• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5 numara alacaksak bu sene sözleşmesi sona eren Vilademir Micov'u almalıyız. 2-3-4 oynar. Çok iyi şutör.

atletik ve savaşçı bir uzun gerek son yıllarda EL de son yıllarda başarıya ulaşan neredeyse bütün takımlarda bu tip oyuncu veya oyuncular vardı .aslında alex tyusun sözleşmesi bitti diye hatırlıyorum onu kapabilsek çok iyi olur.

Şu Lasme'yi kaptırmayın arkadaş ya. Transfer işini de Murat Özyer'e bırakırsanız çekeceğimiz var zaten.

Lasme isi bitti arkadaslar.Biz geri kalan adamlara bakalim.Tyus cok iyi olur gercektende.Dunston veya Dorsey de sartlar elverirse super olur.

Cemil bizim makamlardan haber yok mu ?

İlk mesajımda yazmıştım bize sırtı dönük oyunu olan pivot lazım. Hücuma çeşitlilik getirmek için bu şart. Geçen sene Jawai'yi düşünen ondan önce Sofo'yu isteyen hoca tekrardan Sofo'ya gidecektir bence. Bu sefer olma ihtimalinide epey yüksek görüyorum ben.

Ayrıca Printezis, Spanoulis, Mantzaris güzel isimler ama Yunanistan ligidne yabancı sınırı olduğunu unutmamak lazım. Perperoglou'nu kaybetmiş bi Olympiakos başka Yunan oyuncu kaybetmek istemeyecektir.

Dorsey´ in sozlesmesi ne durumda acaba, gelecek sene Barca dusunuyor mu kadrosunda?

Eger Spa olursa, Dorsey´e burun kivirmam. Ama gorunen o ki hoca Sofo´yu istiyor. Bu durumda Furkan aldigi kontratin hakkini sonuna kadar vermesi lazim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Boş yere para harcayıp transfer yapmaya gerek yok, Nasılsa bu Turgay yine federasyonun başında olur, bu düzende böyle devam, bizde yine maça çıkmayız, sonuçta duruş sergiliyormuşuz, oynamadan şampiyon yaparız Şikesporu...

2 hafta içinde önemli açıklamalar gelecektir.Bu arada Trabzonspor iyi işler yapıyor. Golubovic - Batista - Velickovic -Simmons

Boş yere para harcayıp transfer yapmaya gerek yok, Nasılsa bu Turgay yine federasyonun başında olur, bu düzende böyle devam, bizde yine maça çıkmayız, sonuçta duruş sergiliyormuşuz, oynamadan şampiyon yaparız Şikesporu...

Duruş sergilemese miydik?
5.maçın devre arasında Lig tv'yi kaç kişinin aradığını biliyor musun?
Maç spikeri ve yorumcusunun attığı kahkahayı duymadın mı?
7.maçta da aynı senaryo olacaktı.

Kesinlikle gitmesi gerekenler : Bonsu, Malik, Erzeg, Macvan

Alınması gerekenler :

1-)İlk önce oyun kurucu. Gordon sakatlık sonrası nasıl dönecek ? Sakatlanmadan önce de keskin bıçak olduğu için kararsız kaldım. Carlos başarıyla misyonunu tamamladı. Kendisiyle oturup konuşmak lazım, seneye 30-35 dk tempoyu kaldıramayabilir ama yine de kadroda olmasını isterim ama zorlu maçlarda rotasyonda 15-20 dk dan fazla süre almaması lazım. Ender olsa olsa 3. oyun kurucu olarak takımda kalır. Sakatlıktan dönen gordon, 36 yaşına gelen carlos oyun kurucu bölgesi çok bilinmeyenli denklem.

2-) Malik yerine en azından ceza şutlarını sokan biri lazım.

3-) 4 numara en zorlanacağımız bölge. Macvan ve Erzeg in olmaması lazım ama koç Erzeg den vazgeçmez.

4-) Bonsu ya güvenip yola çıkmak olmaz. dong tarzı bir uzun.

2 hafta içinde önemli açıklamalar gelecektir.

Açıklamalar konusunda biraz ipucu verebilir misin :) Barış, Gavel, Mantzaris, Spanoulis, Langford, Vujacic, Carrol, Printezis, Kerem Gönlüm, Krstic, Schortsanitis adı geçenler. Transferde ne durumdayız acaba?

Açıklamalar konusunda biraz ipucu verebilir misin :) Barış, Gavel, Mantzaris, Spanoulis, Langford, Printezis, Kerem Gönlüm, Schortsanitis adı geçenler. Transferde ne durumdayız acaba?

Spa haberleri yayılacaktır.Gavel olayını Koç veto etti diye biliyorum ama Gavel ile anlaşılmıştı.Kerem Gönlüm işi bitti zaten.Sofo için bilgim yok ama Langford ve Spa önceliğimiz.

Spa haberleri yayılacaktır.Gavel olayını Koç veto etti diye biliyorum ama Gavel ile anlaşılmıştı.Kerem Gönlüm işi bitti zaten.Sofo için bilgim yok ama Langford ve Spa önceliğimiz.

Spanoulis ve Langford aynı anda mı düşünülüyor bu konuda bir bilgin var mı?

Spanoulis ve Langford aynı anda mı düşünülüyor bu konuda bir bilgin var mı?

Eski söylediklerimden farklı birşey sölemeyeceğim çünkü farklı bir gelişme olmadı ama 1 Temmuz'a kadar 2-3 kişi açıklanır diyim :) Yeterli :)

efes almış lasmeyi ben provokotör obra alır diyordum eski öğrencisi çok şaşırdım. trabzonda şov yapıyor virtus bolognadaki dwight hardyi almış adamlar iyi kadro kuruyolar. Sırtı dönük oynıcak oyuncu olarak akılsız sofo yerine Paul Davisi alsak çok daha iyi olur gerçi geçen yıl fena sakatlanmıştı ne durumda olur bilinmez

Arkadaşlar yerli oyunculardan kimler kalacak?
Yabancı oyunculardanda keza Arroyo'nun durumu vs vs

Lütfen aydınlatırsanız sevinirim. Birde sponsor olayı ne durumda. Keşke ETİ ile birleşsek. :D

Ioannis Bourousis yazmışlar bize.

Sofoyu almak bence yanlis bir is olmaz.Sirti donuk oyunda en etkili isimlerden biri.Alinabiliyorsa bence kacirilmamali.Euroleaguede ulker ile karsilastigimizi ve Zoric i nasil ezdigini bi dusunsenize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri