Arroyo-Spa-Tutku-Langford-Sinan-Marko-Cenk-Erceg-Printezis-Kristic-Furkan-Lasme Fazla birşey istemiyoruz 

Arroyo-Spa-Tutku-Langford-Sinan-Marko-Cenk-Erceg-Printezis-Kristic-Furkan-Lasme Fazla birşey istemiyoruz![]()
Krstic-Lasme paranın suyu nerden geliyor![]()
bugun aldıgım bı haber : arroyyoo gıdıyor spa - lagford gelıyor
Mithat abi ile telefonda konuştum.Oğlu ameliyat oldu.Foruma giremeyeceğini söyledi.Transfer haberi olarak ise İspanya'dan bir dev ile anlaşıldı.İş bitti dedi.İsim verme ben gelince detaylı yazarım dedi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mithat Bey ve oğluna geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin.Mithat abi ile telefonda konuştum.Oğlu ameliyat oldu.Foruma kısa süre giremeyeceğini söyledi.Transfer haberi olarak ise İspanya'dan bir dev ile anlaşıldı.İş bitti dedi.İsim verme ben gelince detaylı yazarım dedi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
güvenılır dıyım mesajı kaydet olunca bı tesekur edersın.
heyecanlanmamak elde değil tabıki sana sunu söylyım kenıdısı yonetıme yakın locası olan bırısıı. bugun kadar yanıltmadı . aynen sunu dedı arroyo gıdıyor spa langford paket. saygılar.Olursa büyük bir teşekkürü hakkettin.Ama olmazsa gece gece hayallerimle oynamış olacaksınŞaka bir yana güvenilir kaynağın bu transferlerin olma ihtimalini ne kadar görüyor?Yani bir yüzde 90 diyebilir miyiz? Bir de eğer çok özel değilse kaynağın yönetimden biri mi yoksa menejer mi?Umarım yanlış anlamıyorsundur belki çok soru sordum ama isimler büyük olunca haliyle insan son derece meraklı oluyor.Bana göre bu 2 ismin aynı anda transferi final four demek