• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Final 5. Maç | Fenerbahçe Ülker 71 - 72 Galatasaray CC

Johnson'un 0 çektiği ve aslan yürekli Shumpert'in 6 sayıda kaldığı tamam-devam maçını hemde FÜlker deplasmanında kazandık. Bütün takıma helal olsun

:D" FB Ülker deplasmanı " diye birşey yok arkadaşım, biz de taraftar yok, seyirci var. Maçı izliyorum oyuncuların ayakkabıları parkeye sürtünce çıkan sesleri duyuyorum, sen buna deplasman mı diyorsun ?

Ne söylenebilir ki. :)

Konu başlığına söyleyelim gerisini. :)

Hepinizin GAZASI MÜBAREK olsun arkadaşlar
seri 3-3 e gelirse şampiyon olmuş gibi sevineceğim
oluruz yada olamayız önemli de değil...
takmayın.

Bu maçın tamamını ya da son anlarını kaydedip yayınlayabilecek bir arkadaş varsa çok makbule geçer.

Uzun zamandır böyle sevinmemiştim. Bu takım bize müthiş şeyler yaşattı bu sene, hepsinin emeklerine yüreklerine sağlık. Seviyoruz aslanları.

ntvspor çok istediğini biliyoruz. Ama komik olmadan. Lütfen :)
13733.jpg

Shipp'ten katkı gelmesi lazım demiştim. sanırım 2. yarı ya da son periyot sayısı yoktu :). Ne zaman Shipp sayı bulsa öne geçiyoruz. Bu sefer tam attı :).

JJ'den hiç katkı alamadık. Kenarda da Oktay Hocayla tartıştılar sanırım bakalım İpekciye o nasıl dönecek.

Andric Fenerbahçe Ülker'in kocasısın aslanım !

Gururdan ağlar mı insan? Ağladım, Galatasaraylılığın ne demek olduğunu gösterdi bu adamlar bir kez daha herkese.

adama arifeyi gösterir Bayrama yaşatmayız..
Huyumuz kurusun..

beyler bir soru sormak istiyorum..!!

KOYDUK MU ?

bu takım kendisinin 2-3 katı bütçeye kurulan takıma karşı böyle ruhuyla oynuyorya bir kere daha galatasaraylılığımla gurur duyuyorum

Fülker şampiyonluğu Abdi İpekçide kutlamak için bilerek yenlidi :P

maçın tekrarı show tv de .tekrar ağlamak isteyenler:)

şu an show tv de tekrarı veriliyor bilgilerinize : )

Kaya'yı son 3 maçta attığı toplam 2 sayıdan dolayı tebrik ediyorum. Biliyorduk da işte...Dilimiz varmıyordu :)

lan onların malı yermiki bizim önümüzde şampiyonluğu kutlamaya kan alırız

Bu arada dikkatlerden kacmasin son hucumda Andric'e net faul var. Ama ilahi adelet diye bir sey de var! Koyduk mu ulan!

helal olsun harika bir maçtı tebrikler galatasaray cc ........ müthiş bir son saniye sayısı...mükemmel sonuç

Geri