Seimone'ye Parçalı Çok Yakışıyor ( Ceyhun Hocam Bu Sese Kulak Ver )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun hoca inşallah böyle saçma bir karar vermez. Biran önce Augustus kalmalı. Yüreği yeter Seimone'un

Seimona kaldığında Sophia da Türk olsa Fowles da bizi daha benimsemiş haliyle olacak 2. senesinde. Işıl zaten yüreğiyle oynuyor. Takımımız ruh fışkırması yaşar. Tüm branşlarımıza örnek bir takımımız olur.
 
Başlığa ufak bi düzenleme yaptım.

Ceyhun Hocam burayı okuduğunu çok iyi biliyorum lütfen bu sese kulak ver, bizi Augustus'umuzdan ayırma lütfen. Bilekse bilek Yürekse yürek daha ne ister insan.

Aksi durumda Yakarım kulübü yeminlen :) . Şaka bir yana bizi Seimone ile ayırırsan sana karşı olan tüm sevgim biter çok açık ve net.
 
Hiçbir hoca Sımone gibi bir oyuncuyu kaybetmek istemez.Ben en az bızım kadar Ceyhun hocanın ve takımdakı arkadaslarının onu istediğini düşünüyorum..

Hocam bize belkı Turkıyede şampiyonluk yolunda taş koyabilirler ama avrupada yolunuz açık!

Bu topraklara basketbolda tek kupa bızım kızlarımız ve sımonela geldi..ikinciyide hep beraber kenetlenerek sizinle getireceğiz.
 
GS şampiyon olacaksa Seimone ile olsun istiyoruz. O kupa Işıl'ın kollarında kalktığını görmek istediğim kadar çok istiyorum Seimone'un kollarında kalktığını ve ardından gelen yumruk showu :)
 
Şöyle bir şey düşünebilir insanlar.

Sezon boyunca pek iyi oynamadı, final serisinde iyi oynadı diye istiyorlar. Ama yok öyle bir şey.

Sakatlığının etkileri aslında yeni geçmeye başladı, nasıl Işıl da en iyi performansını final serisinde verdiyse. 2 sene önce sakatlanasıya kadar WNBA'de Lynx'i tek başına zirveye çıkarmıştı, MVP sıralamasında liderdi açık farkla, böyle de bir oyuncu. Yetenek dediğimiz şeyin tanımı ki çoğu Erkek Basketbolcudan bile yeteneklidir, onun ayak oyunlarını ve hücum gücünü karşılaştırabileceğim bir oyuncu yok zaten kadınlarda.

O yüzden kalmalı. 4 kupanın gelmesinde en büyük pay sahibi o olacak, Euroleague'in MVP'si olacak. Ondan önce de Lynx'le şampiyonluk yaşayacak umarım :)
 
Seimone penetre ederken bir anda durup şut attığı zaman, top havadayken artı iki yazıyorum. Koşulsuz çok kaliteli kumaş. Fowles'a giden yardımdan çok ekmek yer daha. Penetresi de var. Zaten yakın savunulsa faul alıyor, geriden savunsalar ceza şutunu hemen yolluyor. Bu oyuncu bize gelmek istiyor ve koçumuz karar veremiyor. Nasıl bir bütçemiz olmuş bizim böyle? Gelir gelir. Gelmesi gerek yani.
 
Arkadaşlar burada Augustus kalsın yoksa yakarım Ceyhun hoca gözümüzden düşer diye Ceyhun hoca nın tercihlerinin etkileyecek tepkiler koymasak daha iyi olur gibi sanki. Sonuçta Ceyhun hoca Galatasarayımız için en iyisini yapacaktır. Belki çok daha iyisini getirmeyi düşünüyordur saygı duyalım lütfen.
 
Benim için daha iyisi yok ki :) Alba eğer geldiyse zaten dehşet derecede level atlamışız demektir ve bu leveli taçlandırmak ise Seimone'u takımda tutarak olacak iştir. Mükemmel olur Alba - Seimone - Haksız rekabet :)
 
Seimone'dan çok daha iyisi diye bir şey yok zaten ama Ceyhun Hoca gitsin gibi ifadeler hoş olmamış.

Galatasaray taraftarının ondan tek isteğini yerine getirecektir hocamız, eminim.
 
Seimone'dan çok daha iyisi diye bir şey yok zaten ama Ceyhun Hoca gitsin gibi ifadeler hoş olmamış.

Galatasaray taraftarının ondan tek isteğini yerine getirecektir hocamız, eminim.

Gazanfer hatırlıyo musun bi ara çıldırmış gibi takım kuruyorduk seninle erkek basketbolda. Aynısını kız takımında yapıp Alba'yı yazsak ne tepki alırdık be :) Şimdi kız bizde diyorlar. vay canına :)))
 
Kim gitsin demiş Gazanfer ben gitsin demiyorumki bizi Prensesden kim ayırırsa sevgim muhabbetim tamamen biter tavrım net. Bu Ceyhun hoca gitsin demek değilki.

Dedikleriminde sonuna kadar arkasındayım benim için biter bizi Augustus'tan ayıran.
 
Gazanfer hatırlıyo musun bi ara çıldırmış gibi takım kuruyorduk seninle erkek basketbolda. Aynısını kız takımında yapıp Alba'yı yazsak ne tepki alırdık be :) Şimdi kız bizde diyorlar. vay canına :)))

Daha dün Kadın Takımımız için kurduğum kadroya uçuk denildi birileri tarafından, o kendini biliyor.

Maya Moore olmasın Alba Torrens olsun yani o kadroda, çok mu farkeder? :)
 
Kalmasından başka çare yok !!!

Bilekse Bilek,Yürekse Yürek,Bize Seimone Gerek !!!
 
Şu anda tek dileğimiz; Seimone kalsın. Hocamız taraftarın tek dileğini geri çevirmez diye düşünüyorum. Onun içinde olacağı zaferler benim için çok daha anlamlı olacak.
 
Sıradan bir Amerikalı olsa işimi yaparım paramı alırım anlayışıyla yaklaşır, sonrasında yaşananları da umursamaz. Oysa ki Seimone final serisinde farklı olduğunu "bir kez daha" gösterdi bize. Ve inanıyorum ki yarım kalan işi tamamlama zamanında O da burada olmak ister. Tıpkı bizim o an gelince onu yanımızda görmek istediğimiz gibi.

Ceyhun Hocam, öteki dünyaya ilişkin düşüncelerinizi bilmiyorum ama derler ki; sevenleri ayırmak günahtır. : )
 
Ceyhun Hoca da seimone'daki yüreği hırsı görünce değiştirmiştir düşüncelerini umarım..bi aksilik olmaz kalır da bizde kavusuruz çikolata prensesimize şimdiden özledim onu:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst