• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak Doğuş kardeş; Bu Forum,un GALATASARAY,lı bir üyesi olarak kibarca uyarıyorum, Bugün haysiyetsiz ve hukuk tanımaz Başkanınızın ulu orta tehdit ve GALATASARAY,ımızı zan altında bırakacak açıklamalarından sonra senin burada yorum yapmaya devam etmen hiç akıllıca değil,yol yakınken buradan uzaklaş çünkü her ne kadar yanlış şeyler yazmam iyi niyetliyim desende en ufak kıvılcımda sert yorumlara maruz kalabilir kırılabilirsin zaten ortam gergin ... Herkes kendi forumuna takılsın elzem olan budur !!!
Başkanın açıklamaları beni ilgilendirmiyor veya başka olaylarda.Final serisini ise elbette takip ediyorum.Lakin farkındaysan sadece transfer başlığına yazıyorum diğer başlıklara yazmıyorum.Tahrik edici alaycı ifadelerde kullanmıyorum.Maç saatlerinde de forumda bulunmuyorum.Biraz araştırırsanız ne başka bir başlıkta iletimi görürsünüz ne de maçlar sırasında bu başlığa yazılmış herhangi bir iletimi..Güzelce fikir paylaşımı yapmak için buradayım.Zaten ters bir söylemim olursa mod arkadaşlar gerekli uyarıları yapar.
Fakat burada herkes Gsbasket internet aleminin en iyi en elit forumu diye övünürken diğer taraftan hakaretin serbest olduğunu düşünmüyorum

Mithat Abi'ye şöyle bir ekleme yapayım Spa Top8 sonrası da çok mutsuz. Evet büyük yıldız lakin tek odak noktası olmak istemiyor. Eğer bir mucize olmaz ve teklifimizin karşısına abuk sabuk bir teklifle çıkan olmazsa (CSKA'ya gitmez) %99 Sarı Kırmızı forma altında göreceğiz. %99 bizde %0,5 Oly'de (burada yapacakları transferler önemli) ya da %0,5 Barcelona'da.

Ne Galatasaray´a ait ne de diğer takımlara ait forumları takip etme gereği duymuyorum. Zaten pek zamanım olduğu da söylenemez diğer sanal ortamları takip etmek için..

Yasak olmasına rağmen farklı forumlarda yapılan yorumları zaman zaman burada görüyorum. Yazılan bu iletilerin silinmemesi, düzeltilmemesi dahi gsbasket´in en elit basketbol forumu olduğu düşüncesini pekiştiriyor bende.

Doğuş Bey, yazınca yukarıdaki iletileri kontrol etme gereği duydum, gözden kaçan bir şey var mı diye. Ancak kişisel hakaret vs. bir durum göremedim. Fenerbahçe Başkanı´na ve bazı yöneticilerine yönelik sınır zorlayan iletiler olabilir, bu noktada insanların aynaya bakmasını tavsiye ederim sadece.

Not: Ben taraftar olarak transferi bir kenara bırakıp tüm enerjimi final serisine yöneltmeyi tercih ediyorum. Tavsiye ederim..

Başkanın açıklamaları beni ilgilendirmiyor veya başka olaylarda.Final serisini ise elbette takip ediyorum.Lakin farkındaysan sadece transfer başlığına yazıyorum diğer başlıklara yazmıyorum.Tahrik edici alaycı ifadelerde kullanmıyorum.Maç saatlerinde de forumda bulunmuyorum.Biraz araştırırsanız ne başka bir başlıkta iletimi görürsünüz ne de maçlar sırasında bu başlığa yazılmış herhangi bir iletimi..Güzelce fikir paylaşımı yapmak için buradayım.Zaten ters bir söylemim olursa mod arkadaşlar gerekli uyarıları yapar.
Fakat burada herkes Gsbasket internet aleminin en iyi en elit forumu diye övünürken diğer taraftan hakaretin serbest olduğunu düşünmüyorum

