Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten bu sene çok iyi iş çıkardı.
Hele ki bir de forvet arkası oynadığı maçlarda enfes oynadı.
Bu sene gol attığı 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlik aldık.
Eğer 15-20 milyona satmayacaksak gelecek sene de takımda olmalı

Semih bugün yine sağ bek oynadı ve 2 asist yaptı. Helal olsun :)

Selçuk ve Sneijder'in 2 frikik golü enfesti :)

Bu takıma kaliteli 1 kanat oyuncusu ve 1 de sağ bek kesinlikle şart.

Ayrıca Chedjou ile devam etmeliyiz bence Ömer Toprak gelmeyecekse eğer.

Güzel bir galibiyeti.

Tebrikler..
Ben de aynı görüşteyim Chedjou için. Çok üst düzey birisi gelmeyecekse onunla devam edelim. Ilk başlarda yeni geldiği için uyum sorunu yaşadı büyük ihtimal.
 
Sneijder'e 30 verseler satmayalım çünkü biz 30 a satıp o 30 milyona 1 milyonluk katkı vermeyecek saçma adamlar alıp Levelimizi düşürürüz adım gibi eminim. Sneijder etrafında güzel kadro kurmalıyız önümüzdeki sezona.
 
Gerçekten bu sene çok iyi iş çıkardı.
Hele ki bir de forvet arkası oynadığı maçlarda enfes oynadı.
Bu sene gol attığı 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlik aldık.
Eğer 15-20 milyona satmayacaksak gelecek sene de takımda olmalı

Semih bugün yine sağ bek oynadı ve 2 asist yaptı. Helal olsun :)

Selçuk ve Sneijder'in 2 frikik golü enfesti :)

Bu takıma kaliteli 1 kanat oyuncusu ve 1 de sağ bek kesinlikle şart.

Ayrıca Chedjou ile devam etmeliyiz bence Ömer Toprak gelmeyecekse eğer.

Güzel bir galibiyeti.

Tebrikler..


Sneijder'e 100 m £ da verseler satamayız. Daha iyisini bulmamız imkansız. Yok çünkü!! Bir adam daha fazla nasıl katkı verebilir takıma hem de takım bu kadar kötüyken? Bir de takımın iyi olduğunu düşünsenize.. Şu an dünyadaki en iyi ofansif oyunculardan birisi hatta 10 numara olarak bence en iyisi. Kimseye değişmem Wesley'i.. Evet mutlaka forvet arkası oynamalı. Kanatlarda da adam geçecek, sıfıra inecek hızlı ve teknik oyuncular lazım. Bruma gibi mesela. Amrabat o beklenen katkıyı bir türlü veremedi maalesef. Hajrovic'in ise daha çok fırın ekmek yemesi lazım.

Chedjou'ya gelince nasıl Fransa'nın en iyi savunmacısı seçildi anlamak gerçekten güç. Ben ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Chedjou da Semih de Galatasaray'da anca yedek olur. Koray pozisyon bilgisi, sezgisi, topa-rakibe ilk hamlesi yani herşeyiyle ikisinden de kat kat iyi. Yanına gelecek dünya çapında tecrübeli bir stoperle (Ujfalusi tarzı Alex-Adil Rami vs.) müthiş ikili olabilirler. Semih-Gökhan da yedek olur..

Sağ beke Bursaspor'lu Şener diyorum ama devre arası çok transfer yaptık ve elimizdekilerden maksimum verimi almak zorundayız. Eboue gider artık gitsin de bir zahmet yetti senelerdir yattığı. Sabri-Hamit-Veysel-Salih bunlardan formda olanı kullanırız. Semih'ten sağ bek mi Allah korusun!
 
Her dönem bir troll türemese rahat etmeyecek şu site. Koray'ı FM'de oynayıp da mı Semih'in önüne koydun? Nedir?

Sağ beke de Hamit demiş..Hamit en son bek oynadığında karşısında Robben kariyer maçını oynamıştı.
 
Koray'ı az izledim de Semih'i bayağı izledim gerçekten! Sağ beke Hamit demedim alternatiflerden bir tanesi dedim. Gözünüzle okuyun! Robben'miş hadi yaa siz Semih'i koyun o zaman sağ beke Robben topa dokunamaz maç boyunca cidden. Trollüğün daniskası!
 
Kaptanı GS gelenekleri belirler ve alt yapıdan gelen Semih bence efendiliği ve duruşuyla kaptanlığa kadar yükselecektir. Sana uyarım üslubuna dikkat et.
 
