• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penny :( Ayrıca Epiphany Prints nedir ya?

Ya arkadaşlar afedersiniz ama Penny den bize ne ?! Onlar Alba sakatlandığında acaba Alba ? :( yapmışlar mıdır ? yaptıkları işte bu çok güzel oldu kupa bizim filan diyorlardı .

Ceyhun hocadan sunu istiyorum..Lutfen Turk oyunculara 3.ceyrekte fazla sure verilmesin.Sadece 1 er dakika dinlendirme amacli yeterde artar..Penicherio ise gercekten yasi 38 bence biraksin basketbolu..Cocuklarina iyi anne olur ancak.

Hocam Riva'yı yenerler isteseler yenmesine ama bugün turu kaybederse fener bence kesinlikle ve kesinlikle yatar yarın maçta

Alper Fener şimdi yenilince eleniyor mu ? Peki 8 sayıdan az yendiğimizde hesaplar nasıl oluyor.

Babkina çok güzel :( Penny'e çok üzüldüm, ağlayacaktı :(

fener'in şu anda -9 averajı var bizim maçta başladı onların turnuvası bizim ise ilk yarı skoruyla artı 2 averajımız var ecopolis takımınınsa yarınki fener maçı öncesi artı 7 averajı var bizim feneri daha farklı yenmemiz gerekiyor maç bu farkla biterse fener'in yarınki maçı 6-11 sayı farkla kazanması halinde çıkarız altı ve üstünde eleniyoruz. şimdilik durum bu

Bugun farklı yenersek, fenerbahçe şikeci bir yapının klüplerinde olduğunu yine kanıtlayacaklar.

O zaman ben 3.lük için oynarız onlar 5.lik için .

9-11 arası bir fark makbuldür. Daha fazlasını Fener alamaz, alamazsa da yarın zorlamaz, finale kalamayız.

Matiç delirttin beni.....

yine bir 3. periyot sendromu.Bu nedir arkadaş

3 sayıya indi yine kupa maçına döndü olacak iş değil

devre arası bizim takım ne konuştu merak ediyprum hale bak

1 sn kala yenilen baskete bak. 45 38
Hücumlar son 5 saniyeye kalıyor Tina hatalı yürüme 2 hücumdan boş döndük.

45 40 oldu :/ Fener benchi her topa itiraza başladı. 3.hücumdanda boş döndük

6-0 seri ile başladılar. Hoca beklesin şöyle bi 10 15 olsun

Son 5 snye kalıyor tüm hücumlarımız

Taurasi'den de top kaybı 10-15 farklar yalan oldu gibi. Bizim başlamamız gerekeni onlar yaptı Tina'da 3ledi

Öffffffffffff yine krize girdik. Işılın yerine Ticha'nın girmesi gerekiyor oyuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri