Seimone'ye Parçalı Çok Yakışıyor ( Ceyhun Hocam Bu Sese Kulak Ver )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanılacak başarıların şu saatten itibaren anlamlı olması gerçekten seimone'nun kalmasına bağlı...bi sezonuda buruk açmayalım lütfen.taraftar bukadar istekliyken farklı bi oyuncu alıp,kat kat fazla tepkiyi görmeyi ceyhun hoca göze alabilir mi,almamalı.gül gibi geçinip gitmek varken :) hadi artık,5sene uzatıldı(!) diye bi haberi burada görmekten bizi mahrum etmesinler...
 
Ekşi sözlüğe girilen son entry;

29.2008 yılında istanbul'a geldi ilk. pondexter'la aynı yıl draft olmuş, hemde 1. sıradan falan diye duyduk. sonra ilk maçına çıktı. önce fb den cumhurbaşkanlığı kupasını aldı sonra da taraftarın kalbini.

yaşadığı büyük sakatlığın etkilerini -anca- tamamen üzerinden attı diyebilirim. bu yaz -çiçeği burnunda moore'lu- minnesota'yla şampiyon olacak belkide.

şöyle söyliyim; ablam amerika'da şu an. görmeyeli 4-5 ay oluyor. seimone da amerika'da. daha 2 gün önce gitti. tercih şansım olsa ablam yerine gider seimone'u ziyaret ederdim.
(birgün ablam aradı, gel beni gör dedi, kusura bakma abla luisiana'ya gidiyorım, orada seimone var)



Bu kadar seviyoruz Augustus'u..Kimse ayıramaz bizi ondan !
 
seimone augustus başlığınada yazdığım gibi bu sezon gelirken yaptığı sözleşme 2 yıllıktı hala neden sözleşme uzattı haberi bekliyoruz
 
seimone augustus başlığınada yazdığım gibi bu sezon gelirken yaptığı sözleşme 2 yıllıktı hala neden sözleşme uzattı haberi bekliyoruz

Eren, Seimone'nin sözleşmesi bu sezon sonu itibariyle sona erdi. Senin aklında kalan başka bir şey sanırım. Dediğin gibi olsaydı bu kadar insan boşuna bu kadar laf etmezdi sanırım. :)
 
yok ben fcn blog haberini bulmuştum seimone augustus başlığında ama o konudaki bi yazıyı nasıl bu konuya alıntılayacağımı bilmediğim için o konudada yazdım bende fcn blog yalancısıyım :D
 
bende en başta gs.org'a baktım fowlesla birlikte vermişler ama orda sözleşme süresi yazmıyor.
Her neyse augustus kalsında sözleşmesi nasıl olursa olsun
 
Seimone'nin erkek takımımızda oynaması gerek dediğimiz günleri hatırlıyorum. Bu bile yeter sözleşmeyi uzatmak için
 
Bu sene kesinlikle sözleşme imzalanmalı ve ömüzdeki sene melisa nın yerine Mine olarak kardomuzda yer almalı çikolata prenses :))
 
Bu sene kesinlikle sözleşme imzalanmalı ve ömüzdeki sene melisa nın yerine Mine olarak kardomuzda yer almalı çikolata prenses :))

Amerika milli takımda kendine rahatça yer bulabilir Augustus ve yer alıyordu sakatlıktan önce. O yüzden sanmıyorum Türk olacağını :)
 
Şu andaki kurala göre; Seimone Türk statüsünde oynayamaz. Amerika Milli Takımı'nda oynadığı için burada üç yıl, beş yıl veya on yıl geçirmesi farketmez.
 
bence ceyhun hoca doğum gününü bekliyor seimone'unn veya +10 yıllık bir anlaşma için yeni yönetimi de bekliyor olabilir.

şöyle bir yazı yazdım blogumda: http://gsblog.org/post/4939075171/seimone-augustos-bir-galatasaray-efsanesi seimone benim galatasaray'ımın efsane isimlerinden biridir. 2005 yılında kümeye düşen şubenin avrupa'ya açılmasını sağlayan isimdir. bugün fowles, alba, tamika sarı-kırmızı'yı giyiyorsa/giyecekse bunda en büyük pay seimone'undur. şimdi sırada eurolig var, çok beklediğimiz lig şampiyonluğu var. ve bu hedeflere seimone'la yürükmekten daha doğru ne var?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst