Galatasaray MP 66 - 53 F.Bahçe Ülker

Bu takıma daha çok destek verilmeli şu karardan sonra...

Belki yanlarında olamayacağız ama dualarla destek olunmalı. Bu takımın bu sezon şampiyon olması için ne gerekiyorsa yapılmalı artık. Bi de yöneticiler artık saçma sapan sağduyu çağrısı yerine allah rızası için şu olayın takipçisi olsunlar.

Her türlü pislik yapılıyor diğer salonlarda; daha ilk olayda bu ceza akıl alır gibi değil.
 
Şube itiraz ederse En fazla 1 maça düşürürler. yine ülker maçını seyircisiz oynarız. gerçekten merak ediyorum Murat özyer bey ne işe yarıyor ?
 
iki maç seyircisiz oynayacağız. federasyon kısmına denilecek bir şey yok. adaletsizlikleri malum.

asıl sözüm o tribün raconunu savunan insanlara. senin ve senin gibiler yüzünden en kritik 2 maçta biz olmayacağız.
 
İki tane çığırtkan şikecinin dümenine girdin.Yazıklar olsun sana.

2 maç ceza öylemi.Ama sene başında bir hata yaptın.Biricik fenerin o takımı kurarkende yardım etmeliydin.Yoksa bu kadal mal oyuncuyu transfer ettirmezdin.

Fenerin o salak kadrosu ne kadar arka çıkarsan çık bizi asla yenemez.Boşuna çabalıyorsun.

Türkiye kupasından daha kötü maç yönetsede hakemlerin nafile çaba.Galatasaray basketbol takımı şükür ki bütün rakiplerini tek tek dize getirecek güçte.

Yürüyedur Galatasaray ım.
 
Şu 2 maçlık cezadan dolayı oyuncular artık bizim için oynayacaklar Ülker maçını. Eminim hem koç hem de takım çok daha hırslanacaklardır. Bu saatten snra inşaAllah büyük bir fark bekliyorum ben. Kurtuluşun yok Ülker !! 2 maçlık cezaya neden olan,tribün raconu diyen,intikam aldık diyen Arma Düşmanları ! Galatasaray taraftari eğer şampiyonluk bu 2 maç yûzünden kaçarsa sizi affetmeyecek !! Allah ıslah etsin sizi !! Eserinizle gurur duyun !!!
 
4 yıl önce Efes'e kaybedince sahaya girip basketbolcuları döven FBÜ ye sadece 4 maç ceza verilmişti. KSK ya hiç verilmedi. Bize ne küçük olayda 3 maç! ( KSk maçını da seyrcisiz oynadık ! ) skandal resmen. Keşke KSK ya verselerdi 2 maç tamm biz de hak ettik derdim. Ama bu kadar çifte standart uzun zamandır görmedim. Ülkede adalet diye bir mevzu kalmamış güçlünün hukuku oluşmuş resmen. Adam almış arkasına şirketleri hükümet at koşturuyor.
 
Sadece Ergin Atamanın sahada olması yeterli seyirci desteğini sağlar.

O gerçek bir hırs ve motivasyonu kaynağı.

Hoca sen herkese yetersin:))))))

Sen varken içim çok rahat.
 
Murat Özyer istifa etmek için neyi bekliyor acaba?
Şubeyi masa başı oyunlara malzeme yapıyor. Sezon başından beri kaçıncı skandal karar?
1) İlkan Karaman'ın lisans durumu
2) İzmir'deki KSK maçı ve verilen ceza
3) Eskişehir'de çalınan kupamız. (hoş arkadaşların müzesi çalıntı kupalarla dolu)
4) Abdi İpekçi'deki KSK maçı ve alınan ceza

Murat bey okuyorsanız rica ediyorum, istifa da bir hizmettir. Bari daha fazla bizi, kulübü ve kendinizi yıpratmayın. Yapamadınız, olmadı. Bırakın işte.
 
Federasyon ve T.Demirel'in aldığı bu skandal karar. F.Ülker'i sadece hezimetten kurtaracaktır. Seyircili olsa çok rahat bir oyun ile 10-15 fark yapacağımıza inanıyordum. Şuan gene rahat bir oyunla yeneceğimizi düşünüyorum.
Olayın diğer bir boyutu gerilimden beslenen Ömer ve Oğuz istediklerini alamıyacaklar.
2'li averaj hesabına da gerek yok. Yendiğimiz anda biz 3 onlar 5 mağlubiyet oluyor, kalan maçlarda bize yetişmeleri çok zor.
1 farklı galibiyet bize normal sezon liderliğini getirecektir.
 
Murat Özyer istifa etmek için neyi bekliyor acaba?
Şubeyi masa başı oyunlara malzeme yapıyor. Sezon başından beri kaçıncı skandal karar?
1) İlkan Karaman'ın lisans durumu
2) İzmir'deki KSK maçı ve verilen ceza
3) Eskişehir'de çalınan kupamız. (hoş arkadaşların müzesi çalıntı kupalarla dolu)
4) Abdi İpekçi'deki KSK maçı ve alınan ceza

Murat bey okuyorsanız rica ediyorum, istifa da bir hizmettir. Bari daha fazla bizi, kulübü ve kendinizi yıpratmayın. Yapamadınız, olmadı. Bırakın işte.

1 seneyi doldurmayı bekliyor. İhbar tazminatı almak için.
 
Fenerbahçe Ülker, maç öncesi istediğini aldı. Maç seyircisiz oynanacak. Hakemler de onların yanında olacaktır haliyle... Sezon genelindeki saha içi performanslara bakarsak:

Hakemler kararlarını 60% Fenerbahçe Ülker lehine verirse, Galatasaray +10 sayı farkla kazanır.
Hakemler kararlarını 55% Fenerbahçe Ülker lehine verirse Galatasaray +15 sayı farkla kazanır.
Hakemler kararlarını 51% Fenerbahçe Ülker lehine verirse Galatasaray +20 sayıyla kazanır.
 
Hiç bir zaman bizim lehimize bir karar vermedi ki fenerasyon adamlar talimatla iş yapıyor. Geçen sene şike sürecinde verdiğimiz tepkinin (taksim yürüyüşümüz) daha fazlasını Türkiye basketbol fenerasyonuna vermemiz gerekiyor, bir şekilde tepkimizi göstermeliyiz. Ünal başkanın bu konularda masaya yumruğunu vurması gerekmektedir. Yeter artık, çifte standart kararlar artık dayanılmaz bir noktaya gelmiştir. Karşıyaka maçında yaşanan olaylar bir zincirin halkası idi bizim ceza almamız için tasarlanan zincirin halkası, maç başlamadan bir saat önce seyirciler arasında olan olaylardan dolayı bize iki maç seyircisiz oynama cezası verilirken İzmir de maç esnasında yaşanan olaylara, maçın durmasına ve her türlü rezilliğe ceza verilmemesi net bir şekilde taraf tutmaktır. Unutmasınlar adalet bir gün herkese lazım olacaktır...
 

Üst