Seimone'ye Parçalı Çok Yakışıyor ( Ceyhun Hocam Bu Sese Kulak Ver )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fowles'tan gelen güzel haberin ardından bir benzerini de Seimone Augustus için duymak istiyoruz. Evet, sene başında ben de 'acaba almasa mıydık' demiştim ama gördük Seimone kendini buldu, geri döndü.

Yetenekse yetenek!
Bilekse bilek!
Yürekse yürek!

Prenses, Sarayından kopmasın, ne olacaksa onunla olsun. Seimone'nin geri dönmesi için üstümüze düşen fedakarlık neyse biz taraftar olarak yapmaya hazırız, kulübümüzden de aynısını bekliyoruz.
 
Sühan abi çok güzel söylemişti geçenlerde, Seimone bizim ilk göz ağrımız diye. Yaşadığımız en büyük mutluluğun koskocaman bir payına sahip bu oyuncu, her şeyden önce bunu düşünmek gerekir. Yaşadığı talihsiz sakatlık, ardından hastalığı. Geri dönüşü zor oldu elbette, hatta bir çok maçta aşırı eleştirdiğimiz günlerde oldu. Playoff'un başlamasıyla beraber eski Seimone bizlere kendini hatırlattı, en güzel biçimde. Son maça gidelim, hatırlayalım rakip oyuncuların onun karşısında düştüğü çaresiz durumları.

Seimone Augustus bu takımın en değerli parçalarından biridir. Dünya'da yetenek açısından nadir bulunan bir oyuncudur. Hiç bir oyuncunun crossover yeteneğinin bu kadar üst düzey olduğunu düşünmüyorum, bunu şutla birleştirdiğinde ortaya muazzam bir güç çıkıyor.

Seimone'nin içimizden biri olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım. Ben daha önce hiç yan yana gelmemiştim, ama yaptığımız röportajda ne kadar sevecen, ne kadar bizden biri olduğunu daha da iyi anladım.

Lütfen bizimle kal Seimone, lütfen gerekli ilgi gösterilsin Seimone'ye.

Sen bizim için vazgeçilemez bir değersin.
 
Ne desek az kalır gerçekten.Nedense her stop-jump-shot'ın da daha top havadayken bile emin hissediyorum kendimi.Rakibinin dizini kırıp havaya yükseldiği an anlıyorsun skorborda bizim lehimize 2 puan daha ekleneceğini.Zaten onun da içinde bir yerlerde bir burukluk kalmıştır bu sene.Umarız yarım kalan hesabı da kapatmaya geri gelir. N'olur kal Seimone.


There is only one , SeimONE
 
Bu takımın bayrak adamıdır Augustus.

Hayatımda gördüğüm en yürekli oyunculardan ilk üçüne sokarım. Mutlaka imzalamalıyız sözleşme.
 
Sakatlığından sonra bu yıl bir geçiş dönemi oldu kendisi için. WNBA da kendisini daha fazla gösterecektir. Önümüdeki yıl ise daha iyi bir Augustus göreceğimizi düşünüyorum Fowles+Augustus
 
Yetenekse yetenek!
Bilekse bilek!
Yürekse yürek!
ne güzel denilmiş..Üstüne söz yok..İnşallah bizde oynamaya devam eder.Seneye hırsını,yüreğini,emeğini çalacak hakemlere de izin vermiyeceğiz..Çikolata Prensesimiz bizi bırakmaz inşallah...
 
İlk senesinde Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ile başladı herşey. Türkiye'deki belki 3 belki 4. günü, önce maçı aldı sonra da taraftarın kalbini.

Bayan basketboluna duyduğum ilginin/sevginin çıkış noktasıdır Sophia ile birlikte. İlk sakatlık haberini hatırlıyorum... Daha yeni göndermiştik ABD'ye halbuki. Fizyolojik zorluklardan çok psikolojiden korkuyordum ben. Geç de olsa sarı-kırmızı'yı geçirdi üzerine. Yanıltmadı bizi. Evet zorlandı ilk başlarda, toparlanması zaman aldı ama kendine geldiğinde ben 2008-2009'dan çok daha olgun ve winner bir Seimone gördüm play-off'larda. Faul problemi yaşamadığı/yaşatılmadığı maça, son maça bakalım mesela. Ya da Eurocup finali: 12 sayı farkla öndeyken, son topu kullanan da Seimone'dur bu sene 4. maçta da.

Bileği/yeteneği son topları kullanmaya, karakteri takımı ayakta tutmaya, Galatasaray'lılığı herşeye yeter!

Umarım bu sene WNBA'de de çok üst noktalara çıkacak. Takımı kurarken (12) tahtaya ismi yazılacak ilk oyuncudur. (Işıl'ı saymıyorum bile. Tahtada onun ismi zaten yazılı) Liseyi beraber okuduğu Fowles'la uyumuna, Türkiye'deki 3. senesini yaşayacak olmasına değinmedim bile (;

Son olarak;
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150142398144219&oid=146595108732526&comments; (;
 
Başlığı gördüğümde korktum, acaba yollar mı ayrıldı diye...

Bu lafı Oktay Hoca için de söylemiştim ama, Seimone'u Galatasaray'dan ayıracak adam daha anasının karnından doğmadı.

Giderse ne olur? Çocuk katliamı olur.
 
Caferağadaki son maçta Matoviçe yaptığın harektten sonra gözlerimi yaşartan gerçek bir Galasaraylı.
Seneye inşallah yine bizle olacaksın ve seni yine bağrımıza basacağız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst