Başkanın açıklamaları beni ilgilendirmiyor veya başka olaylarda.Final serisini ise elbette takip ediyorum.Lakin farkındaysan sadece transfer başlığına yazıyorum diğer başlıklara yazmıyorum.Tahrik edici alaycı ifadelerde kullanmıyorum.Maç saatlerinde de forumda bulunmuyorum.Biraz araştırırsanız ne başka bir başlıkta iletimi görürsünüz ne de maçlar sırasında bu başlığa yazılmış herhangi bir iletimi..Güzelce fikir paylaşımı yapmak için buradayım.Zaten ters bir söylemim olursa mod arkadaşlar gerekli uyarıları yapar.Bak Doğuş kardeş; Bu Forum,un GALATASARAY,lı bir üyesi olarak kibarca uyarıyorum, Bugün haysiyetsiz ve hukuk tanımaz Başkanınızın ulu orta tehdit ve GALATASARAY,ımızı zan altında bırakacak açıklamalarından sonra senin burada yorum yapmaya devam etmen hiç akıllıca değil,yol yakınken buradan uzaklaş çünkü her ne kadar yanlış şeyler yazmam iyi niyetliyim desende en ufak kıvılcımda sert yorumlara maruz kalabilir kırılabilirsin zaten ortam gergin ... Herkes kendi forumuna takılsın elzem olan budur !!!
Fakat burada herkes Gsbasket internet aleminin en iyi en elit forumu diye övünürken diğer taraftan hakaretin serbest olduğunu düşünmüyorum