Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz şampiyon olduğumuzda taşlıyorlardı, kendileri sampiyon olunca ateşe veriyorlar. Demek ki es kaza şampiyonlar ligini falan alsa bu vandallar komple memleketi yakacak. Sığır sürüsü...
 
Mancini seneye de devam ederse 4.yıldızı ilk bunlar takacak.

Umarım Lucescu haberleri doğrudur.

Fatih Terim'den sonra bizi en iyi o anlar.
 
Şampiyon olduktan sonra dükkanımızı yakmaları normal kaç maçtır Şampiyon olalım dünyayı yakacaz diyorlardı dünyalarının da Galatasaray olduğunu anladık. Bugün Bağdat caddesinde gereken cevap taraftarımız tarafından verilmiş .
 
Gurur ve onuru Rıdvan Dilmen,Acun Ilıcalı,Emre Belözoğlu üçlüsüne bırakarak Mourinho için üzülenlerdenim.Karakteri değişmediği,düzelmediği sürece Galatasaray'ın evladı değil benim için.Bir de ''Fenerbahçe şike sürecinden zarar gördü'' mü gerçekten?
 
Kabul etmesi güç ama kabul etsek iyi olacak; Hagi gol attığında kale arkasında havaya zıplayıp sevinen masum çocuk değil artık Arda Turan.

Terim´in gelip kalmaya ikna ederek üzerine planlar yaptığı sezonda, ligin başlamasına sayılı günler kala evin şımarık çocuğu gibi yönetimin kapısını çalıp ben gidiyorum diyen biri var. Ve o kişinin Avrupa´da oynadığı takımla elde ettiği başarılar umurumda değil, terlettiği formada Galatasaray amblemi olmadıktan sonra. Kupayı almaları halinde, ortalıkta dolanan söylentiye göre Türk bayrağı ile tur atacak olması da göz boyama milliyetçiliğinden başka bir şey değil gözümde.
 
Gomis ile anlaştığımız söyleniyor senelik 15 gol atan bir adam bonservis bedeli yok sizce nasıl olur ? Bana göre skorer bir kanat almamız lazım sev sevme yabancı sınırı varken Burak enuçta oynadığı zaman iş yapabilecek bir adam.

Melo----Selçuk
----Sneijder-----
Eto--Burak--bruma

Tarzı bir diziliş etkili olur
 
Öncelikli hedefimiz mevcut oyuncuların performansını arttırmak olmalı. Transfer yapmasak bile şu kadroyla ligde şampiyon oluruz. Eğer Lucescu gelecekse o bu ''performans arttırma'' işini, ''oyuncudan verim alma'' olayını güzel yapar. Bakalım önce bi teknik direktörümüz belli olsun. Ve yeni sezonda kesinlikle oyun planı SNEİJDER'in üzerine kurulmalı. Forvet arkası, takımın beyni olmalı.
 
Felipe Melo kupa töreninde Demirören'e cevabını vermiştir. Beni ülkeden kovmak isteyen adamın elini nasıl sıkarım demeci de cuk oturmuştur. Demirören pis bozuldu bu harekete yüzünden belli. Acaba kader ortağı da üzülmüş müdür?
 
Eee nihayet artık koca kulüpte 2 yıldır bize yapılanlara başkaldıracak bir birey çıktı. Yöneticilerin, başkanın yapamadığını futbolcu yaptı. Helal olsun Melo ! Kalplerdeki yerin daim oldu bununla birlikte !
 
Faşizmse faşizm,tüm oyuncuların sosyal medya hesaplarını kapattırırım.Takke düşeli,kel görüneli çok oldu yalnız sosyal medyayı sömüre sömüre tepkiden uzak kalıyorlar.Gına geldi.
 
HAGI derim bir de SNEIJDER derim. Bu adam bir harika dostum!

Gerçekten bu sene çok iyi iş çıkardı.
Hele ki bir de forvet arkası oynadığı maçlarda enfes oynadı.
Bu sene gol attığı 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlik aldık.
Eğer 15-20 milyona satmayacaksak gelecek sene de takımda olmalı

Semih bugün yine sağ bek oynadı ve 2 asist yaptı. Helal olsun :)

Selçuk ve Sneijder'in 2 frikik golü enfesti :)

Bu takıma kaliteli 1 kanat oyuncusu ve 1 de sağ bek kesinlikle şart.

Ayrıca Chedjou ile devam etmeliyiz bence Ömer Toprak gelmeyecekse eğer.

Güzel bir galibiyeti.

Tebrikler..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst