• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Langford takima katilirsa gercekten bize cok fayda salayacak..Kerem Gonlum hayirli olsun ilk dilegimiz sakatliklar gelmesin basina, gelmese o zaman pota altinda cok verim alacas, hele bi Galatasarayli gibi savasirsa ekstra isler yapacak

Engin atsür beşiktaş ile anlaşmış,milliyet'de yazıyordu

Kerem G.-Furkan-Can Altıntığ-Sinan Şu 4lü yerli bizde olursa en kaliteli yerli rotasyona sahip oluruz.

Can Altıntığı Beşiktaşa kaptırırsak çok pişman oluruz. Alın işte şu çocuğu.

O zaman E.Dudley ile yollar ayrılabilir mi? Yoksa Erceg-Kerem-Dudley tarzında bi rotasyonla yola çıkar mıyız?

Valla Mehmet bilmiyorum. Daçka Ersini devşirme olarak kadrosunda istiyor. Oyuncuyla görüşmüşler. Menejeri playoff sonrası demiş.Ayrıca Shpaja Macvanı da istiyormuş bizden.

Trabzon Marko Ksjeli (???) ile anlaşmaya çok yakın. Semih ayısına yurtdışından teklifler var. Ha birde Samet Geyik Efeste.

Ibrahim kutluay biraz önce açıkladı. Seneye orhun ene ile yola devam edicekler.

Bilmiyorum Yakup Bey. Ben duyduğumu yazdım. Daçka yerli piyasasına çok çok hızlı girdi. Banvitten bir iki oyuncu ile görüşüyorlar.

Bizim ender'lede görüşüyorlar diye duydum bende. Orhun ene'de kesin dedi kutluay.

Bizim ender'lede görüşüyorlar diye duydum bende. Orhun ene'de kesin dedi kutluay.

Allah derim o zaman. Alsınlar tepe tepe kullansınlar Enderi.

İspanya basını Nocioni'nin gelecek yıl Laboral'den ayrılacağını yazmış. Ergin hocanın sevdiği bir oyuncu. 3-4 oynar. Alırsak çok katkı verir.

Sitedeki ilk mesajım. Yakup dostumun tavsiyesi üzerine burdayım. Gelir gelmez şöyle son mesajlar hakkında bir iki konuya değineyim. Devşirme kalksa bile devşirme hakkını daha önceden almış oyuncular ve milli takım için devşirilen oyuncuların yerli statüsü devam edecek diye duymuştum ben. Ama tabii aynı anda birden fazla kadroda olmaz diye düşünüyorum.

Nocioni Kasım'da 35 oluyor, fiziksel durumundan emin değilim. 2 sene önce çok istediğim bir oyuncuydu ama fiziksel durumuna bakmak gerek.

Bir de Eurohoops kaynaklı bir haberde Efes ve Galatasaray'ın Printezis için teklif götürdüğünü yazıyordu. Ivkovic'in listede yok, bize kalıyor gibi ama çok büyük bi paradan bahsediyor. Sanmıyorum ama 4 için düşünülen adaylardan biri olabilir.

The Printezis case

Printezis olmasa bile oraya birini dusunuyor olmamiza cok sevindim.

Bana göre sert bir 4 ve bir 5 alacağız gibi. Almak da zorundayız zaten. Erceg'in 30-35 dk süre alacağı koca bir sezona daha katlanamam. Bugün şöyle bir kadromuz olabileceğini yazmıştım twitterde.

12 kişilik kadro
Arroyo-Yabancı PG-Kerem Tunçeri
Langford-Sinan
Marko-Cenk
Yabancı PF-Kerem Gönlüm-Kerem Kanter
Furkan-Yabancı Pivot
6.yabancı: Erceg

Arroyo'nun süresini kısaltacak bir yabancı PG şart. Ender gidiyorsa yerine Kerem'in geleceği konuşuluyor zaten burda da. 2'ye devşirme Langford gelecekse yanına bir Sinan yeter. Marko kesinlikle kalmalı. Yanında Cenk'i de kaptırmamalıyız. Fener'in salça olduğu söyleniyor ama bence Cenk kalacaktır. Kerem Gönlüm artık geldi gibi, Kerem Kanter de konuşuluyor. Böylece sağlam bir 4'e ihtiyacımız var. Furkan'la sağlam bir 5 de pivotu götürür. Paul Davis'i isterdim. 12 kişilik kadro böyle olunca, kontratı devam eden ve tazminattan dolayı belki de feshedilmeyecek olan Erceg de 6.yabancı olarak tribünde kalır. EL maçlarında 10-15 dk oynar sırıtmaz. Daha Nikolov'umuz var. Eğer 7.yabancı hakkı çıkarsa veya çıkmaz da biz sadece EL için düşünürsek ucuz yollu 3-4 oynayabilen bir Amerikalı alabiliriz. PG ve 4 adaylarımı söylemiyorum, sadece pivot olarak Paul Davis'i çok isterim.

Eurohoops'un sitesinde Printesiz ile biz ve Efesin ilgilendiği yazıyor. Ayrıca Cedric Simmons için 2 yıl toplam 550 bin verildiği yazıyor. Valla bu kadar ucuzsa gelsin. EL'de oynasın.

Yalnız Erceg kalır Printesiz alınırsa KG'nin geldiğini düşünürsek Dudley gidici.

Simmons'a teklif veren biz değil, Trabzonspor'muş galiba.

Simmons'un çok özelliği oldugunu düşünmüyorum açikcasi. Printesiz in geleceğini düşünmüyorum öyle bi durumda bir çok takımın sıraya gireceği aşikar. Biz mütevazi hamleler atıp dunston i koparabilmeliyiz oradan. Hele hele locejski yi de kaparsak marko ve locejski ikilisi için sabırsızlanmak istiyorum. Bir alternatif sunayım size arkadaşlar fikrinizi alayım? POOH JATER. Şuan çin liginde oynuyo, penetresi oldukca kuvvetli, sayı ve asisit opsiyonlarida mevcut. Devre arasinda pana nin da gündemine gelmişti. Bize yararli olabilecegini düşünüyorum arroyu yu rahatlatabilecek potansiyelde. Aklıma spanoulis acie law ikilisi gibi bir ikili olacaklari geldi. Açikcasi görüşlerinizi merak etmekteyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Simmonsı bize geliyor demedim zaten. Bu kadar ucuzsa alınabilinir. Şu haliyle Furkandan iyidir. İkisinin alacağı paraya bak. Gözünü sevdimin yabancı sınırlaması...

E Mbakwe'ye de 2 yıllık 825k dolar Milano tarafından tarafından teklif götürüldü. Bu paralar hiçbir şey valla.

Cedric Simmons tam bir hayal kırıklığıydı bence. Ne bitiricilik var adamda ne şut ne başka bişey. O cüsseyle tokat manyağı oldu Pana finalinde. EL'de de yetersizdi...

pooh jater için görüşleriniz neler peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri