Obradoviç bu sene EL'de başarısız olmalarının sebebi olarak Hakemleri göstermiş. Hakemler konusunda lobiniz yok demiş. Ve bu anlamda EL'de hakemlerle arası iyi olan hatta bir nevi sadece işi o olan bir adamı FB'ye tavsiye etmiş. Adamı bilirsiniz 2 ay önce falan FB'ye geldi zaten. Bu adam hatta bu bizim final serisinde Maçta günü sabahı mı maçtan bir gün önce mi bilmiyorum FB'den Nedim'i ve sanırım salon müdür olan Taner/Tamer adamı salondan kovmuş epey gider yapıyormuş. Önümüzdeki sene FB'nin başarıya giden yolda bunun için çalışacağını da öğrenmiş olduk böylece. Ki Obra'nın başarısının arkasında bu tarz bir yan destek olması şaşırtmadı da beni.
Yani bütün bu ilişkileri de bildiğimden Obradoviç'in gitmesi bana büyük sürpriz olur. Öte yandan Real Madrid Benetton Pao sürecine bakınca adama kimse karışmazken Adaşımın da dediği gibi hemen arkasında Başkan'ın ve yancısının olması taraftar gibi sportmenlik dışı gibi hareketler yapmaları obra için kabul edilebilir mi bilmiyorum. İvkoviç kesinlikle kabul etmez maçı terkeder belki de ama Obra'yı bilemem.
Transfere gelirsek ben Arroyo'nun kalacağını düşünüyorum hala. Ama bu sene ocak'ta gelebilir. Eğer Marko harici tüm yabancıları gönderebilirsek o zaman değişik bir takım kurulabilir. Ama KErme Gönlüm ve Furkan'ın uzun rotasyonunda olacağını düşününce o bölgeye alacağımız uzunun şutunun olması lazım. Erceg sözleşmesinden ayrı olarak bu yüzden kalır diye düşünüyorum. Bu arada Caner Medley denmiş çok iyi olurdu

Eğer CSKA ile anlaşamazsa Krstic konusunda bir prensip anlaşmamız vardı ama Efes de araya girdi sanırım. Kerem Furkan gibi uzunların yanında iyi olurdu şutu olan 5 numara.
Spanoulis için başkanın hanımının bize armağanı olacak deniyor. Neresi armağan olacak bilmiyorum. Acaba bonservis mi ödenecek yoksa ikili ilişkilerini kullandığından mı olacak orası flu. Zaten çok da önemli değil. Gelsin de

Ama Spa-Langford ikilisi olursa F8 yapmamız bile sıkıntı olabilir. Spa Jamont olsa ama bizi uçurur bence. Çünkü Spa'nın yanına savunması olan pis işleri yapacak penetreli biri iyi olurdu. Ama Jamont NBA veya yüksek hedefli bir takıma gitmek istiyor. Ozaman Shanon Brown'u isterdim şahsen. Krstic'in üzerinden potaya smaç basar turnike atıyormuş rahatlığında

3 Numara pozisyonu Marko Cenk ile dolar ama takıma hem 2-3 oynana biri lazım (Cenk tam yapamıyor) Hem de 3-4 oynayacak biri lazım (Caner Medley iyi oturuyor)
Bu son olayların alakası yok, GS zaten iyi bir takım kuracaktı bu sezon erkeklerde. Daha önce demiştim biz EL hakkını Nisan'da aldık. Buna göre de görüşmeler başladı. EL garantisi almadan hedefli oyuncuları takımına alamazsın. Bu yüzden EL yönetimi daha önce yaptığı gibi Türkiye ligi finalisti EL'e kalacak veya benzeri açıklama yapmadı. Tek sıkıntı GS FB ve Efes dışında bir takımın şampiyon olmasıydı. Şimdi GS sponsor işine de girecek ama çok kötü bir döneme giriyoruz bu fırsata da dönüşebilir. Çünkü ülke içi şirketler futbola gelecek ceza sonrası konumlarını değiştirebilir. Ama çok uluslu şirketler için de tek hedef haline gelmeye başlayan bir GS göreceğiz gelecek günlerde