• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ender'i beğenmeme Ender'e giydirme modası nedir anlayamıyorum açıkçası. Sezon istatistiklerine baktım benmi yanılıyorum acaba diye. Hiçte öle çok kötü bir sezon geçirmemiş. Kendi standardında iyi bir sezon bile geçirmiş diyebiliriz. Eski sezonlarıyla mukayese edersek gayet iyi bir sezon istatistiği var. Ender'i yerli guard sınıfında değerlendirmek lazım. Açıkçası yerine önerilen Barış Ermiş'in Ender'e nazaran hiçbir bariz üstünlüğünü görmüyorum.

2013-2014 Normal Sezon

27 maç oynadı
Maç Başına Toplam Şut Yüzdesi
Sayı
8,22 Hava Topu
1,22 Sayı Pası
2,89 Verimlilik
7,74 Sayı
222 Hava Topu
33 Sayı Pası
78 Verimlilik
209 SA %
85,07 2Sy %
61,54 3Sy %
26,14

2013-2014 Play Off

11 maç oynadı
Maç Başına Toplam Şut Yüzdesi
Sayı
5,36 Hava Topu
0,45 Sayı Pası
1,55 Verimlilik
3,09 Sayı
59 Hava Topu
5 Sayı Pası
17 Verimlilik
34 SA %
80,00 2Sy %
25,00 3Sy %
33,33

Ender Arslan - Türkiye Basketbol Ligi Oyuncusu

Pana Lasmeyi bırakıyormuş. Fırsat ayağımıza geldi.

Evet Pana bütün yabancılarını bırakıyor. Hemen kapmalıyız Lasme'yi. Tam aradığımız pivot.

Lasme'yi kaçırmamalıyız. N'dong sonrası aradığımız komple pivot kesinlikle Lasme'dir. Karşı taraf almadan mutlaka sulanmalıyız. Bütün iyi bütçeli takımlar uzun oyuncu arıyor ligimizde, menajerler tarafından önerilecektir elimizi çabuk tutmalıyız

Ersan İlyasova'nın Nba'den ayrılma gibi bir düşüncesi varsa mutlaka devreye girmeliyiz.

spa 29 haziranda bodrumda kimin yatında tatil yapacak

Ersan'ı alacak ne durumumuz ne bütçemiz var.Ayrıca ihtiyacımız da yok.Gelmez de zaten buralara.Kapı gibi kaç yıllık sözleşmesi var.

Lasme için kesinlikle devreye girmeliyiz.Biliyorum Furkan tarzına daha yakın bir uzun ama ben 4 numara yumuşak 5 numara sert olursa günümüz basketbolunda daha ideal olduğunu düşünüyorum.

Teo-->Fener
Spanouli-->Efes haberlerini gördüm ben de Efes'e yakın kişilerden bilemiyorum ne kadar doğru.

spa 29 haziranda bodrumda kimin yatında tatil yapacak

Mithat abi gerçekten bu transferde şansımız nedir? Efes iddiaları ortaya atıldı, Spanoulis'in ayrılcağı haberleri yapıldı. Cska ve Barca devreye girebilir diyorlar. Şansımız cidden yüksek mi bu transferde

Teodosic bence iki takımdan da teklif alırsa aşırı fiyat farkı olmadığı takdirde Obradovic yerine İvkovic'i seçer.Fenerbahçe de sanmıyorum ki Spanoulis'i istesin,Obra ile arası kötü. Yani Efes Teodosic'i Fenere kaptırmazsa Spanoulis bize kalır (Avrupa'nın diğer liglerindeki takımlar hariç tabii)

Spa takımından ayrılırsa da Efese gider.Hem Ivkovic hemde sınırsız bütçe yüzünden.Barca ve Cskada elit guard arayışlarında.Sanmıyorum size bırakacaklarını

Yahu GS düşmanı şikecilerin ne işi var bizim forumda? Her takımın kendi forumu yok mu?

Spa takımından ayrılırsa da Efese gider.Hem Ivkovic hemde sınırsız bütçe yüzünden.Barca ve Cskada elit guard arayışlarında.Sanmıyorum size bırakacaklarını

Bak Doğuş kardeş; Bu Forum,un GALATASARAY,lı bir üyesi olarak kibarca uyarıyorum, Bugün haysiyetsiz ve hukuk tanımaz Başkanınızın ulu orta tehdit ve GALATASARAY,ımızı zan altında bırakacak açıklamalarından sonra senin burada yorum yapmaya devam etmen hiç akıllıca değil,yol yakınken buradan uzaklaş çünkü her ne kadar yanlış şeyler yazmam iyi niyetliyim desende en ufak kıvılcımda sert yorumlara maruz kalabilir kırılabilirsin zaten ortam gergin ... Herkes kendi forumuna takılsın elzem olan budur !!!

Bu forumda, bir insanın biz galatasaraylılara siz diyemez burası tarafsız bir forum değil bunu kafana sok doğuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri