• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sabri Sarıoğlu

1 ay yokmuş üzüldüm sakatlığı için ama bu saatten sonra olsa da olmasa da bi şey farketmez zaten.Keşke bu maç bizi Serkan'a mahkum etmeseydin de sene sonuna kadar olmasaydın.

bileğinde bağlar kopmuş sanırım.. En az 6 hafta dediler dün akşam..
Bu sezon artık oynamaz..

Koltuk değnekleriyle gelip kulübeye geçmesi...

Geçmiş olsun Sabri, kaburgan kırıldı döndün 3 haftada. Yine dönersin erkenden.

Bu sezon bana da oynamaz gibi geliyor. Tam düzelene kadar bu kadar amaçsız bir sezonda oynatılmaz umarım en azından... Geçmiş olsun kendisine

Çok kötü oldu bu sakatlık.Büyük ihtimal sezonu kapatmıştır.Sezon sonuna kadar Neill sağbek oynamalı.Olmadı başka isimlerde denenebilir ama bu isim kesinlikle Serkan Kurtuluş olmamalı.Avrupa şansı azda olsa var ama Fener ve Beşiktaş maçlarında Dia-Serkan Quaresma-Serkan eşleşmeleri olursa bu maçlar futbol maçı olmaktan çıkar başka birşeye dönüşür!

Bu maçta da anladım ki takımdan gitmesi gereken ilk isimlerden biri de Sabri. Taraftarla arası iyi diye kalıyor 2-3 senedir. Hiç ama hiç haketmiyor kalmayı

Bu maçta da anladım ki takımdan gitmesi gereken ilk isimlerden biri de Sabri. Taraftarla arası iyi diye kalıyor 2-3 senedir. Hiç ama hiç haketmiyor kalmayı

Kalması gereken ilk oyuncu hakkında bu söylenen çok tuhaf gerçekten.

Sabri gitsin peki, kimi alalım sağ beke? Yedek olarak sağ bekte kimi düşünüyorsunuz? O gitsin bu gitsin den başka denen bişi yok. Takımın tamamı gitsin tabii. Ama yerine kim gelecek? 10 yabancı hakkımızı kullanacağımızı varsayalım (ki hiç sanmıyorum 8 yabancı alırız) 15 yerli oyuncu kim olacak? Bence gidecekleri değil gelecek 15 yerli oyuncuyu söyleyin kalan yerlere bizler yabancı oyuncuların en iyilerini yerleştirelim. Zaten otomatikman gidecekler belli olur.

Duran topları kullan(dırıl)madıkça bu takımda ilk kalması gereken Sabri'dir bence de.

Kalması gereken ilk oyuncu hakkında bu söylenen çok tuhaf gerçekten.

Gerçekten çok sıradanlaşmış bir yorum bu. Ya bir izleyin takımda Sabri ne işe yarar? Cidden izleyin sadece bir maç Sabriyi izleyin. Maç öncesi ısınırken auta şut atınca tribün Sabri diye bağırır bu gelir formayı öper oooo takımda kalması gereken ilk adam olur. Galatasaraylılığına hiç bir şey söleyemem ama performansı itibariyle Hakan Balta ile aynı düzeydedir Sabri benim gözümde.

Peki Sabri'nin yerine kimi alıcaz ?
Bu takımda kalması gereken ilk kişidir bence de Sabri

Berkan, bana göre de Sabri bu takımda kalmalıdır. Evet, Sabri´nin yetenekleri sınırlıdır. Kendini pek geliştirememiştir. Yaptığı ortaları, attığı şutları sık sık eleştiririz ama en kötü maçında bile forması sırılsıklamdır.

Tabii ki takımdaki tüm oyuncular bu kalitede olursa sorun yaratır ama bir iki tane olmasında yarar vardır.

Hep birilerini yollayıp birilerini alma çabanız var sebebi ne bunun ?

"galatasaray'ın performans ölçeri bir nevi. eğer bir maç için yorumcular gs'nin en iyi oynayan oyuncusu olarak sabri sarıoğlu'nu gösteriyorsa, o takım ligde kalma mücadelesi vermeye aday demektir. ama eğer ki sabri kim yavvvv gibi bir tepki gelirse yorumculardan, galatasaray'ı tutabilene aşk olsun"

Ekşi Sözlükte gördüğüm bir yorum.Çok beğendim. :)

Tee Kasım'da atmışız bu mesajı.

Hep birilerini yollayıp birilerini alma çabanız var sebebi ne bunun ?

Puan durumuna ve oynanan oyuna bakıldığında böyle düşünmemiz mantıklı değil mi sizce de? Bu takımdan en az 10 adam gitmeli ve Sabri Hakan Balta Ayhan gibi demirbaşlar gitmeden bu takım düzelemez. Kendi bünyemizden çıkan Sabri'yi yollamamalıyız derseniz, sağ bekde Sabriden daha potansiyelli Uğur Uçar yollandığında nerdeydiniz derim.