Kardeş benden uyarması; Evet doğru; GALATASARAY KULÜBÜ ile,taraftarı ile ve taraftar forumları ile en ELİT,dir yani SEÇKİNDİR şüphen olmasın.Bu forumda size hakaret olmaz ama olursada buna siz sebep olmuşsunuzdur ama olmaz,sonra uyarmadılar demeyinde

Bu Ender'i beğenmeme Ender'e giydirme modası nedir anlayamıyorum açıkçası. Sezon istatistiklerine baktım benmi yanılıyorum acaba diye. Hiçte öle çok kötü bir sezon geçirmemiş. Kendi standardında iyi bir sezon bile geçirmiş diyebiliriz. Eski sezonlarıyla mukayese edersek gayet iyi bir sezon istatistiği var. Ender'i yerli guard sınıfında değerlendirmek lazım. Açıkçası yerine önerilen Barış Ermiş'in Ender'e nazaran hiçbir bariz üstünlüğünü görmüyorum.

2013-2014 Normal Sezon

27 maç oynadı
Maç Başına Toplam Şut Yüzdesi
Sayı
8,22 Hava Topu
1,22 Sayı Pası
2,89 Verimlilik
7,74 Sayı
222 Hava Topu
33 Sayı Pası
78 Verimlilik
209 SA %
85,07 2Sy %
61,54 3Sy %
26,14

2013-2014 Play Off

11 maç oynadı
Maç Başına Toplam Şut Yüzdesi
Sayı
5,36 Hava Topu
0,45 Sayı Pası
1,55 Verimlilik
3,09 Sayı
59 Hava Topu
5 Sayı Pası
17 Verimlilik
34 SA %
80,00 2Sy %
25,00 3Sy %
33,33

Ender Arslan - Türkiye Basketbol Ligi Oyuncusu

Ender oyun olarak bildiğin gibi Point Guard oynuyor 1 numara dediğimiz mevki. Yani oyun kurar pas verir asist yapar oyun hazırlar. Peki Senin verdiğin rakamlarda bir bakar mısın Play Off'ta Ender kaç sayı pası vermiş ortalaması neymiş:))

Ender'İn sorunu topu aldıktan sonra vermemesi. Verdiğinde de hemen geri istemesi. Asistleri bile topu potaya atamayınca sıkışıp verdiği paslar. Ender'e kızma sebebimiz bu. Pas vermeyecekse zaten o şutu ondan daha iyi atan adamlar takımda var.

FB'linin yazması konusuna gelirsek bence dert edilecek bir konu değil. Yazsın tabii. Eskiden burda daha çok FB'li ve BJK'lı yzardı eskiler bilir. Misal ilk aklıma Ferhat Yeşiltaş geldi. BJK'lıydı sanırım ve güzel analizleri de oluyordu. TÜrkiye taraftar forumları arasında en komiği ve en fanatiği olan ANTU'da bile GS'lıyım diyip üye olup yazabiliyorken demokrasi anlamında ülkeye bence 2 gömlek bol gelen GS Basket platformunda başka takım taraftarlarının yazmaması saçma olur. KSK Tofaş taraftarlarımız vardı yazarlardı eskiden. Şimdi haber alabilen var mı KSK Tofaş Telekom hakkında bilgi alan biri?

Hakaret ediyor olayına gelirsek. Zaten hakaret varsa aa bu FB'li demiyor ki modlar. Her türlü cezayı alıyorsun. FB'li veya GS'lı olmak o hakkı vermiyor bize

Transfere gelirsek Futbolda forma Basketbolda ana sponsorumuz hala bellidğeilken bu isimlerin geçmesi güzel ama ben inanmıyorum. Langford olayını belki de 3 ay önce duymuştum GS'da diye sonra Efes dediler hala bilmiyorum. Ama GS'da diye düşünüyorum. Spanoulis iyi güzel ama Yönetim Spanoulis manyaklığı yapacağına keşke sağlam bir manyaklık yapıp Zaza'yı alabilseydi:(

