• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası Türkiye olunca çok şey beklerim abi. Langford'ın her halükarda Türk sayılması lazım. Olmadı mahkemeye başvurmalı, diğer ülkelerdeki örnekleri göstermeli.

Yalnız orada Mithat abi ilk biz anlaştık demiş. Eğer ilk sözcüğü geçiyorsa bunun ikincisi'de vardır. Umarım ilk'i de sonuncusu da biz oluruz.

( Burası Türkiye olunca çok şey beklerim abi. Langford'ın her halükarda Türk sayılması lazım. Olmadı mahkemeye başvurmalı, diğer ülkelerdeki örnekleri göstermeli. )

Şimdi ikimizde zurnanın zırt dediği noktaya geldik şöyleki; GALATASARAY, önce Türk Milli takımında oynaması kesinleştikten sonra transfer etsin,sonra yerli statüsünde oynatılmasına izin verilmediği taktirde soluğu mahkemede alsın, buraya kadar normal ve izlemesi gereken yasal prosüdürler.İşte asıl sorun burada başlıyor GALATASARAY'ımız için,Futbolda ( FF'nu yazıp uzatmayacağım onlar ayrı bir GÜRUH, ) yabancı sınırını anlamsız hale getirecek Avrupa birliği vatandaşı olan futbolcular yerli statüsünde oynayabilsinler diye Avrupa Birliği Bakanlığına başvurdu, her alanda GALATASARAY'ın önünü kesmekte kararlı olan Hükümet ve çevreleri her türlü engeli ve zorluğu çıkartmaya devam ediyor.İşte sözünü ettiğimiz Langford olayındanda bir netice beklemek hayalden öteye geçmez.Normalde isteseler taş çatlasa en fazla 1 ay sürecek işlemleri söz konusu GALATASARAY olunca görmedim duymadım modunda, hedef Camiamızı ve takımlarımızı her alanda engellemek. Fazla uzattım farkındayım,ADMİN arkadaşlar kusura bakmasınlar,ayrıca maksadım Siyaset yazmak değil sırası gelmişken kısada olsa değinmek zorunda kaldım ve yorumum uzadıkça uzadı kusura bakmayın ...

Arroyonun fiziksel durumu bence bu sezon üst düzeydi 34 yaşında EL gibi sert bir ligde 30-35 dk arası oynayan bir oyuncu bu kadar uzun süre alan başka bi guard varmı bilmiyorum. spanuoliside bize bırakırlarmı sanmam açıkcası ama keşke gelse hayali bile güzel

Bence de kıyas kabul etmez. Teknik olarak, beyin olarak Arroyo çok daha iyidir Spa'dan.

Daha önce de dediğim gibi Pana yeni koçuyla yeniden yapılanmaya gidiyor.
Serbest bıraktıkları oyuncular : Lasme, Wright, Maciulis‚ Bramos, Gist, Batiste.
Lasme'ye hemen çökmeliyiz.

Ben Spanoulis'i nasıl alacağımızı düşünürken Spanoulis,Derrick brown ve Langford'lu kadrolar görüyorum. İlginç. Maden falan bulduk galiba.

Arroyo - Jackson - Nikolov
Hickman - Sinan
Markoishvili - Cenk - Mutlu
Erceg(Petway,Nocioni) - KG
Vougioukas - Furkan

beni tatmin eder açıkçası. Spanoulis'e o parayı ÖDEYEMEYİZ. Hickman'a, Pana 1 milyon dolar teklif etmiş.

Beğendim :)

Petway de ayrılacak değil mi Oly'den? Çok iyi olur. Hickman da o kadar uygunsa kaçırmayalım.

Bonservisi olan oyunculara pek ilgi göstermeyin bence bizim buy out+maaş verecek bütçemiz yok şu an. Zaten 15 milyon euroluk bütçenin 7-8 milyonu yerliler+staff ve Erceg'e gidiyor.

