• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beaubois'i nasıl alacakmış Beşiktaş. Nba çıkışlı değil mi bu adam.
Şuan boştaysa çökelim hemen, çok iş yapar.

Bugün uykum kaçtı. Bir kaç haber daha yazayım. Pana ayrılacak isimler arasında Maculis'te var. Çok beğenirim kendilerini. 3-4 oynar. Sırtı dönük oyunu var. Pana avrupa'ya geri dönecek olan Calathes için 3 yıllık 6 milyon önermiş. Şu Saric manyağı avrupa'da 1 yıl daha bekleyip sonra NBA yapabilirmiş. Bu süre zarfında avrupa'da oynayacağı takım Barca olabilirmiş. Lorbek'i bırakıyorlar zaten. Saric'te iyi olur. Onu'da çok beğenirim.

Pivot olarak N'dong tarzı pota altına hükmedecek birini almalıyız. Pana'dan Lasme çok iyi olur. Sofo gibi erken faul problemine giren 10-15 dklık rotasyon oyuncusu bizim işimize pek yaramaz.

Spanoulis-Langford-Markoishvili-Printezis-Dunston...

spa-carlos-langford-marko-printezis-dunston olabilir ama yumuşak kalırlar dış rotasyon bence spa carlos

5 numaraya Sofo kesinlikle yanlış tercih olur.

Rodrigue Beaubois'i alma şansımız varsa bence kaçırmamalıyız? Adam resmen dalga geçer gibi 3'lük atıyor. Çok çabuk adam eksiltiyor. Tek handikapı bence savunmasının biraz zayıf oluşu.

Beaubois Belçika Liginde bile bekleneni veremedi yedeklikten kurtulamadı.Asla da beklendiği seviyeye çıkamayacak.Bizim seviyemiz bir takımda oynayamaz kendini Charleroi'de bile ispat edemeyen bir isim.

Ender Fener ile anlaşacak. 2 Yıllığı 600 Bin Euro'ya.
Çok hayırlı olur gitmelisin Ender.

Ender,saatli bomba 30 sn içinde bile değişebiliyor.Üzülmem açıkçası ama transfer olayının konsantrasyon bozma düşüncesi olduğunu düşünüyorum.

Rakibin iyi olan oyuncularından mı?

Ender en iyi isimlerden biri ise vah halimize.

Güle güle gidebilir, bașarısızlıklar.Barıșı alırız biz de nasıl olsa bonservis olayı kalktı

Bir sorum olacak bu bonservis olayına Fransız kaldım.Mesela 2 yıllık sözleşme imzaladık Bu süre içinde biri oyuncumuzu isterse Buy out ödemiyor dimi bu sistemde ?

Ayrıca Ender olayı ciddi.Türk Guard arıyorlar ama Obra Barış'ı istemiyor kalan tek seçenek Ender.

Ben değişiklikleri pek okumadım, sanırım daha resmi bir açıklama da gelmedi.

Ama benim anladığım; ligimizde forma giyen yabancı oyuncular sözleşmeleri bitse dahi, farklı bir takım ile sözleşme imzalamaya kalktığında, aradan bir sezon geçmemişse eski takımına bedel ödenmesi gerekiyordu. Bu olay kaldırılıyor sanırım.

Bunun dışında sözleşmesi süren oyunculara buy-out ödenmesi kaldırılmaz. O farklı bir olaya dönüşür.

Ben değişiklikleri pek okumadım, sanırım daha resmi bir açıklama da gelmedi.

Ama benim anladığım; ligimizde forma giyen yabancı oyuncular sözleşmeleri bitse dahi, farklı bir takım ile sözleşme imzalamaya kalktığında, aradan bir sezon geçmemişse eski takımına bedel ödenmesi gerekiyordu. Bu olay kaldırılıyor sanırım.

Bunun dışında sözleşmesi süren oyunculara buy-out ödenmesi kaldırılmaz. O farklı bir olaya dönüşür.

Buy out kaldırılıyor gibi anlaşıldı ama bende ilginç buldum.

Vassilis Spanoulis se harta de Grecia y se pone a tiro

Spanoulis CSKA veya Barça ikisinden biri ile imzalayacak. Hayali bile güzeldi ama artık kadrolarımıza Spanoulis ismini yazmayalım :) CSKA'nın istediği oyuncuyu Avrupada CSKA'nın elinden kapacak takım=yok

Sözleşmesi devam edene elbette bonservis ödenecek. Değişen sözleşmesi bittiği halde bir sezon geçmeden bedelsiz transfer edememe durumu. Bo'nun sözleşme bittiğinde FB ile muhatap olmadan anlaşma yapabilirsin.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

yani Daçka, Arroyo'yu alsa bize 1.5 milyon dolar ödeyecekti ama yeni kuralla ödemiyor :) zamanlama harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri