• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
penny tekrar oyunda, ciddi bir şeyi yok sanırım ama riske giriyor
 
0/9 3lük oldu. Allah'tan Tina var hücum ribaundu aldı ve basketi yaptı 1.32 var fark 5
 
İsmet Badem'in Galatasaray demeyip de Medikal Park demesi bizim için sinirlerimi hoplatıyor
 
Şerefsiz Federasyon yüzünden tribünde eziliyoruz.
 
Dün yenseydik bugün finali kutlayacaktık..Bence..
 
Mola penny devam edemedi 5 sayıyla öndeyiz prince çok iyi bugün
 
Bahar Çağlar için her zaman diyorum.Gelişimi bu kadar.Daha fazla beklemeyin.Ayrica Ticha Penicherio WNBA'de nasil All-Star oldu saka gibi.
 
Prince 3lük 44-36
 
45-36 önde kapadık devreyi hadi böyle devam gelsin final !
 
Penny devam edemeyecek büyük ihtimalle.

İlk yarıyı 45-36 önde kapatıyoruz.

Haydi, böyle devam...
 
Devre arası fark 9. Dünkü olayı temizlediler. 2.yarı yepyeni bir 20 dakikalık maç olacak.
 
matiçin de kendine güveni kalmamış, pota karşısında ama o atacağına ışıla veriyor, tina olsa atıverir ordan
 
ilk yarı 45-36
 
45-36 ilk yarıyı önde bitirdik. Şimdi Galatasaray nasıl gruptan çıkar onu konuşalım. Birileri anlatsın lütfen.

Edit: Fener bu oyunla Ros Caseres'i yenemez.
 
Kızlar şöyle her maç oynasanız o tribünler dolar çok şey istemiyoruz şöyle oynayın bırakın yenilin ama şöyle oynayın .
 
Penny devre disi kaldi.Insallah sezonu kapatmistir.. Ikinci yarida ne yapip edip bu tempoda devam etmeliyiz.. En kotu 8 en iyi 15-20 sayi civari farkla maci bitirirsek takimdan istenilen gorev ve vazifeyi tamamlamis oluruz.
 
45-36 ilk yarıyı önde bitirdik. Şimdi Galatasaray nasıl gruptan çıkar onu konuşalım. Birileri anlatsın lütfen.

Bugün 8 sayı farkla kazanıp yarın da kazanırsak. Yarın FB Rivasa yatmazsa çıkıyoruz.
 
Tek istediğimiz şöyle mücadele yeneriz yeniliriz önemli değil ama çok iyi oynuyoruz..Angeli 3.çeyrekte 4. faulü aldırırsak rahatlayacağız tek sorun Tamane ayrıca Tina inanılmaz!!
 
anlamadım olayı rivasın averajı çok iyi olmuyor mu mesela fb 1 sayıyla kazandı diyelim ? yine de çıkıyor muyuz ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst