Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
oldu olacak bir de şampiyonluk yüzüklerini verelimLakers Gasoldan bir an önce kurtulmalı.Howardı almak için zaten iyi parçalara sahipler.
Gasol+Bynum+Artest=Hidayet+Howard+Redick gibi bir takas olabilir.Tabi salary durumuna bakmadan yaptım bu takası.![]()
Dünkü maç sonrası çok üzüldüm. Kobe 2.kez three peatin ucundan döndü.Bizim bildiğimiz Kobe bu yazı deli gibi salonda şut çalışması yaparak geçirir.D12 VE CP3 hamleleriyle tekrardan 3.kez three peat şansı yakalarlar.İnşaallah basketbolu bırakmaz da three peati de görür![]()
3-peat ihtimali kalmadı artık,3-peat üç kez üst üste anlamına geliyor.
Ya bi Kobe varmış umutmuş filanmış .. nerde bu
Evet bir değil bi =)
Memphis şu anda elindeki en iyi 2 adam'ı nasıl ve hangi şartlarda gerçekleştirdiği takastan sonra almıştır ? bkn:gasol , zach
gönül verdiğiniz veya sevdiğiniz takımlar her sezon paspas olup yerlerde sürünürken NBA tarihinin en büyük takımına bu kadar kolay "her zaman zirvede kalması sağlanır" demek gerçekten komik..
En son Lakers bir batı takımına 2007 nin mayısında elenmiş 4 senede bir Lakerslıları kızdırma şansı yakalamışız cılkı çıkana kadar kullanmamız lazım:=) he he desinler idare etsinler birkaç gün
levent sinirlenecek bir şey yok..
birincisi bizim takımımızın her sezon paspas olmasından bir şikayetimiz yok.
şikayetimiz olsa biz de lakers veya boston tutardık.
ben nba ile tanıştığımda da şampiyon lakers'tı..
derdim zirvede olmak olsa inan lakers'tan iyisini bulamam.
Cümleyi değiştireyim o zaman "mümkünse zirvede olmaları sağlanır " diyorum..
Pau Gasol takasında sadece biz konuşmadık, bütün NBA dünyası konuştu..
Bunu sen de biliyorsundur..
İstiyorsan arayıp tarayıp o zaman yazılan yazılara ulaşmaya çalışırım..
Pau Gasol takası adil olmamıştır.. Lakers değil, kalan 29 takımdan hangisi yaparsa yapsın adil olmamıştır..
O takastan NBA de dengelerin nasıl değiştiğini hepimiz biliyoruz..