Eskiden play-offarda sona doğru bu başlık kilitlenirdi, olması gerektiği gibi... Şimdi FB Ülkerle final serisi oynuyoruz, büyük skandallar yaşanıyor ve serinin altıncı maçına çıkacağıız ama, hâlâ transfer konuşuluyor. Transfer takımın başarısı için yapılır ki, zaten yolun sonuna gelmişiz, bir senelik emeğin karşılığını alacağız en fazla beş gün içinde. Final serisi oynarken, oynanmamış bir sezonun transferlerini konuşmak olayın özünden çok uzak bir yaklaşım.

Lütfen başlık kilitlensin seri bitene kadar. Herkes sadece finale konsantrasyon sağlasın.

Uzun zamandır bu forumdayım,her sene dönen bir muhabbet şu "transfer başlığı kapatılsın lütfen".Sebep neymiş,konsantre olunamıyormuş final serisine.

Neden olunamasın?Herkes şu an final oynadığımızın ve şampiyonluğun değerinin farkında,gayet de konsantre.Şurada iki yazı yazmak,formda oyuncuları takip edip buraya öneriler yazmak ve tartışmak neden konsantrasyon bozsun?Bunun mantıklı bir dayanağı yok bana göre.Zaten bu konu şu an açıksa bu yüzdendir,karşıt görüşte olan yöneticiler de vardır mutlaka,onlar da konuya uğramıyor zaten,transfer başlığına girersem konsantrasyonum bozulur diyen de girmesin başlığa,çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Mesela şube koordinatörümüz Murat Özyer de bu görüşte,iç ve dış transferi durdurduk,finale konsantreyiz diyor.Ne demek ki şimdi bu?24 saat final ile ilgili beyin fırtınası mı yapıyor,senin görevlerin var ve bunlardan biri de gelecek sezonki kadro için çalışmak.İç transferi anlarım,düşük bir teklif verirsem ve oyuncu reddederse morali bozulabilir,sahaya yansıyabilir diye,ama dış transferi durdurmanın mantığı yok.

Hem de tutarsızlık var,madem sadece finale konsantresin ve iç transferi durdurdun,Furkan ile niye görüşme yapıp sözleşme imzalandı play-off'lar bitmeden,Çünkü kaçmasından korkuldu değil mi? Bu yüzden yıllık 1.3 milyon euro verilip belki de gelecek sezonki en pahalı oyuncumuz konumuna getirildi.Hani durdurulan transfer,hani konsantrasyon?Demek ki öyle olmuyormuş.

Kısaca,konuşmak isteyen hem burada konuşur,yorum yapar,tartışır,hem de maç zamanı tam konsantrasyonu sağlayıp takımına destek çıkar,bundan kimsenin şüphesi olmamalı.

spanoulis in arroyo kadar katki verecegini dusunmuyorum.Arroyo euroleague de 1mac sakatligindan oturu oynmadi ve toplam25 maca cikti.gerek ligde 28-29 mac arti playofflar ve hep ust duzey oynadi.Arroyo 34 olabilir ama spanouliste 23 yasinda degilki.Ki bence arroyo vucuduna daha iyi bakan bir oyuncu ve kariyerinde nba gibi ozellikle ucuslarin ve mac programinin cok daha sıkışık oldugu bir ligde 600 e yakin mac oynamis bir adamdan bahsediyorum.Spanoulis I cok isterim ama arroyoda bu sezon ve evvelki sezon o katkiyi verdi.

Spanoulis icin ayri bir sponsor bulursak neden olmasin.

Suraya bir duyum yaziliyor ardindan adam is yapacak biriyse sikeciler hemen bitiveriyor "kontrati var, suyu var, cok para, talibi cok, kil, tuy, yun"

Bakalim ilk kim kufur edip ceza alacak bunlarin yuzunden.

