Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaşlar afedersiniz ama Penny den bize ne ?! Onlar Alba sakatlandığında acaba Alba ? :( yapmışlar mıdır ? yaptıkları işte bu çok güzel oldu kupa bizim filan diyorlardı .

Bana rakip takımların, özellikle de Fenerbahçe gibi bir takımın yaptıklarıyla Galatasaray'ın yaptıklarını kıyaslayarak gelmeyin. Fenerbahçe'nin veya taraftarının yapmadığını yapmasıyla gurur duyduğum bir takımım var, kimin ne yaptığı umrumda değil bu yüzden. Kaldı ki, terlettiği formanın hakkını sakatken bile vermeye çalışan bir oyuncu, Fenerbahçeli de olsa saygı ve sevgimi kazanır. Bunları bir kenara bırakırsak, Penny benim özel olarak sevdiğim(evet güzel olması da büyük etken, yalan söylemeyeceğim) ve Galatasaray'da görmek istediğim oyunculardan biri.
 
Işıl falan süre almasın nolur arkadaş.

Tina attı sonunda ama bir basket daha yedik fark 1

Yine Tina fark 3

Demin ayağı çizgideydi şimdi 3lüğü attı. Berabere oldu maç
 
Işıla bak Birsele bak...resmen 2 farklı basketbolcu
 
neler oluyor bu ilk devre bitince belgesellik konu çıkar herhalde olacak iş değiş gerçekten söyleyecek söz yok 5 sayıya çıktı fark
 
5 dakikada 18 sayı yedik şaka değil gerçek.

Taurasi 3 ardından Epiphany 2 maç berabere.

Birsel Işıl'ın üzerinden fark 2 ve boş döndük.

9/10 atmışlar acaba onlar mı attılar biz mi attırdık bunu sormak lazım
 
Arkadaslar biz zaten macin basinda kaybettik. Aciz yonetim, aciz. Unal Aysal yari yariya tribunler cok guzel olur demis idi futbol maclarinda. Rezaleti goruyoruz. Fenerli'ler dunyanin en gerizekali toplulugu. Kadin basketbolunda bomba atacak kadar acizler. Sen bunlara o denli bilet dagitirsan, olacaklari budur. Resmen rezalet.
 
Zaten yenilirsek bazılarının umarım son maçı olur. mesela ceyhun ışıl ve baharı göndersek çok şey kaybedermiyiz acaba Özellikle ışıl ve baharın hiçbirşey vermediğini gördükten sonra kaybetmeyiz bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst