Galatasaray MP 66 - 53 F.Bahçe Ülker

Bela okumak hayat için fazla yorucu.Hakkı verilmiştir diye düşünüp tekrarlamıyorum.
Lütfen kazanalım şu maçı.

Bela okumak hayat için fazla yorucu.Hakkı verilmiştir diye düşünüp tekrarlamıyorum.
Lütfen kazanalım şu maçı.

Bela okuyarak varamıyoruz biryere ki kötü sözü söyleyen biz olduğumuz için yine bize iade etmeye kalkabiliyorlar. Gerçi ne TBF, ne de F.Ülker'in bela okunacak hiçbir yanı kalmamıştır an itibariyle. Tamamı olmayan gururları ile yerde sürünürken biz dua okuyalım ki hakkımız olana daha çabuk daha kısa ve özünden ulaşmış olalım. Bu gece sakinim tamam. :)

Onlardan daha iyi takımız ve daha iyi basketbol oynuyoruz. Bu maçta da aynı hırsala taraftarımız varmış gibi oynarsak kazanırız inşallah. Diğer yandan maça 14 yaş altı çocuklar ve Kadınlar girebilecekmiş. Şimdi yönetime ve taraftar organizasyonlarına çok iş düşüyor oraya en az 3-4 bin kadın ve 14 yaş altı taraftarımızla doldurmalıyız. Hiç yoktan moral verirler takımımıza.

Onlardan daha iyi takımız ve daha iyi basketbol oynuyoruz. Bu maçta da aynı hırsala taraftarımız varmış gibi oynarsak kazanırız inşallah. Diğer yandan maça 14 yaş altı çocuklar ve Kadınlar girebilecekmiş. Şimdi yönetime ve taraftar organizasyonlarına çok iş düşüyor oraya en az 3-4 bin kadın ve 14 yaş altı taraftarımızla doldurmalıyız. Hiç yoktan moral verirler takımımıza.

Erkeklerden çok daha etkili lider bayanlar var. Onlar tribün lideri olarak yerleştirilmeli.

Metehan kardeşim bu ceza en çok sana yaradı bedavadan izlersin artık maçı :)

Şaka bir yana etrafı organize edebilirsen kadınlarla da bir baskı kurabiliriz aslında. Ya da bilmiyorum kadın tribün liderleri var mı acaba.

Forumdan bir tek sen olacaksın maçta Metehan! Sesin kısılana kadar bağır kardeşim. Sana güveniyoruz Aslan parçası :)

Fb maçında atmosfer bizim açımızdan çok önemli etken olucaktı ama malum nedenlerden dolayı seyircili olamıyoruz..fakat fenerbahçenin şu andaki fazlasıyla formsuzluğu ve yükselen formumuzla net olarak maçın favorisi olduğumuzu ve maçta emir'i bir şekilde kitlersek istediğimizi maç sonuna kalmadan alırız diye düşünüyorum..

Macvan'ın Andersen'in orta mesafe şutlarına karşı uyanık olması lazım. Kupa finalindeki gibi izlemekle yetinirse çok sıkıntı çekeriz, canlı ve agresif bir Macvan bekliyorum Pazar günü.

Markoishvili final maçında Bojan'ı durdurmayı başarmıştı, zaten hem hücumda hem de savunmada belli standardı olan biri Marko. Aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum.

Ender ve Engin'in oyun kurmada Arroyo'ya yardımcı olması şart.

Ve elbette Gordon'un durumu da önemli. Hücumda istikrarsız olsa da, motive olduğunda lig ve hatta Avrupa'nın en iyi savunmacılarından biri. Sakatlığı konusunda bilgisi olan var mı?

Ergin hoca ve aslanlara gönülden başarılar.