Zaza demek pota altına kalın geniş oyuncu var demek. Yanına yabancı atletik P&R'leri durduracak bir uzun alırdın misal Dunston Lasme gibi. Ama şimdi Sofo'yu alsan atletik uzun yok Lasme alsan Geniş arkası dönük oynayacak uzun yok. Zaza bize o hamleyi verirdi. Keşke bunu düşünen basketbol akıllarımız olsa

Ender oyun olarak bildiğin gibi Point Guard oynuyor 1 numara dediğimiz mevki. Yani oyun kurar pas verir asist yapar oyun hazırlar. Peki Senin verdiğin rakamlarda bir bakar mısın Play Off'ta Ender kaç sayı pası vermiş ortalaması neymiş:))

Ender'İn sorunu topu aldıktan sonra vermemesi. Verdiğinde de hemen geri istemesi. Asistleri bile topu potaya atamayınca sıkışıp verdiği paslar. Ender'e kızma sebebimiz bu. Pas vermeyecekse zaten o şutu ondan daha iyi atan adamlar takımda var.

FB'linin yazması konusuna gelirsek bence dert edilecek bir konu değil. Yazsın tabii. Eskiden burda daha çok FB'li ve BJK'lı yzardı eskiler bilir. Misal ilk aklıma Ferhat Yeşiltaş geldi. BJK'lıydı sanırım ve güzel analizleri de oluyordu. TÜrkiye taraftar forumları arasında en komiği ve en fanatiği olan ANTU'da bile GS'lıyım diyip üye olup yazabiliyorken demokrasi anlamında ülkeye bence 2 gömlek bol gelen GS Basket platformunda başka takım taraftarlarının yazmaması saçma olur. KSK Tofaş taraftarlarımız vardı yazarlardı eskiden. Şimdi haber alabilen var mı KSK Tofaş Telekom hakkında bilgi alan biri?

Hakaret ediyor olayına gelirsek. Zaten hakaret varsa aa bu FB'li demiyor ki modlar. Her türlü cezayı alıyorsun. FB'li veya GS'lı olmak o hakkı vermiyor bize

Transfere gelirsek Futbolda forma Basketbolda ana sponsorumuz hala bellidğeilken bu isimlerin geçmesi güzel ama ben inanmıyorum. Langford olayını belki de 3 ay önce duymuştum GS'da diye sonra Efes dediler hala bilmiyorum. Ama GS'da diye düşünüyorum. Spanoulis iyi güzel ama Yönetim Spanoulis manyaklığı yapacağına keşke sağlam bir manyaklık yapıp Zaza'yı alabilseydi:(

Zaza demek pota altına kalın geniş oyuncu var demek. Yanına yabancı atletik P&R'leri durduracak bir uzun alırdın misal Dunston Lasme gibi. Ama şimdi Sofo'yu alsan atletik uzun yok Lasme alsan Geniş arkası dönük oynayacak uzun yok. Zaza bize o hamleyi verirdi. Keşke bunu düşünen basketbol akıllarımız olsa

Abi Zaza 5-6 milyon dolar Spa azami 2-2,5 milyon dolar.

:)) Zaza 5.200.000 $ kazanıyor yıllık. Bunun yarısı vergi yani 2.600.000 $ kazanıyor demektir. 2.6 M$ Kabaca 1,900,000 € yapıyor. Yani Spanoulis'e bir ara 2.2M € vermeyi düşündüğümüz gerçeği varken 1.9M€ çok para sayılmaz bence:))

