Sırtı dönük oyunu olan bi pivot istiyorum ben. Hücumda oyunumuza fazlasıyla çeşitlilik katar böyle biri.
Tam mesajımın üzerine gelmiş Delaney'de o olabilecek guard adaylarından biri aslında...
Lofton'u çok istiyorum ben ya.Geçen gün Kandemir TV'de konuşuyordu Lofton'la henüz anlaşamadık zam istiyor diye.Kapısını tıklatmak lazım.Eli titremeyecek şutör oyuncu lazım bize böyle.
Bramos cidden çok iyi bir oyuncu bence . Eli titremeyen şutörleri her zaman sevmişimdir. Şutör dediğin biraz umursamaz , maçı takmayan , bir nevi kendi kafasını yaşayan bir karakterde olacak. Yoksa maç streslendiği anda yüzdeler düşüyor. Ki Bramos'un piyasası 750k civarında filansa misss diyorum.
Bramos cidden çok iyi bir oyuncu bence . Eli titremeyen şutörleri her zaman sevmişimdir. Şutör dediğin biraz umursamaz , maçı takmayan , bir nevi kendi kafasını yaşayan bir karakterde olacak. Yoksa maç streslendiği anda yüzdeler düşüyor. Ki Bramos'un piyasası 750k civarında filansa misss diyorum.
Bir de fiyatlar çok iyi cidden. 750k Dolar Delaney için hiçbir şey değil açıkçası.
Lofton'la anlaşamadı Beşiktaş. Menejeri Türkiye'den başka takımlara önermiş bile. Valla bileği çok iyi. Zamanında Fener'e 13, TED'e 17 üçlük sallamış bir maçta. Ama EL'de ne kadar fayda verir orası tartışılır. Sadece lig olsa hiç düşünmeden alalım derdim.
Barış Ermişi seneye kadroda tutacağımızı sanmıyorum(FBÜLKER).Çünkü biz Can
Altıntığla anlaştık+Kenan ve Berk gibi genç yeteneklere süre vermek adına Barış serbest bırakılıyor.Galatasaray için iyi bir alternatif olabilir
Karşıyaka serisinde Obradovic çok beğenmiş.Özellikle penetre eden Türk oyuncunun altın değerinde olduğu bir ortamda kaçırmak istememiş ve transfer bitmiş diye duydum.Can gayet geliştirdi kendini.Savunması iyi penetresi iyi güçlü kuvvetli atlet ama şut zaafı vardı birtek onuda geliştirdi şutu artık riske edilemeyecek kadar iyi.Bize 35 sayı atmışlığı var play offta o maç büyük ihtimal Obranın kararında etkili olmuştur diye düşünüyorumCan ile anlaştık derken![]()
Ne zaman![]()
Karşıyaka serisinde Obradovic çok beğenmiş.Özellikle penetre eden Türk oyuncunun altın
değerinde olduğu bir ortamda kaçırmak istememiş ve transfer bitmiş diye duydum.Can gayet geliştirdi kendini.Savunması iyi penetresi iyi güçlü kuvvetli atlet ama şut zaafı vardı birtek onuda geliştirdi şutu artık riske edilemeyecek kadar iyi.Bize 35 sayı atmışlığı var play offta o maç büyük ihtimal Obranın kararında etkili olmuştur diye düşünüyorum