Zafer şarkıları söyleyen yüzlerce Fenerlinin arasında Ülker Arena'yı boynu bükük terkederken o andan beri İpekçi'deki rövanşın hayalini kuruyordum. Herşey müthiş olacaktı, cehennem gibi bir atmosfer, o gücü arkasında hisseden ve Feneri süpüren çılgın bir takım hayal ediyordum hep. Arkadaşlarla da anlaşmıştık, ne güzel olacaktı. Şu lanet ceza herşeyi mahvetti. Açıkçası kadın taraftarlardan pek ümidim yok ama Metehanvari arkadaşlarımız tribünleri doldurursa seyirci baskısını nispeten hissettirebiliriz.

Benimse hayallerim playoffa kaldı artık. Geçen sene FB ile eşleşmedik diye sevinirken sonumuz kötü olmuştu. Bu sene Fb ile final hiç fena olmaz hani, Ülker Arenaya bile giderim tekrardan :)

Murat Biricik ( Mersin - Olin )
Mehmet Keseratar ( Antalya - TOFAŞ )
Recep Ankaralı ( Erdemir - TED )

Acaba diyorum bu maçta yeni elemanlarını mı piyasaya sürecekler ?

Geçen sene FB ile eşleşmedik diye sevinirken sonumuz kötü olmuştu. Bu sene Fb ile final hiç fena olmaz hani, Ülker Arenaya bile giderim tekrardan :)
Esasen geçen sezon Fener ile eşleşseydik daha iyi olurdu. Bunun nedeni Mahmuti'nin boyalı alanı efektif kullanması ve Fener uzunlarının yıllardır savunma babında felaket oynamasıdır. Beşiktaş'a göre kolayca eleyebileceğimiz rakipti. Bu sezon da Efes'in başındaki Mahmuti'nin ilk maçta Fener'i ne denli ezerek yendiğini gördük.

Biz-Efes-Fener-Banvit-Ksk-Bjk
bu sıralama bizim için çok önemli. Fener'e takılmadan finale çıkarız, gerisi allah kerim. Winner koç var. :cool:

Maç öncesi bir organizasyon düzenlense. Kadınlar ve çocuklar içeride olacaklardır, binlerce erkek de dışarıda bulunsa acaba nasıl olur?

Saat 19.00'da kadınların maçı var. Şimdi o maçı o saate aldırmanın avantaj ve dezavantajlarını düşündüm. Avantajı Ülker maçına gelen kadınların da kadınların maçına gelmesi sanırım. Erkeklerin o maça gelmesi nasıl mümkün olur? Ülker maçını nerede izleyip apar topar maça gelebilirler? Saat 16.00'da oraya gitmeye istekli erkek taraftarlar olur. Ama maçı nerede izleyip ardından kadın maçına giderler orasını bilmiyorum. Keşke birşeyler yapılabilse bu konuda. Daha 48 saate yakın bir zaman var, çok mu iyimserim ne :(

Ben bu sezon bu maçtan sonra fenerle birdaha maç yapacağımızı hiç tahmin etmiyorum.

Onlar Efesi geçip bizim le final oynamaları çok zor hatta imkansız gibi bir şey.

Fenerle son maçımız ona göre en az 15 sayı fark bekliyorum.Ancak tek korkum kadın taraftarların motivasyonumuzu bozması.İnşallah bozmazlar.

Rahat kazanırız bence, biz daha iyi takımız, Şampiyonluk gelecek inşallah bu yıl, Ergin Hoca ve takıma güveniyorum, hadi aslanlar, savaşın ve kazanın...

Bol şans Aslanlarımıza attıkları basket olsun bol bol. Hakemler de artık düzgün maç yönetsinler zaten büyük bir haksızlığa uğradık. Hakkımızı söke söke alacağız inşallah. Yürüyedur Galatasarayım milyonlar seninle...

David Hawkins'in gitmesiyle bireysel oyundan takım oyununa geçiş yaptık. Arroyo ve Markoishvili de bu sistemin en önemli parçaları oldular. Çok iyi savunma yapıyoruz, karşımızda da savun(a)mamasıyla Avrupa çapında meşhur bir takım var. Hücumda da uzunlardan yeterli desteği aldık mı maç koşa koşa bize gelir.
HAYDİ ASLANLAR !