sabri bana göre her takıma lazım bir oyuncudur.
Orta yapan çok oyuncu vardır ama mücadele eden takıma pozitif enerji katan böyle isimler çok yoktur futbol piyasasında.

"galatasaray'ın performans ölçeri bir nevi. eğer bir maç için yorumcular gs'nin en iyi oynayan oyuncusu olarak sabri sarıoğlu'nu gösteriyorsa, o takım ligde kalma mücadelesi vermeye adaya demektir. ama eğer ki sabri kim yavvvv gibi bir tepki gelirse yorumculardan, galatasaray'ı tutabilene aşk olsun"

Ekşi Sözlükte gördüğüm bir yorum.Çok beğendim. :)

Hiç beğenmedim bende.

Sabri CANDIR CAN.

Koskoca Galatasaray'da takımın temposunu arttıran tek futbolcu !

Biliyorum ki blog sayfası paylaşan Mustafa ve Emel art niyetli değil, hatta Emel´in sözleri insanı gülümsetiyor.

Evet bu adamın yetenekleri kısıtlı, kendini geliştiremeyen tek oyuncu Lucescu´nun deyimiyle, bu yaşa geldi hala ortaları bizi çıldırtıyor ama Sabri´yle dalga geçilmesi canımı sıkıyor.

Galatasaray forması giyen bu ismi beğenmiyor olabilirsiniz ama ona saygı duyun, lütfen.

Onur Yavuz' Alıntı:
Galatasaray forması giyen bu ismi beğenmiyor olabilirsiniz ama ona saygı duyun, lütfen.
Sabri benim için olmazsa olmazdır yanlış anlaşılmak istemem.Ben sadece espri manasında koymuştum.Heyecanıma ver Onur Abi =)

Onur verilen sabrireyiz bloguna baktım tam tersi Sabri'yi öven bir yazı alınmış kaleme.:)

Tamam Onur abi haklısın, amaç kişiliği olmasa da eğer böyle algılanmaya sebeb olacaksa düzeltmek en güzeli.
Hemen düzenleyelim, ama fotoğraf kalsın =)

Ben de kendini geliştiremediği fikrine katılmıyorum Onur Abi. Ha, belki ondan süperstar olmasını bekliyorduk ve bunu başaramadı ancak iki sene önceki Sabri ile şu anki Sabri arasında da koca bir dağ var bence, sence? :)

Özellikle dedim, Emel ve Mustafa iyi niyetinizden şüphem yok üzerinize alınmayın diye ama... : )

Sühan, blogtaki yazıya bakmadım da fotoğrafların altında yazıların bir bölümü hoşuma gitmemişti. Sabri´yi överken Arda´yı yerin dibine sokmak da ayrı bir konu.

Alperen, Lucescu o sözü yıllar öncesinde söylemişti. O dönem için de doğru bir tespitti. Ha son 1,5 yıldaki gelişimini göz ardı etmemek gerek ama Sabri ilk çıktığı dönemki beklentilerin hala uzağında.

Onur Yavuz' Alıntı:
Özellikle dedim, Emel ve Mustafa iyi niyetinizden şüphem yok üzerinize alınmayın diye ama... : )

Sühan, blogtaki yazıya bakmadım da fotoğrafların altında yazıların bir bölümü hoşuma gitmemişti. Sabri´yi överken Arda´yı yerin dibine sokmak da ayrı bir konu.

Alperen, Lucescu o sözü yıllar öncesinde söylemişti. O dönem için de doğru bir tespitti. Ha son 1,5 yıldaki gelişimini göz ardı etmemek gerek ama Sabri ilk çıktığı dönemki beklentilerin hala uzağında.

O ilk çıktığında ki beklentilere yaklaşmasını sağlayacak bir ara yol,kestirme,otoban ,vs yok Onur Abi :P

Sabri candır,sahada biz tanımına uyan yegane yerli oyuncudur.Gerisi laga luga benim için.

Geri