Adminler rica ediyorum bu foruma başka takımdan insan almayın.İnsanlar birbirine giriyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaza; 5 yada 6 milyon dolar alabilir ama USA,da vergiler çok yüksek,Ülkemiz oraya göre vergi yönünden daha cazip.Arkadaşın yazdığı gibi Zaza tarzında ve cüccesinde bir oyuncuya, çok ihtiyacımız var.Zaza,yı yazan arkadaşlar çıktı ama yetmiyor tabii,bunu akıl edecek yetkililer lazım varmı şubede ve yönetimde ? pek sanmıyorum,onlar Spa,ya odaklanmışlar yazılanlara göre ... Yanlış anlaşılmasın; Spa,yı isteriz elbet ama Pivot pozisyonuna pota altını karartacak savunma ve hücum gücü kuvvetli Zaza tipi oyuncular gelmediği taktirde pahalı transfer yapmanın pek anlamı kalmıyor,SOFO falan hafif kalır Erceg gibi yumuşak bir 4 numara oynayan bir oyuncunun olduğu takımımıza !!!

Zaza geçen sene Milwaukee ile 3 yıllık imzaladı daha 2 yıllık sözleşmesi var.Milwaukee'nin serbest bırakması şart ama rotasyonda Zaza'yı kullanacaklarını söylüyorlar.5 numaralarında Raduljicanın ve çaylak Henson'un olduğu göz önünde bulundurulursa mantıklı

Başkanları gelir Divan Kurulunda bizi konuşur, taraftarı gelir bizim foruma üye olur; kurucularından biri G.Saraylı ve ambleminde sarı-kırmızı olan bir camiadan da bu beklenir zaten; adminlerden ricamız bunları dışarı göndermeleri.

zaza gelse keşke harika olur ama çok zor.başka takım taraftarının bu forumda yazmasına taraftarım ben.aklı başında gelen herkes foruma renk katar.bende zamanında uzun bir süre antuda yazmıştım açık açık.sonunda dayanamayıp şutlasalarda,sağlam tartışmalara girmiştim hep ve genelde seviye fena değildi.biraz daha tahammül gösterelim.ben fenerli biriyle,bu forumda basketbol konuşmak isterim.

Kurallara uyduğu sürece başka takım taraftarı'da bu foruma yazabilir, geçmişte olduğu gibi.

Zaza'nın kontratı varsa gelmesi zor gibi. Hoca Sofo'yu istiyorsa zaten hiç gelmeyecektir. Mümkünat'ı varsa hiç düşünmeden Lasme'yi almak lazım.

Stephane Lasmeeeeeeeeeee!

Göksenin Köksal----->Trabzonspor

Bunlar hep bizi takip ediyor kuşlar dışarıı

3 milyon dolar civarı bir geliri var Zaza'nın ..Wiskonsin'de %42 (%35 civarı ulusal %7 civarı eyalet) civarı en fazla alınan vergiler..Önemli olan para değil ama Amerikada bu parayı kazanan birini kolay kolay aynı paraya buraya getiremezsin...Orada garanti 2 senelik kontratı olduğunu da unutmamak lazım tabi...
Arroyo maksimum bir sene daha verim verebilir..Ondan sonrasıda Naumoski, Hagi vs gibi lider oyunculardan sonra yaşanan sıkıntılar yaşanır..Spanoulis bizi minimum 4 sene yarışın içinde tutar...Gelirse çok büyük iş olur...Ufak bir ihtimal dahi varsa gelmesi için şansın denenmesi lazım...Tabii çok büyük beklentiler oluşturmadan yapılması lazım bunun...Aksi halde taraftarda hayal kırıklığı oluşuyor ve geçen seneki gibi olumsuz yansımaları oluyor....Tabiki beş numarada çok önemli ama Avrupa'da basketbol kısaların oyunu ve kısalarda bu tip lider oyuncular bir elin parmağı kadar...

Yazmayı unutmuşum;

Sertaç Şanlı------>Karşıyaka.
Goran Suton------Beşiktaş

O değilde ne ucuz penaltı verdi hakem.

Zaza değilde 'Kabasakal' harika olur be :) geçen yaz çok bekledim ama kısmet inşallah bu yaza .. Arroyo abimiz ümit ediyorum 1 sene daha kalır, daha tam belli değil heralde sene sonunu mu bekliyor karar için acaba ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri