Sabri Sarıoğlu

Sabri'yi ayrı bi başlık altında konuşmazsak olmaz :) .

Şaka bir yana şu günlerde en çok özlediğimiz oyuncu Sabri sanırım.

Rijkaard aşşağıdaki cümleyi kurmuş basın toplantısında çok haklı bence, bende buna asla anlam veremedim her seferinde aynı şey.

"Milli takımdan sakat dönüp dört hafta tedavisi sürdükten sonra bizle antrenmana çıkmayan bir futbolcunun tekrar milli takıma çağrılması bizi kaygılandırıyor.''
 
Umarim sag salim döner milli takimdan! Gökhan Gönül beye ne olmus da yine yok acaba.
 
Sabri için nasıl başlık olmaz yahu : ) Geçen gün aramıştım bu başlığı bulamamıştım : )

Muz ortalarını özledim Sabri dön artık.
 
Vardı Sabri ile ilgili başlık ve orada yazıyorduk da başlığın adı biraz sorunluydu.

Git artık Sabri istemiyoruz seni, gibilerinden... :)

Hatırlayan bilir.
 
Şu günleri gördükten sonra o başlığı sonsuza dek ortadan kaldırmamız gerekir herhalde Tugay.

O lafları söyleyen herkes şimdi çok pişmandır sanırım.
 
evimdeki 4 formanın arkasında Sabri yazıyor. Defans öğrenmek kolay iş değildir. Sabri yavaşda olsa hala öğreniyor defansda oynamayı. Ama onun olması demek takımın ileride tempo yapması istendiğinde işin daha kolay olması demek.
 
882.jpg


Toplara vurmanı özledim
ortayı açmanı özledim
geriye dönmezsen bile
İleri çıkmanı özledim...
 
Hakan'ın, Barış'ın, Ayhan'ın başlıkları açılınca bende Sabri'nin başlığını açayım demiştim kendi kendime.Arada kaynattı gitti sonra.

Açık söylemek gerekirse bir ara Sabri'ye gıcık oluyordum.O dağlara, taşlara çektiği şutlar zamanında.Hatta bu şutlardan ötürü arkadaşlar arasında "minareci" diyorduk Sabri'ye.Hatta o zamanlar Şahan LigTV'ye verdiği röportajda takılmıştı Sabri'ye.Lincoln'un kaptanlık meselesinde iyice taraftarla papaz olmuştu.Sonra Bordeaux maçında aramız düzelmişti.

Netanya maçından sonra kullandığı duran toplar yüzünden, Tugay'ın bahsettiği "Sabri ne zaman takımdan gönderilmelidir?" başlıklı anket açılmıştı burada.O günden bu yana Sabri öyle bir oynamaya başladı ki, hepimizin yüzünü kara çıkarttı.

Ben Sabri'nin değerini geçen sezon ki uzun sakatlığında anladım.O günlerde arkadaşlarıma "bir daha Sabri hakkında laf etmeyeceğim" demiştim.Arada espiri falan yapıyoruz ama Sabri bu takım en önemli oyunculardan biri.Kötü oynadığı zamanlar oluyor ama mücadele etmediği maçlar olmuyor.Bu çok önemli.

Seni seviyorum Sabri.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin, bir daha da sakatlanmazsın :)
 
Bu nasıl bir dengesizliktir ki sakat olan, 2-3 haftadır maç yapmayan oyuncu Milli Takıma çağrılır. Ülkede başka adam mı kalmadı, veya bizi enayi mi bellediler. Hazırlık maçı olur bizimkiler 90 dakika sahada, tamam Milli Takımımızı seviyoruz, destekliyoruz ama bu seçimler hep art niyet şüphesi uyandırıyor. Samimiyetlerine inansak 10 Sabri feda olsun, Milli Forma için...

Sabri dön be birader, aç ortanı kale arkasına doğru, ardından kaldır elini özür dilersin ama dön...
 
Sühan Cem' Alıntı:
evimdeki 4 formanın arkasında Sabri yazıyor. Defans öğrenmek kolay iş değildir. Sabri yavaşda olsa hala öğreniyor defansda oynamayı. Ama onun olması demek takımın ileride tempo yapması istendiğinde işin daha kolay olması demek.

sühan, senin o dört formanın arkasında SARBİ yazıyor da olabilir..
bir daha bak derim : )
o kadar çaresisizki , 2 metreye pas atamayan , üç kaleyi üst üste koysan, yine üstten auta gidecek şutlar çeken sabriyi özledik..
 
Yapmayın yahu, Sabri Can'dır Ruh'dur :)

Ben onun muz ortalarını özledim muz :)

Bambaşka orta yapardı, farketmeden gol atardı, onu kimse anlamazdııııı, Dikkat Sabri Sarıoğlu Dikkat Sabri Sarıoğlu :)
 
Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":sbezm64i]evimdeki 4 formanın arkasında Sabri yazıyor. Defans öğrenmek kolay iş değildir. Sabri yavaşda olsa hala öğreniyor defansda oynamayı. Ama onun olması demek takımın ileride tempo yapması istendiğinde işin daha kolay olması demek.

sühan, senin o dört formanın arkasında SARBİ yazıyor da olabilir..
bir daha bak derim : )
o kadar çaresisizki , 2 metreye pas atamayan , üç kaleyi üst üste koysan, yine üstten auta gidecek şutlar çeken sabriyi özledik..[/quote:sbezm64i]

:)) Yok Formanın arkasına ayzıyı ben yazdırtıyorum . Gs tasarımcılarından yada malzemecileirnden birine hayatta bırakmam o işi (ya da herhangi bir işi)
 
Sabri'yi arar olduk, nasıl bu hale geldik bilmem. :)

Herkes özlemini yazmış bende yazayım.

Her ne kadar kale çizgisinde bekleyip de ofsayt diye el kaldırsanda, rakip takımın yarı sahasından rakibe korner kazandırma potansiyeline sahip olsanda (Bursaspor maçı), taç çizgisinin birkaç metre dışındaki adama pas atsanda (Sanırım Diyarbakırspor maçında Neill'e attığı pas), şut ve ortalarını es geçerek biran önce dön diyorum.
 

Üst