Can Korkmaz

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010 - 2011 sezonunda Türkiye Basketbol İkinci Ligi'ndeki Pertevniyal takımının forması giyen genç oyuncu Can Korkmaz ile 5 senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

1.87 metre boyunda 18 yaşındaki sporcu, Amerika'da Mountain State Academy, Arlington Country Day lise takımları için de mücadele etti. 18 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan oyuncu, bir numaralı pozisyonda, oyun kurucu olarak görev yapıyor.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/10727.php
 
Hayırlısı olsun. Furkan Aldemir, İlkan Karaman, Göksenin Köksal gibi isimlerle birlikte Yenilmez Armada'nın geleceği olur umarım.

Bir genç daha var deniyordu, Avrupa'dan teklifler almış ve Tofaş'ta oynuyormuş. Kimdi o ?
 
Hayırlısı olsun. Furkan Aldemir, İlkan Karaman, Göksenin Köksal gibi isimlerle birlikte Yenilmez Armada'nın geleceği olur umarım.

Bir genç daha var deniyordu, Avrupa'dan teklifler almış ve Tofaş'ta oynuyormuş. Kimdi o ?

Kenan Sipahi sanırım. 1995 doğumlu olmasına rağmen U18 Avrupa Şampiyonası'nda oynadı ve bronz madalya kazandı.
 
Hayırlı olsun geçen sene ligde pek iyi oynamamıştı 3lük çizgisinin geriye alınmasından etkilenmiştir muhakkak çünkü şutlarının çoğu 3'lük. Umarım kendini geliştirir ve takımda yer bulur, sonu Melih Mahmutoğlu gibi olmaz inşallah.
 
Takımımıza katabilme ihtimalimizi bilmiyorum ama birçok takımın ilgilendiğiyle ilgili haberler vardı kendisiyle. Turnuvada 2 yaş büyüklerine karşı yaptığı ortalamalar hiç de fena değil: 9,2 sayı, 2,6 ribaund, 2,7 asist
http://www.eurohopes.com/rankings/1995 burada da jenerasyonunun en yetenekli oyuncularından biri olduğu gösteriliyor.
 
hayırlı olsun....
ama twitter de can ın fanatik fenerli olduğunu
ve saraçoğlunda kombinesi olduğu falan yazıyor
umarım yalan haberlerdir....

Bırakalım artık şu fener takıntısını her gelen adama acaba fenerli mi? fenerliymiş. kombinesi varmış. Bırakalım bunları. Formasını terletsin de ne olursa olsun.
 
oyuncuların yeni sezonki kadro numaralarına bakarken kendisine numara verilmediğini gördüm..Acaba kiralamayı filan mı düşünüyorlar merak ettim doğrusu..
 
Darüşşafaka'nın Pamukkale Ünv.'ne 74-65 yenildiği maçta 22 dakika sahada kalmış, 14 sayı 4 ribaund 2 asist ile oynamış.
 
Muhammed gibi Can Korkmaz'da kumaşı iyi olan gençlerimizden.Yeni amerikalı gelene kadar alacağı süreler 20 dakika civarı olacaktır Daçka'da.
Zeki ve sorumluluk almaktan çekinmeyen bir oyuncu.Biraz bencil tercihleri bu cesaretini yanlıs kullandığı zamanlarda takıma zarar versede,şutu fena değil.
Fizik olarak çok eksiği olsada ayakları çabuk ve içeri penetreleri rakip savunmanın dengesini bozabiliyor.
 
Seneye İlkan+Melih+Can kadromuzda olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.Can takımının bir numaralı skor gücü Daçka'nın Muhammed'de bugün 15 sayı attı Doğukan'da bugün iyi katkı verdi takımına....
 
Fizik olarak eksiği çok sanmıyorum ki seneye A takımda yer bulabilsin.Fakat oyun zekası fena değil dün Daçka'nın TED'İ 68-66 yendiği maçta 5 sayı 4 asist 3 Ribaundla oynadı.Rakip alan savunmasını uzun süre etkili biçimde yapınca ceza şutlarını kullanamadı ve etkisiz kaldı bu maçta.
 

Üst