Hiç kimse mücadele etmezken Sabri devamlı mücadele ediyor diyenlere de şunu söyleyim. Bu düşünce Sabrinin ilk çıktığı dönemlerden kalma bir düşünce, yargı. Şuan Sabri takımın ortalaması kadar mücadele ediyor. Bu sene ve geçen sene ekstra mücadele ettiğini görmedim.

Söylediğim şeyler saçma gelebilir size, Oha Sabri mücadele etmiyor diyebilirsiniz fakat kendi düşüncelerimi aktarıyorum buraya. Düşüncelerinizden emin olsanız bile 1-2 maç Sabriyi dikkatle izleyin eski Sabri değil artık. Bir de şunu söleyim taraftar onunla makara yaparken ısınma sırasında o bundan zevk alıyor. Kabullenmemesi gerekir bence bu durumu.

Takımdaki kim eskisi gibi onu söyle Berkan'da kalmasına izin verdiğin adamları öğrenelim.O avatarına koyduğun kaptan eskisi gibi mi mesela?Değil, hemen defolsun gitsin bu takımdan o halde,öyle mi?Sabri kalmasın,Arda kalmasın,Yekta'da formsuz,Kazım'ı baştan sevilmiyor zaten hepsini toptan yollayalım.Yabancılar hepten yaş hiç biri eskisi gibi değil onlarda gitsin, her tarafımızdan para akıyor zaten 80 milyon avro harcar sil baştan kurarız takımı niye uğraşacağız ki, peh(!)

Sabri'nin ilk çıktığı zamanlarda ben tribündeydim şimdide oradayım mücadelesini herkes görüyor ama önce görmek istemek gerekli.Sabri ön yargısı olan insanlara bunu anlatmak güçtür.Kimse kusura bakmasın alınmasın ben şu takımın içinde Sabri'ye ne laf söylerim nede laf söyletirim.

Takımdaki kim eskisi gibi onu söyle Berkan'da kalmasına izin verdiğin adamları öğrenelim.O avatarına koyduğun kaptan eskisi gibi mi mesela?Değil, hemen defolsun gitsin bu takımdan o halde,öyle mi?Sabri kalmasın,Arda kalmasın,Yekta'da formsuz,Kazım'ı baştan sevilmiyor zaten hepsini toptan yollayalım.Yabancılar hepten yaş hiç biri eskisi gibi değil onlarda gitsin, her tarafımızdan para akıyor zaten 80 milyon avro harcar sil baştan kurarız takımı niye uğraşacağız ki, peh(!)

Sabri'nin ilk çıktığı zamanlarda ben tribündeydim şimdide oradayım mücadelesini herkes görüyor ama önce görmek istemek gerekli.Sabri ön yargısı olan insanlara bunu anlatmak güçtür.Kimse kusura bakmasın alınmasın ben şu takımın içinde Sabri'ye ne laf söylerim nede laf söyletirim.

Sizinki de peşin hüküm oluyor. Sabrinin ne oynadığına bakmadan Sabri bu takımda mücadelenin simgesidir demek gibi birşey. Çok koşuyor çok mücadele ediyor vs vs zırvalıkları ile takımda kalıyor sabri. Her derbi öncesi sabri fenerin a.. s... denir o da gelir formayı öper obaaa büyük oyuncu olur.

Ardanın kredisi vardır bende. O sakatlıktan çıkıp oyuncunun kendini toparlaması zordur ama Sabri bildim bileli aynı seviyede, gelişme yok, geriye gidiş var.

Berkan sen kafana göre takılıyorsun ama sorulana yanıt vermiyorsun. Türkiye liginde oynayacak bize 2 tane sağ bek söyler misin. Sabri'den daha iyi olsun ikisi de. Malum Sabri gitsin dediğine göre yedekleri de gidecek. Eğer iki yabancı hakkını oraya kullanacaksan bana ilk 11'de oynayacak 5 ve takımı yedekleyecek +10 yerli ismi daha verirsen daha net konuşmuş oluruz. Yoksa böyle o gitsin bu gitsin taraftarcılığı oynamaya gerek yok. Hemen her başlıkta o gitsin bu gitsin diyorsun bir tanede kalsın dediğin görmedim. Yanıtını da özel mesaj ile değil buradan verirsen sevinirim...

Uğur Uçar denmiş Uğur Uçar'da tıpkı Aydın gibi Konya'da kaldı maalesef hani o karlı havada hatırlarsınız. Sabri'nin yerine Dani Alves'i getir koy nolur ki şu takıma koysan. Her maç 3 gol 3 asist yapıp da Servet'in kaçırdığı adamların önüne çıkamaz heralde.

Geri