Transfer topicini kapatmayı makul bulmuyorum hiç. Konsantrasyon bozduğunu da düşünmüyorum. Maçta bağırırken aklıma hiç Spanoulis gelmiyor benim. Sizin geliyor mu ? Ha eğer sizin konsantrasyonunuz bozuluyorsa sezon bitene kadar yazmayabilirsiniz kendi adınıza bu konuya . Kimsenin de size ''niye yazmıyon amcooğlu'' diyeceğini sanmıyorum.
Ayrıca açık ve dürütçe söylemek gerekirse ''takım final serisindeyken siz transfer konuşuyorsunuz !'' tarzı yönlendirmeye çalışan , kişiye karışan üslupta mesajlar için de keşke ''beğenme'' tuşu forumda aktif olsaydı diye düşünüyor insan. İsteyen istediği şekilde ''konu içeriğiyle paralel olmak kaydıyla'' istediğini yazar buraya. Kişisel ricam ; lütfen insanların yazdıklarına karışmayın. Bırakın da kafasını ''bu takım nasıl ileri gider'' diye patlatan insanlar rahat rahat yazsın burada.

Transferde en kritik dönem yaşanıyor şu anda 5-10 günlük ara vermeler çok kötü sonuçlar doğurur...Zaten dar bir oyuncu havuzu var..Zaman kaybedilecek fazla bir lüks yok...Bu şampiyonluk serisi için böyle ama bence Avrupa'nın en iyi oyuncusu olduğunu düşündüğüm Spanoulis içinde böyle..Hiç başka guardlar için çalışma içinde olduğumuzu okumuyoruz ve duymuyoruz...Ben Spanoulis için şartlar zorlanmalı diyorum ama 1-2 ay bekleyerek yapılmasın bu mümkünse..NBA'i çok fazla takip etmiyorum ama Avrupa'da bir iki oyuncu var düşünülebilecek...Hickman, Aaron Jackson gibi..Arroyo ben bırakıyorum, Spanoulis ben gelmiyorum derse 3.sınıf guardlara kalabiliriz...Başarıda süreklilik istiyorsak hiçbir birimin ve ihtimalin ihmal edilmemesi lazım...Umarım edilmiyordur...

Efes, Dorsey'e 2 yıllık toplam 2.5m dolar teklif yapmış. Oly de Delaney'e 2 yıllık toplam 1.5m dolar.

Dom Dom yollanıp Bramos alınabilir Pana'dan. Spa için başkan cebinden para ödeyecekse buraya gelip ''oo bütçemiz yok'' demenin de alemi yok. Tahminimce Spanoulis başkanın özel olarak istediği, parasını kendi vereceği oyuncu.

Bu sene Yunan takımları biraz bütçe arttırabilir belki.Ricky Hickmana 1.2 teklif etmiş Pana.Maccabide Delaneye sulanıyormuş ama Blattın Nba yapması orada işleri biraz karıştıracak gibi.Bayern'deki Bryce Taylor hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Benim beğendiğim bir oyuncu

İlerleyen günlerde Krstic ismini duyabiliriz. TR'den Efes ve biz ciddi teklifler vermişiz.

Efesi anlamakta güçlük çekiyorum. Bourousisle anlaştı dediler, Krstic ile anlaştı dediler, Şimdi Dorsey ile anlaştı diyorlar. Lasme'de stepne diyorlar. Sanırım menejerler oyuncuları Efes'e öneriyorlar. Basında bu oyuncularla ilgileniyor efes yazıyor.

Olursa Krstic'i çok isterim. Hucumu komple en iyi uzun Avrupada. Şu 3 senede Messina onu iyi kullanamadı.

Lofton'u çok istiyorum ben ya.Geçen gün Kandemir TV'de konuşuyordu Lofton'la henüz anlaşamadık zam istiyor diye.Kapısını tıklatmak lazım.Eli titremeyecek şutör oyuncu lazım bize böyle.

Lasme'yi kaptırırsak çok yazık olacak. Teodosic de her gün farklı bir takıma gidiyor. Yarın da bize gelebilir, hazırlıklı olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri