• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Pankart Önerileri II

Puanları 0
Çözümler 0
@Şamil Turançiftçi
Arkadaşlar malum sön dönemde yaşanılanlar ortada, Oktay hocanın söylediklerini hepimiz dinledik bizde tepkimizi bi Pankart ile dile getirelim dedik, Daha çok Oktay Hocamıza destek ve yaşananlara tepki temalı olacak.

Güzel etkileyici bi fikir çıkarsa ortaya boyayacağız ama kesin bi pankart daha olacak demiyorum bu biraz da size bağlı hadi bakalım fikirleri bekliyoruz.

Güzel bir fikir bekliyoruz bu hafta Antalya maçına yetiştirmeliyiz.

Geçen pankartta emeğinize sağlık diyen herkesi yardıma bekliyoruz.maddi,manevi,öneri :D

Hepimiz hazırız pankart için, etkileyici bir fikir lazım ortaya. Perşembe en geç başlamamız gerekir, haydi bakalım.

Güzel bir fikir bekliyoruz bu hafta Antalya maçına yetiştirmeliyiz.

Kerem Banlandı biliyorsun. Geçen önerisi güzeldi.

Öneri getirecek yaratıcılık bende yoktur. Yardımcı olabileceğimi sanmıyorum.

Önerilerim

"GS'ın, Haksızlığa boyun eğmeyen adamlarının yanındayız".

Ve GS'lıyı uyandırdılar >>>> (Oktay Mahmuti Resmi)

Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak

Yaratıcılıktan uzak bir laf olsa da cuk oturduğunu düşünüyorum:

"Köpekler istedi diye atlar ölmez!"

Aynı zamanda kolluk kuvvetleri ile başımızı belaya sokmayacak fikirler bekliyoruz :) .

"Biz engel tanımayız ... "

"Biz bu oyunu bozarız ! "

IN MAHMUTİ WE TRUST veya 12 ONURLU ASLAN 12.000 KİŞİ HEP YANINIZDA tarzı birşey olabilir hemen aklıma gelen birşeyler kabataslak.

Her türlü haksızlığa dik duran bir aslan ve onun arkasında(ona inanan) 12.000 aslan...gibi birşey geldi aklıma...

Tutku-Mahmuti-Taraftar resimleri, altına:

Yürek parayla alınamaz...

Bizim sınıftan arkadaşların Manisa maçında Arda'ya hazırladıkları pankartın bir benzeri de olabilir hocamıza katıldığımızı belirtme anlamında biraz klasik olacak ama anlamlı.
OKTAY HOCA HAKLI BEYLER!!!

"gitmek çözecekse
biri gidecekse
buralar gitsin sen gitme"

Feridün Düzağaç'ın buralardan gitme adlı şarkısından bir alıntı.Tamamı ve ya son 2 satırı koçun bir resmi ile olabilir belki diye düşündüm.

Bemde Ahmet Telli'den gireyim.

"Gidersen Yıkılır Bu Kent"

ufak tefek şeylere kızıp gitme :)

öhö...
ciddiyet, düsünelim...

ben de nazan öncel den :)

GİTMEEE KALLL BU ŞEHİRDE (TAKIMDA )

Ay karanlık hep karanlık yüzü bize döner oldu
Bir ihtimal daha vardı felaket oldu
Gitme gitme gitme kal bu şehirde
Gitme gitme yazık olur bize

Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse ve biri gidecekse, buralar gitsin, sen gitme...

Oktay Mahmuti'nin fotoğrafı.

- Gururla yürüyoruz inandığımız yolda + Resim

- Sorunlar ne kadar büyük olursa üstesinden gelmek o kadar gurur verici olur, seninleyiz + Oktay Mahmudi resmi

Benim de aklıma anca bunlar geldi...

Papaz her gün pilav yemez ayık olun niteliğinde bir pankart olmalı bence.Hani bu manada olsa kafi..

Seninle her dakika umutlandırıyor bizi ...

Geri