• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırtı dönük oyunu olan bi pivot istiyorum ben. Hücumda oyunumuza fazlasıyla çeşitlilik katar böyle biri.

Tam mesajımın üzerine gelmiş Delaney'de o olabilecek guard adaylarından biri aslında...

Bir de fiyatlar çok iyi cidden. 750k Dolar Delaney için hiçbir şey değil açıkçası.

Lofton'u çok istiyorum ben ya.Geçen gün Kandemir TV'de konuşuyordu Lofton'la henüz anlaşamadık zam istiyor diye.Kapısını tıklatmak lazım.Eli titremeyecek şutör oyuncu lazım bize böyle.

Lofton'la anlaşamadı Beşiktaş. Menejeri Türkiye'den başka takımlara önermiş bile. Valla bileği çok iyi. Zamanında Fener'e 13, TED'e 17 üçlük sallamış bir maçta. Ama EL'de ne kadar fayda verir orası tartışılır. Sadece lig olsa hiç düşünmeden alalım derdim.

6 yabancı olacağı için bir kalıplı sırtı dönük oynayabilen bir de atletik iyi bir uzun almak en mantıklısı. 2 hakkımızı burada kullanalım.

Bramos cidden çok iyi bir oyuncu bence . Eli titremeyen şutörleri her zaman sevmişimdir. Şutör dediğin biraz umursamaz , maçı takmayan , bir nevi kendi kafasını yaşayan bir karakterde olacak. Yoksa maç streslendiği anda yüzdeler düşüyor. Ki Bramos'un piyasası 750k civarında filansa misss diyorum.

Şu an sadece Marko-Cenk'li 3 numara rotasyonumuz iyi bence. Geri kalan bütün bölgelerde sıkıntılıyız. Çoğu oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Büyük bütçemiz olsa da Spa-Langford-Printezis-Krstic-Lasme toplayıp gelsek. Gerçi bütçe de olsa işin içinde Murat Özyer olunca ümidi kalmıyor insanın.

Bramos cidden çok iyi bir oyuncu bence . Eli titremeyen şutörleri her zaman sevmişimdir. Şutör dediğin biraz umursamaz , maçı takmayan , bir nevi kendi kafasını yaşayan bir karakterde olacak. Yoksa maç streslendiği anda yüzdeler düşüyor. Ki Bramos'un piyasası 750k civarında filansa misss diyorum.

Bramos bizim marko'ya çok benziyor. Ben şahsen lojesci'yi isterim bramos yerine.

İyi adam ama biraz fazla istikrarsız.Panalılar da pek memnun değil diye biliyorum

Telekomdaki Many Harris'i düşünüyor muyuz acaba merak ediyorum.Biliyorum bizim ligdeki performansa bakarak adam alınmaz.Many Harris'in savunmadaki durumları kötü günündeki Erceg'den hallice de denilebilir ama Hairston ve Domercant yerine düşünülebilecek,alternatif olabilecek 7.yabancı olabilir diye düşünüyorum.

Daha önce piyasa olarak çok ucuz iki oyuncu bildirmiştim. Şimdi de Lasme. Pana bu sezon 1.2m dolara oynayan oyuncuya yeni sezon için 700k dolar önermiş. Fiyata bak. Bizim yönetim veya basketbolla her kim ilgileniyorsa bunları nasıl takip etmez. 800k ver getir Lasme'yi. Bu fiyattan Pana tekrar anlaşırsa ve bizim de aklımızdaki bir isimse kötü koyar bu. Lojeski'yi de Madrid istiyormuş. Itoudis de muhtemelen CSKA'ya gidecek. Banvit hocayı kaybedecek gibi.

Bir de fiyatlar çok iyi cidden. 750k Dolar Delaney için hiçbir şey değil açıkçası.

Lofton'la anlaşamadı Beşiktaş. Menejeri Türkiye'den başka takımlara önermiş bile. Valla bileği çok iyi. Zamanında Fener'e 13, TED'e 17 üçlük sallamış bir maçta. Ama EL'de ne kadar fayda verir orası tartışılır. Sadece lig olsa hiç düşünmeden alalım derdim.

Vallahi bence bu tip bir adam EL'de çok zorlu deplasmanlardan çıkmak için ( Barça-CSKA-Pana-Maccabi) gibi lazım takıma. Çünkü gerçekten yetmiyor sistemli oynamak kendinden kalite olarak üstün takımlara. Kazan'dayken Domercant bunu çok iyi yapıyordu. Sakatlık geçirmese muhtemelen bizde de yapacaktı aynı şeyleri ama malesef çok büyük sakatlık geçirdi içimizde ukte kaldı Domercant. Lofton da bu şuursuzca ama eli o gün tutmuşsa kralı gelse savunamayacak bir adam. En azından benim izlediğim öyle. Maç sonu oyun tıkanıksa çıkacak paldır küldür üçlükleri atıp maçı kazandıracak yani. Lofton eğer benchten gelip bu sezon Jerrels'ın Milano'da yaptığı gibi işler sıkıştığında eline topu alıp sadece şut atacaksa maç sonu ben gelmesini çok isterim. Öyle çok büyük para da çıkmaz cebimizden.

lofton un savunması çok çok zayıf kanaatimce, bzim maçlarda gördük asisti de yok penetresi de öle pek yok, şuursuz 5 6 üçlük izlettiriceğine ender in 2 cephe şutunu tercih ederim.
he ama malik dıxon gerald fitch li kadroya lofton u koysaydık ozaman heycan verici olur durdurulamazdik :) hey gidi seneler .. bramos yerine maciullis yada kanguur olabilir.. ama tabikide komple bi oyuncu olarak lojescki yi koparabilirsek süper olur.. pooh jater i de yedek guard olarak alırsak hem fazla uçmamış oluruz hemde takım oyununa yatkın hamleler olmuş olur, hemde mütavazi bir kadromuz olur ama bir o akdarda yürekli..

