Burası Türkiye olunca çok şey beklerim abi. Langford'ın her halükarda Türk sayılması lazım. Olmadı mahkemeye başvurmalı, diğer ülkelerdeki örnekleri göstermeli.
Yalnız orada Mithat abi ilk biz anlaştık demiş. Eğer ilk sözcüğü geçiyorsa bunun ikincisi'de vardır. Umarım ilk'i de sonuncusu da biz oluruz.
( Burası Türkiye olunca çok şey beklerim abi. Langford'ın her halükarda Türk sayılması lazım. Olmadı mahkemeye başvurmalı, diğer ülkelerdeki örnekleri göstermeli. )
Şimdi ikimizde zurnanın zırt dediği noktaya geldik şöyleki; GALATASARAY, önce Türk Milli takımında oynaması kesinleştikten sonra transfer etsin,sonra yerli statüsünde oynatılmasına izin verilmediği taktirde soluğu mahkemede alsın, buraya kadar normal ve izlemesi gereken yasal prosüdürler.İşte asıl sorun burada başlıyor GALATASARAY'ımız için,Futbolda ( FF'nu yazıp uzatmayacağım onlar ayrı bir GÜRUH, ) yabancı sınırını anlamsız hale getirecek Avrupa birliği vatandaşı olan futbolcular yerli statüsünde oynayabilsinler diye Avrupa Birliği Bakanlığına başvurdu, her alanda GALATASARAY'ın önünü kesmekte kararlı olan Hükümet ve çevreleri her türlü engeli ve zorluğu çıkartmaya devam ediyor.İşte sözünü ettiğimiz Langford olayındanda bir netice beklemek hayalden öteye geçmez.Normalde isteseler taş çatlasa en fazla 1 ay sürecek işlemleri söz konusu GALATASARAY olunca görmedim duymadım modunda, hedef Camiamızı ve takımlarımızı her alanda engellemek. Fazla uzattım farkındayım,ADMİN arkadaşlar kusura bakmasınlar,ayrıca maksadım Siyaset yazmak değil sırası gelmişken kısada olsa değinmek zorunda kaldım ve yorumum uzadıkça uzadı kusura bakmayın ...