Benim de sana uyarım sen üslûbuna dikkat et! Yazdıklarım benim kendi görüşüm, sadece beni bağlar. Beğenmeyebilirsin fakat saygı duyacaksın! Kendi görüşlerimi de istediğim gibi belirtirim!
 
Türk Telekom ile reklam anlaşması yenilenmemiş. Umuyorum daha iyi bir getiri sağlayacak yabancı sermayeli bir firma ile anlaşılır... Sponsorluk dahilinde bizi yurtdışı temsilinde marka ismiyle destekleyecek bir firma olması temennimiz.
 
Emirates ile anlaşıldığına yönelik dedikodular vardı. Bizim yönetimin Denizbank ve o'nun büyük ortağı Rus Sberbank üzerinden Gazprom'da gelebilir.
 
Fenerbahçe,Diego Ribas ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Iyi bir hamle onlar için...

Pato'yu da almışlar.
Emrah Başsan ve Mevlüt Erdinç ile Jimmy Durmaz'da bitmiş.
Salzburg'lu Kampl ile de anlaşmak uzerelermis.
Abdullah Kiğılı,transferleri 48 saat içinde bitirip açıklayacagiz demiş.

Ne yaptılar bunlar ya ?
Eğer konuşulan isimler doğru ise gerçekten iyi iş çıkardılar.

Acaba biz neler yaptık veyahut yapacağız ?
 
Fenerbahçe,Diego Ribas ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Iyi bir hamle onlar için...

Pato'yu da almışlar.
Emrah Başsan ve Mevlüt Erdinç ile Jimmy Durmaz'da bitmiş.
Salzburg'lu Kampl ile de anlaşmak uzerelermis.
Abdullah Kiğılı,transferleri 48 saat içinde bitirip açıklayacagiz demiş.

Ne yaptılar bunlar ya ?
Eğer konuşulan isimler doğru ise gerçekten iyi iş çıkardılar.

Acaba biz neler yaptık veyahut yapacağız ?

Stoch‚ Krasic, Yobo‚ Kadlec‚ Holmen‚ Baroni, Sow, Emenike, Kuyt, Alves, Meireles Fenerbahçe'nin kontratlı 11 yabancı oyuncusu var. Diego kesin dersek 12'e çıkıyor. Üzerine Pato ve Kampl 14 yabancı yapıyor. Bu durumda 6 tane yabancıyı göndermesi gerekir. Hepsi de yüksek ücretli oyuncular. İşleri pek kolay olmayacaktır. Şu anda bir forma sponsorları yok ve hiçbir Türk firmanın da 10 milyon euro vereceğini sanmıyorum. Avrupa'ya da gidemeyecekleri için yabancı sermayeli bir sponsor bulmaları zor. Avrupa kupası gelirleri de olmayacak.

Jimmy Durmaz ve Emrah transferleri doğruysa o konuda bence de iyi iş yapmışlar.

Fenerbahçe'nin bu sezon yapabileceği en önemli transfer Caner Erkin'i kadroda tutmak olacaktır. Caner giderse Fenerbahçe çok çok güç kaybeder... Şu anda durumu net değil sanıyorum. İyi bir PL takımı teklif yaparsa duracağını sanmıyorum. Göreceğiz...

Kendi tarafımızı değerlendirirsek bu sene Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonsporla toplam 7 maç yaptık. 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık. Yendiğimiz maçların Beşiktaş ile yaptığımız 2. maç harici hepsinde üstün oynadık. Türkiye kupası hedefimizdeki en önemli maçları kazandık ve 2.'lik için kalan son 4 maçı kazandık. Kısacası bu sene hedefimiz olduğunu hissettiğimiz ve motive olduğumuz, en güçlü rakiplerimizle yaptığımız maçların tümüne yakınını kazandık. Şampiyonluğu zorluk derecesi daha az olan Anadolu takımları ile yaptığımız maçlarda kaybetmiş olduğumuz anlaşılıyor.

Ben en fazla 2-3 transferle( çok iyi bir yerli kanat oyuncusu dahil olmak üzere), iyi bir kadro planlamasıyla, kazanma hırsını ve kişisel performansları arttırmaya yönelik bir kamp ile yeni sezonda Fenerbahçe'den daha önde olacağımız düşünüyorum.
 
Pato, Kampl, Diego.. Emin misiniz ? Hiç ciddiye alamadım kusura bakmayın. Hele Pato.. Fiyatını bir kenara koydum avrupada oynayamayan fenere gelmez, brezilyalı oyuncular ülkesinden ayrılmak istemiyor pek. Kampl desen niye patlama yapmışken fenere gelsin ? Diego'nun da geleceğini pek sanmıyorum açıkcası.
 
