Final 5. Maç | Fenerbahçe Ülker 71 - 72 Galatasaray CC

698f0ebf5096.jpg


gssozluk'ten alıntı.
 
Şu an elimde olsa, www.galatasaray.org resmi sitemizde takımımızın fotografı altına kalın yazılarla "SPORMAX YORUMCULARINA İTHAFEN" yazardım. Ulan hiçmi gururunuz yok. Ekmek yiyorsunuz lan o işten siz. Helal mi lan o aldığınız paralar. Nasıl tepki koymaz kulüp bu yayıncı kuruluşa akıl ermiyor. Adamlar önde olduğumuz bölümlerde bir ağlamadığı kaldı. Öne geçince Fenerbahçe sanki... Neyse... İçimde büyük bir nefret var. Arkadaşlar, bu takım zaten şampiyon oldu. İsterse bundan sonra 50 sayı yesin şampiyon bu çocuklar. Ama LÜTFEN!!! Cuma günü salondaki arkadaşlar gerekli tepkiyi versin o kansızlara. Yalvarıyorum size...
 
3. maçtaki aynı senaryo vardı benim için. Yine maç saatiyle aynı anda sınavım vardı. Çıktım metrobüsten takip ettim maçı. Ve yine kazandık.

Toteme dahil olur mu bilmiyorum ama Cuma yine sınavım var. Ama bu sefer akşam 7'de. Maça yetişebilirim. Gerçeği artık benim totemime ihtiyaçları kalmasın aslanların.

Kim gelsin, kim gitsin muhabbetleri var hala.Boşverin o konuları. Şu takıma söyleyecek tek şey var , Harbiden alın canımızı !
 
Onur seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Resmi siteyi açarken bile o girişi görünce "Gitti maç" dedim ama skoru görünce inanamadım diyemeyeceğim, utandım, zira ben de kaybedeceğimizi düşünmüştüm. Ama biliyordum ki bu aslanlar kaybetse bile savaşmadan kaybetmeyeceklerdi.

Gurur duyuyorum, alkışlıyorum, gözlerim sevinçten yaşlı, boğazım düğüm düğüm. Her birinizi ayrı ayrı seviyorum be! Helal olsun size!

Yenilseniz de avuçlarım patlarcasına alkışlayacaktım sizleri ama doğruya doğru beni utandırdınız, maçı kaybedeceğimizi düşündüğüm için.

Size söylenecek söz yok...
 
Hepinizin aldığı para sonuna kadar helal olsun..

Hepiniz bu formanın hakkını sonuna kadar veriyorsunuz,Allah razı olsun..

Şampiyon olacağımıza dair inancımı hiç kaybetmedim,halen de öyle.Ama şampiyon olamazsanız dahi bu kadro hiçbir zaman UNUTULMAYACAK..
 
Sinirlerim boşaldı maç sonunda. Hakemlerin bu rezil yönetimlerine karşın Sinan Erdem'den galibiyetle dönüyoruz. Nedim Karakaş'ın mesajını almış hizaya girmiş alçak adamlar. Abdi İpekçi'de taraftara büyük görev düşüyor, hakemlerin böylesine tek taraflı yönetim göstermelerini engellemeliyiz. Bu nedir anlamıyorum "FB'linin vurduğu yerde gül biter" diye bir anlayış mı var hakemlerde. Pota altında bizim oyunculara hunharca fauller yapılıyor hakemler kafalarını diğer yana çeviriyor, görmezden geliyorlar. Luksa'yı, Ermal'i Shipp'i pota altında "Baltalar elimizde" şarkıları eşliğinde karşılıyorlar. Ayıp artık yeter gerçekten. Abdi İpekçi'de bu oyunu bozmalıyız. Hakemler gerektiği şekilde uyarılmalı, sadece adil olsunlar başka bişey istemiyoruz. Bir de rakip takımın koçu utanmadan hakemlerden şikayet ediyor bu kadarına de pes diyorum. Belki çok tekrar olmuştur özür dilerim hala elim ayağım titriyor sinirden.
 
Andriç nasıl smaç vurulduğunu gösterebilmiştir umarım provakatör Oğuz'a. Kendimden geçirdi bugün beni Andriç. Hakemlerin koruması altındaki FB uzunları bile duruduramadı sayıların asistlerini. En çok da son saniye basketini Shipp'in atmasına sevindim. Bu gün 2 tane airball attı Shipp ama hucumda inisiyatif aldı. Biraz da Evren kıpırdansa 7.maça kalacak bu iş.
 

Üst