Yerli olarak Ender'in yerine Kerem Tunçeri ya da Barış Ermiş'den birisini kadroya katmamiz lazım.

Göksenin'in yerine bu sene Tofaş'da iyi iş çıkaran Evren Büker ya da KSK'li Can Altıntığ'ı muhakkak kadroya dahil etmemiz lazım.

Ersin muhtemelen seneye olmayacağı için onun yerini KG ve Kerem Kanter olmayacaksa Orhan Haciyeva ile doldurmamiz gerekir.

Benim tercihlerim sırası ile Kerem-Can ve Orhan olurdu.

Gelecek sene ki yerli oyuncularimizin;

Engin-Kerem-Can-Sinan-Cenk-Orhan ve Furkan olmasi beni mutlu eder...

Tabiki bakalım Sayın Özyer ne yapacak ?

Transfer döneminin başında hiçbir Amerikalı oyuncu ile anlaşmak kolay değil,çünkü birçoğunun hakkında ülkesine dönmek ve kontrat kapmak var,bunun için tatil yapmak yerine yaz liginde oynamayı göze alıyorlar.Mesela hem Fenerbahçe Ülker hem Milano'ya yazılan,bize de önerildiği söylenen,forumun gözdesi Mbakwe Lakers ile yaz ligine katılacakmış.

Goudelock,Mbakwe,Gordon vb bir çok Amerikalı,hepsi kadrolara yazılıyor ve Avrupalı takımlar tarafıından isteniyor fakat hepsinin önceliği Nba ve bu isimlerin transferleri ne yazıkki kolay değil.

Tibor Pleiss ve Ante Tomic gibi Avrupalı uzunların da Nba'e gideceği konuşuluyor,bu yüzden Avrupa'da uzun marketinde biraz menajerler fiyatları uçacaktır,bunlara hazırlıklı mıyız emin değilim.Neyse yöneticiler play-off'lara konsantreymiş,Kerem Gönlüm ve Furkan ile anlaşırken değillerdi herhalde,şimdi konsantreler,bakalım nasıl bir yol izlenecek.

Barış Ermişi seneye kadroda tutacağımızı sanmıyorum(FBÜLKER).Çünkü biz Can Altıntığla anlaştık+Kenan ve Berk gibi genç yeteneklere süre vermek adına Barış serbest bırakılıyor.Galatasaray için iyi bir alternatif olabilir

Barış Ermişi seneye kadroda tutacağımızı sanmıyorum(FBÜLKER).Çünkü biz Can
Altıntığla anlaştık+Kenan ve Berk gibi genç yeteneklere süre vermek adına Barış serbest bırakılıyor.Galatasaray için iyi bir alternatif olabilir

Can ile anlaştık derken :(

Ne zaman :(

Can ile anlaştık derken :(

Ne zaman :(
Karşıyaka serisinde Obradovic çok beğenmiş.Özellikle penetre eden Türk oyuncunun altın değerinde olduğu bir ortamda kaçırmak istememiş ve transfer bitmiş diye duydum.Can gayet geliştirdi kendini.Savunması iyi penetresi iyi güçlü kuvvetli atlet ama şut zaafı vardı birtek onuda geliştirdi şutu artık riske edilemeyecek kadar iyi.Bize 35 sayı atmışlığı var play offta o maç büyük ihtimal Obranın kararında etkili olmuştur diye düşünüyorum

Karşıyaka serisinde Obradovic çok beğenmiş.Özellikle penetre eden Türk oyuncunun altın
değerinde olduğu bir ortamda kaçırmak istememiş ve transfer bitmiş diye duydum.Can gayet geliştirdi kendini.Savunması iyi penetresi iyi güçlü kuvvetli atlet ama şut zaafı vardı birtek onuda geliştirdi şutu artık riske edilemeyecek kadar iyi.Bize 35 sayı atmışlığı var play offta o maç büyük ihtimal Obranın kararında etkili olmuştur diye düşünüyorum

Murat Özyer beyde finallere konsantre olsun bakalım sanki işi buymuş gibi.

Yazıklar olsun !!!

Can Altıntığ uğruna kavga çıkartılacak bir oyuncu değil.Sakin

KG ile 1+1 yıllık anlasmısiz.

Hayırlı olsun...

O kadar isim yazdık ama sadece 2 ve 5 numaralara çok iyi oyuncu alsak yeter de artar bile..Alacağımız pivot da şöyle içeriyi karartan olsun yeter..Bonsu ve Malik ile buralara kadar geldiysek şu takıma Langord-Dorsey gelse neler yapmayız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri