Final 5. Maç | Fenerbahçe Ülker 71 - 72 Galatasaray CC

kutlamaya gelen taraftarları bişi edip evlerine yollamak gibisi yok hakaten. hele o balonlar yok mu, çoluk çocuğa dağıtırlar artık..
 
Allah sizden razı olsun diyecek birşeyim yok. Şu akşam beni ağlattınız ya 6. maçta 100 sayı fark olsun umrumda değil.
 
Yok böyle bir şey gerçekten bu takım,şampiyonluk kupası kaldıracaz diye heveslenenleri maç sonu böyle şapşal şapşal baktırır işte.Sezonun başından beri bu takım bir maçta dahi mücadeleyi bırakmadı 20 sayı fark yediği anda da 20 fark atarken de aynı hevesli mücadeleyi verdi.Bir tarafta evinde 11 sayı fark yiyen takımını soyunma odasından tekrar çağıran bağrına basan Galatasaray taraftarı,diğer tarafta en küçük geri düşmede bile homurdanmaya başlayan rakip taraf.Açıkçası bu camia bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor.Efes in yaptığının bizim için imkansız olmadığını bugün gösterdi takım.Bugüne maçtan pek umudu olmayan benim de cümle aleminde aklına bir daha ''Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır'' sözünü kazımıştır. TEŞEKKÜRLER ASLANLAR
 
Yalnız biz gerçekten etkili bir taraftarız. Bugün fenerbahçe "Seyircisini" izlerken bir kez daha anladım bunu. adamlar biz hücumdayız marş söylüyor ya ritme soktular bizi allah razı olsun. ıslık kardeşim ıslık bu nasıl bir zihniyet euroleague takımıymış peh. gelin tribün görün ya:)))
 
5. maç için Nedim Karakaş'ın yapmış olduğu açıklamalar var, herkes bizi şampiyon ilan etti bu tehlikeli bi' durum diye. Eğer oyuncularda böyleyse ben maçı 3-5 sayıyla önde götürmelerini isterim sürekli. Sonlara doğru iyice gevşeyecekler ve sahneye biri çıkabilirse biz de, Sinan Erdem'deki 16 bin kişiyi şoka sokabiliriz. 4.maçtan sonraki yenilgimiz de artık ümidim kalmamıştı ama bu alternatifi düşünmek aklıma çok yattı.

O kişi Shipp oldu.
 
İpekçideki son maçta oyuncuları geri çağırdığımızdan beri içimdeki hissi anlatamam. Andric'in, Tutku'nun gözlerinden anlamıştım zaten. Bu takım bildiğin Galatasaray işte fazla söze de gerek yok. 20 M Euroymuş da Fülker, biz 7-8 M Euroymuşuz... En çok da o baltalara göz yuman hakem müsvetteleri üzüldü eminim... Bu sene Şampiyonluk hiç mühim değil geleceğin mesajı da verilmiş oldu ya o yeter.
 
Yenilseniz de avuçlarım patlarcasına alkışlayacaktım sizleri ama doğruya doğru beni utandırdınız, maçı kaybedeceğimizi düşündüğüm için.

Size söylenecek söz yok...
 
Geçen maç takımı tekrar çağırıp onu bekleyenler, oyuncuların ağladığını ve mahçup durumlarını görenler bugün öyle bir ağlar ki. İnanılmaz duygu bu
Geçen maç takımı geri çağıranlar arasında bende vardım
Bu seri sporun yanında ,aynı zamanda psikolojik bir mücadele fener bilerek yenildi, maça asılmadı söylentilerinin içinde (Basketboldan anlayan objektif fenerlileri tenzih ediyorum)
Bu galibiyet çok önemli bir galibiyet duygusal bir yönü var bir çok sebepden bende aynı duygular içerisindeyim
Ancak lütfen "adamlar bizi yendi ağlıyor" boyutuna getirmeyelim dediğim gibi bu aynı zamanda psikolojik bir mücadele
Koydukumu! koyduk bukadar:)
 
Ben Oğuz Savaş,Kaya Peker ve Emir Preldzic'in cumaya kadar uyuyabileceğini düşünmüyorum,cuma günü Abdi İpekçi'de aldıkları her nefes onlara zehir olacak.

Not:Bunu büyük harflerle yazmak ve dikkat çekmek zorundayım.

Spormax canlı yayın:
Spikeraha önce oynamasan da Abdi İpekçi'de nasıl bir atmosfer olduğunu gördün,inanılmaz bir destek ve taraftar var,oynamasan da oynasan da bu konuda neler söyleyeceksin?
Çevirmenaha önce Abdi İpekçi'ye gittin,ne düşünüyosun?(Spikerin Galatasaray taraftarını övmesini çevirmedi ki Kinsey olumlu yanıt vermesin diye.)

Tarence Kinsey:GALATASARAY TARAFTARI GERÇEKTEN İNANILMAZ,ORADAKİ ATMOSFERE AŞIĞIM,İNANIN ÖYLE İNANILMAZ BİR ATMOSFER YARATIYORLAR Kİ BİZ ORDA OYNAMAKTAN VE KAZANMAYA CALISMAKTAN BURADAKİNE GÖRE KAT BE KAT ZEVK ALIYORUZ.GERÇEKTEN İNANILMAZLAR!!!
 
#shipptikmifb twitter'da trend olsun. Onca faulun kaçtığı maçta, Shumpert ve Johnson gibi iki çok önemli skor opsiyonumuzun kötü oynadığı, Haluk, Andric, Ermal ve Sampi'nin sakat oynadığı, Rancik'in oynayamadığı maçta kazandık! Üstüne üstlük son hücumda Andric'e yapılan faul çalınmamışken. Size ne diyeceğimi bilemiyorum, en büyüksünüz.
 

Üst