Pankart Önerileri II

"Gİdersen Yıkılır bu kent" aslında epey aklıma yattı. "Yıkılır" çift anlamlı olduğundan, anlam genişliği sağlıyor. Üstelik edebi olduğundan kolluk güçleri içinde sorun çıkarmayabilir.
 
Öneriler çok güzel ama uzun pankart, maddiyatı halletsek bile yoğun emek ister. Zaten süre kısıtlı...

Ne olursa olsun, bir şeyler olmalı o gün salonda asılı olan.
 
''Buraları'' ''onlar'' yapıp malum renklere boyayabiliriz yada Turgayı andıracak bişey olabilir direk yazı yerine Turgayın resmini koyalım:)
 
tüm pankartlar ters asılabilir yada sadece td nin resminin olduğu pankart hazırlanıp ters asılabilir.önerim ''Türkiye'dir Galatasaray''.
 
Oktay Hoca'nin fotografinin oldugu bir pankart. Altina da Sen Bizim Sarkilarimizsin.

Hem hocaya destek hem de pankarti kaldirtmalari gibi birsey olmaz.
 
Biraz sert olabilir ama ''Herkes Haddini Bilecek !! '' yazılabilir.Sonuçta yapılan bu pankarta rakipleri ve hakemleri baskı altına alacak birseyde yazılabilir.
 
Arkadaşlar şimdi şöyle ki, Koç seni seviyoruz, ölüyoruz, aman gitme sakın bırakma tarzı bişey değil aradığımız. Biz daha çok Koça yaptığı açıklamalardan sonra hem destek hemde gerekli yerlere yerinde tepki için bişeyler karalayalım beze istiyoruz.

Mesela, "Bizde tiksiniyoruz Oktay Hocam, taraftar her zaman arkanda" gibi. Tabi tiksiniyoruz falan yazınca asamayız hatta salona bile sokamayız ama ne demek istediğimizi umarım anlatabilmişimdir. Güzel bir fikir çıkmazsa playofflara sarkar pankart işi.
 
şamil...
''Gitmek çözecekse ve biri gidecekse, buralar gitsin,gidersen yıkılır ..gitme kal " gibi ca'nım sözleri bi kalemde sildin attın helal olsun sana :)
"Bizde tiksiniyoruz Oktay Hocam, taraftar her zaman arkanda" tiksinci astırmazlar dioruz ama 'taraftar her zaman arkanda lafı da fazla klasik zaten böle onlarca pankart wardır...ayrıca "sen gitme başkalrı gitisn " lafında herşey var .. hem destek var hem karşı tarafa defol var hem de tepki var :) daha n'olsun..
 

Üst