2013-2014 Erkek Voleybol Takımımızın Maçları

Erkek Voleybol Takımımızın tüm maçlarını artık bu başlık altında konuşacağız.

Lige Ziraat Bankasını konuk ederek başlayacağız. Maç yarın saat 13.00'da oynanacak ve Ntvspor naklen yayınlayacak.

Takımımıza tüm lig maçlarında başarılar.
 
GALATASARAY 1-3 ZiraatBank setler (23-25,25-23,19-25,25-27)

İlk maçı maalesef kaybettik. Maçı göz ucuyla izledim fazla bir şey diyemeyeceğim ama hocanın oyun içinde Bell'i sürekli değiştirmesi bir türlü 4 numara pozisyonunda istikrar sağlayamamamız takımı olumsuz etkiledi bu maç. Aynı pozisyonda hem Bell, hem Fırat, hem de 95 doğumlu Yasin denendi. Yasin oyuna girdiği bölümlerde de gayet iyiydi, umarım kendini geliştirir ve daha fazla süre alır takımda.
 
Bu kadro Şampiyonlar liginde ne yapacak merak ettim.

Bana zayıf gibi geldi.Çokta anlamam voleyboldan ama hiçte bilmiyorum da değil.

Avrupada işimiz zor hatta imkansız maalesef:(
 
Reşat Arığ ile ne bir adım ileri gideriz, ne de geri. Keşke kendisi sadece altyapı ile ilgilenip, erkek takımını daha kaliteli bir hocaya emanet edebilseydik. Çok yetersiz kalıyor açıkçası, umarım yanılırım.
 
Takımımız Şampiyonlar Ligi ilk maçında Polonya deplasmanında Zaksa ile karşılıyor.

İyi oynadığımız ilk seti maalesef 25-23 kaybettik.
 
zaksa kedzierzyn 3-0 galatasaray (25-23/25-18/25-22)

Zaksa çok güçlü bir takım, Polonya deplasmanı da zordu baya zaten grubun da favori takımı.
2.set hariç gayette iyi oynadı takım özellikle savunmada. Kaybedilen Ziraat maçından sonra bugünkü oyun umut verdi açıkçası. Ziraat maçında şu oyunun %20'sini oynasak maç bizimdi.
 
Voleybol erkek takımımız beklendiği gibi set alamadan yenildi.Aksi zaten sürpriz olurdu.Bu takımla şampiyonlar ligine katılmak hakikaten şamp.ligine ayıp.

Her ligin kendine göre değeri var.

Galatasaray a bu lig e bu takımla katılnmak hiç yakışmadı.:(
 
Kaybettik ama oynadığımız oyun beni şaşırttı ve gelecek adına umut verdi. Özellikle de Ziraat maçından sonra...

Zaksa gibi geçen sezon F4 yapmış bir takıma karşı mütevazi sayılabilecek bir takımla kafa kafaya oynadık. İlk seti de almaya çok yakındık. 24-23 öne geçip üst üste 2 basit hata ile 25-24 kaybettik. O seti alabilsek iş farklı noktaya doğru gidebilirdi.

Bu takım böyle oynamaya devam ederse ve basit hataları azaltabilirsek bu grupta iş yapabiliriz. İlk 2 olmasa bile 3. olup Cev Cup'a katılabiliriz.
 
Ziraat maçından sonra Maliye'nin durumuna göre ligi 7. bitirebiliriz,büyük maçlar zul olur derken dünkü görüntü olumlu anlamda fazlasıyla şaşırttı.İzleyebildiğim 3-4 dakikada takım hiç sırıtmadı,izleyebilenlerin izlenimleri de baya olumlu.
Zihinde yer edecek birkaç güzel anı yeterli bu macera için.Umarım dünkü çizgide gider görüntümüz.
 
Bugün de Arkas'a 3-0 kaybettik. Bell oynamadı maçta.

Takım bir şekilde setin sonuna kadar geliyor ama seti bir türlü alamıyor. Abdelhay takımda tek ayakta duran oyuncu ama rakip bloklar sürekli ona kuruluyor yine de yüzdesi hep belli bir seviyede. Ona destek çıkacak biri olmadı maalesef şu ana kadar. Sinan,Henry,Fırat,Yasin hiç biri destek olamadı şu ana kadar ona (Yasin'i ayrı tutmak lazım) Takımda smaçör mevkinde sürekli rotasyon oluyor maç içinde. Bugün Boğaçhan hariç tüm oyuncular girdi oyuna. Reşat hocada memnun değil ki takımdan maç içinde sürekli rotasyon yapıyor, ama maalesef benchten de katkı gelmiyor. 95 doğumlu Yasin hariç. Özellikle orta oyuncularımız tam bir felaket. Al birini vur ötekine. Ferhat,Cansın,Muhammet bir yana da İbrahim Emet'ten de hiç bir şekilde katkı alamıyor takım. Bu sezon play-off ilk turunda eleniriz eğer olağan üstü durumlar olmazsa. Bari Yasin'i Boğachan'ı kazanalım.

Son olarak; keşke sponsoru sezon başlamadan bulsaydık ..
 
CL'de set aldığımızda penaltı,puan veya galibiyet aldığımızda gol sevinci olacak.Zaksa deplasmanından sonra buraya gelindiyse umarım omuzlar düştüğünden değildir,hani bu kadar yetersizken buna hakları yok.
 
CL'de set aldığımızda penaltı,puan veya galibiyet aldığımızda gol sevinci olacak.Zaksa deplasmanından sonra buraya gelindiyse umarım omuzlar düştüğünden değildir,hani bu kadar yetersizken buna hakları yok.

Bir Halkbank veya bir Vakıfbank'ı seyredince,bu ayarlarda bir takım kurabilmek çok mu zor diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

Bildiğim kadarı ile; Futbol'a nazaran Basketbol,basketbol'a nazaran da voleybol için ödenen bonservisler/ maaşlar / ücretler daha az.Voleybol konusunda engin bilgiye sahip birçok arkadaş var burada,birisi biraz zaman ayırıp da bir iki şey karalasa çok sevinirim.
 
Dün oynanan maçta Burhan Felek'te Maliye Milli Piyango'yu 3-2 yendik.2-0 dan maçın buraya gelmemesi gerekiyordu set sonu hastalığımız kronikleşti adeta.

Set sonuçları: (25-23,25-22,23-25,23-25,15-8)
 
Galatasaray FXTCR 3-1 Çankaya Belediye Anka setler : (25-17, 25-17, 23-25, 25-23)

6 hafta 4 galibiyet 2 yenilgiyle topladığımız 11 puanla 5.sıradayız.
 
Üzüldüğüm tek konu keşke şampiyonlar ligine bizim yerimize Fenerbahçe katılsaydı çok daha iyi olurdu ülkemiz adına...
Ülkemiz Halkbank'ın bu sezonki 12'sine kadar çift haneli puanların yakınından geçemedi,bu arkadaşların da iddialı kadrolarla 0'dan tek maçla kurtulmuşlukları var baya.O sebeple bir şeye üzülünecekse yok hükmündekilerin CL'ye katılamaması olmamalı bence. :)
Tabi şu kadroyla CL oynamamızın açıklaması yok.
 

Üst