Bizim doğru transfere ihtiyacımız var. iyi bir yedek kaleci hatta muslera kupa sonrası satilirsa onur'u almalıyız. Ama öncelik muslera kalırsaya göre. Eboue gönderilmeli. Izzet gidici. Lucas kiralanır. Türk kanat oyuncusu burak'i yedekleyecek biri alinmali.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Umarım Yekta 'yı göndermeyiz takımdan.

Kaleci; Muslera'ya yedek olarak Kayseri Erciyes'in kalecisi Gökhan ya da Sinan Bolat'tan birini istiyorum. Aykut ile yolları ayırmalı,Eray'ı da kiralık olarak bir takıma verebiliriz.

Böylelikle:Muslera-Gokhan(Sinan)-Ufuk



Göbekte:Semih-Chedjou-Koray zaten var. Birde oraya Ömer Toprak'ı katarsak müthiş is yapmış oluruz. Ilk 11de Semih ve Ömer oynarken. Chedjou ve Koray'da onların Yedekleri olur. Gerekirse Hakan Balta'da bu bölgede 5.isim olabilir.

Sağ Bek:Bence buraya kaliteli yabancı bir sağ bek şart. Eboue gidecek zaten. O bölgeyi Hamit-Veysel-Sabri 3 lüsüne de bırakabiliriz aslında. Ama o zamanda özellikle Şampiyonlar Ligi'nde savunmada sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.

Sol Bek:Bu bölgede elimizde şu anda bir tek Telles var. Hakan Balta'yi da belki sayabiliriz. Eğer mumkunse Tarık Camdal transferi ile sorunsuz bir bölge olabilir burasi.

Orta Saha:Bu bölgeye özellikle sol ayağını iyi kullanabilen hücumda ve savunmada iyi işler yapabilecek bir oyuncu çok iyi gider. Sol ayağını kullanmasına da gerek olmayabilir. Burası için en büyük hayalim Rakitic. Gerçekten muazzam bir oyuncu. Melo-Selçuk-Rakitic 3lüsü ile müthiş bir orta saha hattimiz olabilir. Bu bölge için yedekte Ceyhun ve Yekta zaten var. Birde Emre Çolak var ama bence o fizik ile çok yetersiz. Bu bölgeye yerli sol ayaklı bir transferde çok iyi olurdu bence. Tolgay'in bizle anlaştığı yazıyordu 1 2 yerde. Umarım dogrudur. Zaten gerektiğinde burada Hamit Sabri Veysel ve Koray'da oynayabilir.

Hücum:
Burak,Umut,Berk,Sneijder,Bruma var. Sneijder'i yedeklemek için Erkan Zengin transferi muazzam bir hamle olur bizim için. Sol açık için Trabzon'dan Yusuf ya da Olcan'dan birisini kapabilsek harika bir iş yapmış oluruz. Ve son olarak,kaliteli bir forvet transferi yapabilirsek muazzam işler yapmış oluruz.

Edit: Mancini'nin kalmasına üzüldüm :(
 
https://vine.co/v/MgeL6xDqdeM

Buse Terim'in kına gecesinden görüntüler.

Buse Terim kimdir ? Bazı insanların Galatasaray'ın dahi önüne koyduğu ve taptığı Fatih Terim'in kızıdır.

Fatih Terim kimdir ? Galatasaray düşmanları ile kader birliği yapan teknik direktör.

Kızı kiminle evlenmiştir ? Şike soruşturmasında adı geçen Fenerbahçeli Volkan Bahçekapılı.

Volkan Bahçekapılı kimdir ? Şikeci takımın ırkçı oyuncusu azılı Galatasaray düşmanı Emre Belözoğlu'nun kuzenidir.

Söz konusu videoda çalan şarkı nedir diye soracak olursa şikeci takımın şampiyonluk kutlamalarında çalan şarkılara bir göz atsınlar..

Bu ve bunun gibi insanlar da Galatasaray'ımın ekmeğini yedi ya, işte bu nasıl bir dünya !
 
Yıldım artık şu cezaların parça parça verilmesinden. Direkt ligden düşürün, bakın bakalım daha ''bu kadar fazla'' olay olacak mı Türk futbolunda. Adamların ceza almadığı, terslenmediği kurum kalmadı ama gereken ceza halâ verilmiş değil. Hâl böyle olunca daha çok olaylar çıkar, bu kin bitmez fenere ! UEFA da bi ağırlığını koysa da artık küme düşürse şu şikecileri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst