• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo-Spa-Tutku-Langford-Sinan-Marko-Cenk-Erceg-Printezis-Kristic-Furkan-Lasme Fazla birşey istemiyoruz :)

Mantzaris ile adımız geçiyor.

bugun aldıgım bı haber : arroyyoo gıdıyor spa - lagford gelıyor

Langford geliyorsa Jamont da gidiyor demektir. Ama ben ne olursa olsun Arroyo'nun kalmasından yanayım eğer basketbolu bırakmıyorsa.

Bence dev Arroyo gibi bir oyuncuyu zor buluruz hatta bulamayız.
Ben Arroyo-Spa ikilisinden yanayım.

aRkadaslar eger spa - lagford gelırse arroyoyu aramayız merak etmeyın .

Mithat abi ile telefonda konuştum.Oğlu ameliyat oldu.Foruma kısa süre giremeyeceğini söyledi.Transfer haberi olarak ise İspanya'dan bir dev ile anlaşıldı.İş bitti dedi.İsim verme ben gelince detaylı yazarım dedi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mithat abi ile telefonda konuştum.Oğlu ameliyat oldu.Foruma giremeyeceğini söyledi.Transfer haberi olarak ise İspanya'dan bir dev ile anlaşıldı.İş bitti dedi.İsim verme ben gelince detaylı yazarım dedi.

Dev derken, uzun pozisyonuna mı yoksa isim olarak mı dev?Bİr de o isim Boursousis değilse olmadığını belirtir misin? :) Mithat abinin oğluna geçmiş olsun dileklerimizi de iletirsen sevinirim

güvenılır dıyım mesajı kaydet olunca bı tesekur edersın.

Mithat abi ile telefonda konuştum.Oğlu ameliyat oldu.Foruma kısa süre giremeyeceğini söyledi.Transfer haberi olarak ise İspanya'dan bir dev ile anlaşıldı.İş bitti dedi.İsim verme ben gelince detaylı yazarım dedi.

Mithat Bey ve oğluna geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin.

Genel olarak yazıyım.İspanya'dan pota altına bir dev ile anlaşıldı.İsim vereyim dedim yok dedi :) Barca - Real bu iki takımdan birinde de başka bişey deme dedi.Kusura bakmayın :) Geçmiş olsun dileklerinizi ilettim.

İspanyadan dev . Sanırım 3 puan sitesinin haberi doğru.

3 Puan - Galatasaray 'dev' oynuyor

Bu arada Mithat abiye geçmiş olsun dileklerimizi ilet kardeşim . Oğlu sağlığına hızlı bir şekilde kavuşur inşallah.

Real madrid den mejri olmasin :)
Ben oldum olasi oktay hocayla başlayan mütavazi kadrolarimizi cok sevdim ve yüksek bütçeli kadroların çöküşlerini gördükce de böyle ilerlemeye devam edilmesini isterim. Mesela alacaksin kaba sakalı, arroyo yu tutacaktin, gordon u ikna edeceksin, ondan sonra çok yüksek uçmadan ruhuyla alın teriyle kanının son damlasina kadar oynayan oyuncu alacaksin, marko paşa gibi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

İspanya'dan Jaycee Carroll söylentileri de var. Sakatlıktan sonraki performansı : Son 13 lig maçında 23,7 dk 8.8 sayı 1 asist. EL'de ise son 4 maçta 6,5 dk 3 sayı. Son Barca maçında da 16 dakikada 9 sayısı var.

güvenılır dıyım mesajı kaydet olunca bı tesekur edersın.

Olursa büyük bir teşekkürü hakkettin.Ama olmazsa gece gece hayallerimle oynamış olacaksın :D Şaka bir yana güvenilir kaynağın bu transferlerin olma ihtimalini ne kadar görüyor?Yani bir yüzde 90 diyebilir miyiz? Bir de eğer çok özel değilse kaynağın yönetimden biri mi yoksa menejer mi?Umarım yanlış anlamıyorsundur belki çok soru sordum ama isimler büyük olunca haliyle insan son derece meraklı oluyor.Bana göre bu 2 ismin aynı anda transferi final four demek

Olursa büyük bir teşekkürü hakkettin.Ama olmazsa gece gece hayallerimle oynamış olacaksın :D Şaka bir yana güvenilir kaynağın bu transferlerin olma ihtimalini ne kadar görüyor?Yani bir yüzde 90 diyebilir miyiz? Bir de eğer çok özel değilse kaynağın yönetimden biri mi yoksa menejer mi?Umarım yanlış anlamıyorsundur belki çok soru sordum ama isimler büyük olunca haliyle insan son derece meraklı oluyor.Bana göre bu 2 ismin aynı anda transferi final four demek
heyecanlanmamak elde değil tabıki sana sunu söylyım kenıdısı yonetıme yakın locası olan bırısıı. bugun kadar yanıltmadı . aynen sunu dedı arroyo gıdıyor spa langford paket. saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri