1 ay yokmuş üzüldüm sakatlığı için ama bu saatten sonra olsa da olmasa da bi şey farketmez zaten.Keşke bu maç bizi Serkan'a mahkum etmeseydin de sene sonuna kadar olmasaydın.
Bu maçta da anladım ki takımdan gitmesi gereken ilk isimlerden biri de Sabri. Taraftarla arası iyi diye kalıyor 2-3 senedir. Hiç ama hiç haketmiyor kalmayı
Kalması gereken ilk oyuncu hakkında bu söylenen çok tuhaf gerçekten.
Peki Sabri'nin yerine kimi alıcaz ?
Bu takımda kalması gereken ilk kişidir bence de Sabri
Bu maçta da anladım ki takımdan gitmesi gereken ilk isimlerden biri de Sabri. Taraftarla arası iyi diye kalıyor 2-3 senedir. Hiç ama hiç haketmiyor kalmayı
"galatasaray'ın performans ölçeri bir nevi. eğer bir maç için yorumcular gs'nin en iyi oynayan oyuncusu olarak sabri sarıoğlu'nu gösteriyorsa, o takım ligde kalma mücadelesi vermeye aday demektir. ama eğer ki sabri kim yavvvv gibi bir tepki gelirse yorumculardan, galatasaray'ı tutabilene aşk olsun"
Ekşi Sözlükte gördüğüm bir yorum.Çok beğendim.![]()
Hep birilerini yollayıp birilerini alma çabanız var sebebi ne bunun ?
Takımdaki kim eskisi gibi onu söyle Berkan'da kalmasına izin verdiğin adamları öğrenelim.O avatarına koyduğun kaptan eskisi gibi mi mesela?Değil, hemen defolsun gitsin bu takımdan o halde,öyle mi?Sabri kalmasın,Arda kalmasın,Yekta'da formsuz,Kazım'ı baştan sevilmiyor zaten hepsini toptan yollayalım.Yabancılar hepten yaş hiç biri eskisi gibi değil onlarda gitsin, her tarafımızdan para akıyor zaten 80 milyon avro harcar sil baştan kurarız takımı niye uğraşacağız ki, peh(!)
Sabri'nin ilk çıktığı zamanlarda ben tribündeydim şimdide oradayım mücadelesini herkes görüyor ama önce görmek istemek gerekli.Sabri ön yargısı olan insanlara bunu anlatmak güçtür.Kimse kusura bakmasın alınmasın ben şu takımın içinde Sabri'ye ne laf söylerim nede laf söyletirim.