• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofo'dan bahsettiğimizin farkındamıyız ? Millet baya giydirmiş, akılsız falan demiş. Euroligin bu sezon aldığı süreye attığı sayı oranında SAYI LİDERİ diye biliyorum Sofo'yu. Ayrıca o cüsseyle rakip pota altını olağanüstü yıpratıyor.

Sofoklis'te Bourousis'te bu sene en büyük eksikliklerimizden biri olan post oyunu olan uzun profiline cuk oturuyor. Açıkçası hangisi gelirse sevinirim. İkisinin de adları geçen senelerde bizimle anılmıştı ayrıca

Nikolov olayının da hala çöüzlmemesi çok can sıkıcı bir durum TBF, Galatasaray'a adeta savaş açmış durumda. Koskoca Türkiye'de bir federasyonun yaptıkları olacak gibi değil. Bu maçı geçtim, Nikolov'a neden lisans vermedikleri konusunda tek satır açıklama yapamadılar. Bunların 2 yüzlü tamamen Galatasaray düşmanlığı güttüğü her olayda net ortaya çıkıyor. Bana göre kulübümüz 17 haziran ve Nikolov olayında hakkını uluslararası mahkemelerde aramalı.
Türkiye'yi es geçtim çünkü ülkede hukuk falan bitmiş durumda. Şikeden hüküm giymiş adam 6 aydır içeri girmiyorsa ülkede hukuktan bahsetmek biraz komik olur.

Sofo max 10 dakika oynar.Sizce bize yabancı kontenjanında 10 dakikalık biri mi lazım

Ioannis Bourousis gelir evet ama o parayı verirsek ki o parayı yönetim asla vermez verirse büyük yanlış.

bencede sofo yu alacaksak mutlaka yanına başka bir pivotta almamız lazım eu de 20 dk süre aldıgı maç yok .

Ioannis Bourousis gelir evet ama o parayı verirsek ki o parayı yönetim asla vermez verirse büyük yanlış.

O para ne kadar?Haberde 1 milyon euro civarı diyor.Eğer öyleyse Bourousis için ucuz bile denebilir.Bir de haberde buy outtan bahsetmemiş.Geçen sene 1 yıllık mı imzaladı Real'le?

O para ne kadar?Haberde 1 milyon euro civarı diyor.Eğer öyleyse Bourousis için ucuz bile denebilir.Bir de haberde buy outtan bahsetmemiş.Geçen sene 1 yıllık mı imzaladı Real'le?

Kafalarına göre haber yapıyorlar.Lucescu,Galatasaray'da dediler günlerce hikaye çıktı.Pota altı için görüşülen isimler belli Ioannis Bourousis Ne alaka ?
1 milyon'a gelirmi biraz mantık.Pota altına öncelikle sert ve amiyane tabirle uçan kaçan biri isteniyor.Erceg zaten kalıyor.Furkan da kaldı. Pota altı için 2-3 isimle görüşülüyor.Ama daha detayını Mithat abi versin diyim.

MİTHAT ABİ FORUMA. :)

Kafalarına göre haber yapıyorlar.Lucescu,Galatasaray'da dediler günlerce hikaye çıktı.Pota altı için görüşülen isimler belli Ioannis Bourousis Ne alaka ?
1 milyon'a gelirmi biraz mantık.Pota altına öncelikle sert ve amiyane tabirle uçan kaçan biri isteniyor.Erceg zaten kalıyor.Furkan da kaldı. Pota altı için 2-3 isimle görüşülüyor.Ama daha detayını Mithat abi versin diyim.

MİTHAT ABİ FORUMA. :)

Mithat abiyi bekliyoruz :D

Uçan kaçan isim isteniyosa Mbakwe der geçerim :D

Sofo geldiği zaman pota altına başka transfer düşünülüyor mu ? 2-3 oyuncuyla anlaşılabilir dedin spa langford ve ? 3. kişi kim olabilir

Tabikide Bourisis gelsin 25 dk ları görebilecek bir adam en azından ya şu furkana o kadar para vermek kadar ziyan birşey yok en fazla 700 verilir oda türk oyuncu sıkıntısından

Bourousis 1 milyondan az kazanıyor Real Madrid'de. Sözleşmesi de 1+1 yıllıktı. İyi oyuncudur ancak atletizm sıkıntısı yaşarız pota altında. Bunun için de 2-3 numaraları degistirmek gerekebilir. Hoca geçen yıl Jawai'yi çember altı savunması için aldı ki bu sezon en çok aradığımız şey oldu. Bourousis orta mesafe ve post oyunuyla hücuma zenginlik getirebilir ancak Erceg-Bourousis risk olur.

Ama Erceg-Sofa savunmada daha büyük risk olur

Bana kalırsa 5 numaraya Dunston, Tyus tarzı atletik bir oyuncu 4 numaraya da post up ı olan bir oyuncu lazım

Sofo parkede kaldığı dakikaya göre iyi sayı atabilir de 10-15 dklık adam lazım değil bize.

Spa - langford paketi mı acaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri