• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heyecanlanmamak elde değil tabıki :) sana sunu söylyım kenıdısı yonetıme yakın locası olan bırısıı. bugun kadar yanıltmadı . aynen sunu dedı arroyo gıdıyor spa langford paket. saygılar.

bu pakette başka oyuncularda var mı kardeşim ? . belli ki çok iddialı bir kadro geliyor seneye

Mithat abi sağolsun, bu arada oğluna çok geçmiş olsun. Durumu nasılmış Emre? Ciddi birşey değildir umarım...

Arroyo giderse hakikatten çok üzüleceğim. Basketbolu mu bırakacak acaba?

Mithat abinin Oğlu kulağından bir amelyat geçirdi Semih.Durumu iyi çok şükür.Arroyo bırakacak diye biliyorum.
Fakat asıl haber Obradovic aniden istifa ederse kimse şaşırmasın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sezon devam ederken buraya pek uğramıyordum ama bakıyorum yine undersize uzunlar geliyor, Keith Langford, Lojeski filan isteniyor.

Benim için ha Langford ha Jerrels. Maccabi deyken de gördük, bu sezon da izledik. Bana göre o olmadan takımları daha iyi iş yapıyor, savunmada da takıma katacağı şey yok. Evet bu sezon delici oyuncu eksikliği çektik ama çözümü o değil. Arroyo yokken skor yükünü çeksin diye oyuncu almak bana garip geliyor, şahsen Jamont u tercih ederim.

Lojeski gibi oyuncu bol aslında, Oly gibi sistem takımlarından oyuncu almak da aynı şekilde riskli, oraya gelmeden bulmak lazım. Marko gelmeden Diener demiştik mesela ama Marko yu aldık ve konu kapandı.

Eksiklerimiz bir adet pivot. Önerilen oyunculardan undersize olmayanların çoğu uygun bence. Oyun kurucu olarak Spanoulis gerçekten de inanılmaz olur ama sanmam ki gelsin. Şutör olarak Caroll fetişini bırakıp Toolson gibi ondan eksiği olmayıp daha kolay kapabileceğimiz oyunculara yönelmeliyiz. Ayrıca bana göre Erceg kesinlikle gitmeli, Caner Medley tarzı all around bir oyuncu almalıyız, Wilkinson dan beridir öyle bir oyuncu bulamadık.

Bence Ersin de giderse Ike Diogu tarzı 4-5 kullanılabilecek bir oyuncu alabiliriz. NBA yapamaz ve alacağı dakikaları sorun etmezse Al Thornton da olabilir, iyi bir takım oyuncusu olarak Gerald Lee olabilir.

Asıl önemli olan Jamont Gordon un durumu olacak, zira o da giderse kesinlikle oyun kurabilen bir combo guard gerekir, şayet gitmezse yer olması halinde 3-4 oynayabilecek adayım Arroyo olur verirse Daniel Vassallo veya Jack Michael Martinez. Kaldı ki bana göre ligimizde de 3-4 numara pozisyonlar için gayet iyi oyuncular var.

Mithat abinin Oğlu kulağından bir amelyat geçirdi Semih.Durumu iyi çok şükür.Arroyo bırakacak diye biliyorum.

Obrodovic'in istifasına çok şaşırırım gerçekten nedeni ne acaba?
Bu arada Mithat Beye geçmiş olsun, oğluna da Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Ispanyadan "dev" deniyorsa benim aklima tek oyuncu gelir : 2.16'lik Pleiss.

Muhtemelen Bourousis'dir Mithat abinin soyleyecegi isim.

Yok artık !!

Bu arada Mithat Bey'e geçmiş olsun.

Oğluna da Allah'tan acil şifalar diliyorum inşAllah.

Obrodovic'in istifasına çok şaşırırım gerçekten nedeni ne acaba?

Böyle bir kariyerden sonra benchin arkasında sürekli kulüp başkanı otursa ve sağa sola laf atsa, ben orada fazla durmak istemezdim açıkçası :)

Ante Tomic olsa keşke : D Bourousis begendigim bir pivot,dış atış var,blok var,ribaunt iyi tam aradıgımız isim.Furkan - Bourousis iyi oldu center olarak,atletik 4 numara almak gerek

Böyle bir kariyerden sonra benchin arkasında sürekli kulüp başkanı otursa ve sağa sola laf atsa, ben orada fazla durmak istemezdim açıkçası :)

Valla Obradovic'in de pek efendi kişiliğe sahip olduğu söylenemez. Çirkefliği, hakemlerin üzerine oynamayı gayet iyi beceriyordu. Tam yerinde bence.

''DEV'' denince ne yalan söyliyim aklıma ilk Dorsey geldi. Göz onu bi arıyor ''dev'' denince. Dev kavramını cüssesiyle karşılıyor birazcık. Keşke Dorsey olsa. Real-Barca dan biri deniyorsa Mejri de olabilir aslında boy olarak uygun profilde.

Bu arada Langford kariyeri boyunca önemli bir oyuncu muydu? Yoksa bu yıl mı patlama yaptı. Benim izledğim maçlarda skorer ama öyle temiz bir şutu yok ayrıca defansı ve deliciliği de bir Gordon değil.

Valla Obradovic'in de pek efendi kişiliğe sahip olduğu söylenemez. Çirkefliği, hakemlerin üzerine oynamayı gayet iyi beceriyordu. Tam yerinde bence.

Obradovic efendi, ahlaklı bir adam demedim zaten kardeşim ama komik bir görüntü yani..Mutlaka canını da sıkıyordur diye düşünüyorum...Ne işi var benchin bir adım arkasında başkanın demoklesin kılıcı gibi..

Sana söz yine BAHARLAR gelcek !!!

Bourousis,Spa vede Erceg yerine Printisezis gelirse

F4 hayal olmaz

Dev denince benim aklıma Mejri ve Pleiss geliyor sadece...

Yahu zaten geçtiğimiz sezon yaşadığımız onca sakatlığa, tersliğe rağmen F8 yaptı takım. Bu sene transfer yapacağımızı da düşünürsek hedef otomatikman F4'tür. Uzak da değil doğrusu.

Obradovic 4 yabancı transfer istemiş, Kleiza ve Bjelica'yı istemiyor.Bo gidiyor zaten.Fakat Bjelica ve Kleiza'nın kapı gibi sözleşmeleri var.Bjelica ile tartışmaları sonrası süresini azaltmıştı Yerine cok daha iyi birini istemiş ama Aziz, bu sözleşmelerde bir yere gidemeyecegini bildirmiş kleiza ve bjelica'nın. Bu yüzden kafadan 2 yabancı alınamayacak.Obradovic bu şartlar yerine getirilmez ise devam etme konusunda ani karar alabilir.Langford'u istemiş ama Langford bizimle anlaşınca planlar suya düşmüş. F.Bahce şuan nando de colo ve Krstic , Teodosic ile görüşüyor.

Obradoviç bu sene EL'de başarısız olmalarının sebebi olarak Hakemleri göstermiş. Hakemler konusunda lobiniz yok demiş. Ve bu anlamda EL'de hakemlerle arası iyi olan hatta bir nevi sadece işi o olan bir adamı FB'ye tavsiye etmiş. Adamı bilirsiniz 2 ay önce falan FB'ye geldi zaten. Bu adam hatta bu bizim final serisinde Maçta günü sabahı mı maçtan bir gün önce mi bilmiyorum FB'den Nedim'i ve sanırım salon müdür olan Taner/Tamer adamı salondan kovmuş epey gider yapıyormuş. Önümüzdeki sene FB'nin başarıya giden yolda bunun için çalışacağını da öğrenmiş olduk böylece. Ki Obra'nın başarısının arkasında bu tarz bir yan destek olması şaşırtmadı da beni.

Yani bütün bu ilişkileri de bildiğimden Obradoviç'in gitmesi bana büyük sürpriz olur. Öte yandan Real Madrid Benetton Pao sürecine bakınca adama kimse karışmazken Adaşımın da dediği gibi hemen arkasında Başkan'ın ve yancısının olması taraftar gibi sportmenlik dışı gibi hareketler yapmaları obra için kabul edilebilir mi bilmiyorum. İvkoviç kesinlikle kabul etmez maçı terkeder belki de ama Obra'yı bilemem.

Transfere gelirsek ben Arroyo'nun kalacağını düşünüyorum hala. Ama bu sene ocak'ta gelebilir. Eğer Marko harici tüm yabancıları gönderebilirsek o zaman değişik bir takım kurulabilir. Ama KErme Gönlüm ve Furkan'ın uzun rotasyonunda olacağını düşününce o bölgeye alacağımız uzunun şutunun olması lazım. Erceg sözleşmesinden ayrı olarak bu yüzden kalır diye düşünüyorum. Bu arada Caner Medley denmiş çok iyi olurdu:) Eğer CSKA ile anlaşamazsa Krstic konusunda bir prensip anlaşmamız vardı ama Efes de araya girdi sanırım. Kerem Furkan gibi uzunların yanında iyi olurdu şutu olan 5 numara.

Spanoulis için başkanın hanımının bize armağanı olacak deniyor. Neresi armağan olacak bilmiyorum. Acaba bonservis mi ödenecek yoksa ikili ilişkilerini kullandığından mı olacak orası flu. Zaten çok da önemli değil. Gelsin de:) Ama Spa-Langford ikilisi olursa F8 yapmamız bile sıkıntı olabilir. Spa Jamont olsa ama bizi uçurur bence. Çünkü Spa'nın yanına savunması olan pis işleri yapacak penetreli biri iyi olurdu. Ama Jamont NBA veya yüksek hedefli bir takıma gitmek istiyor. Ozaman Shanon Brown'u isterdim şahsen. Krstic'in üzerinden potaya smaç basar turnike atıyormuş rahatlığında:) 3 Numara pozisyonu Marko Cenk ile dolar ama takıma hem 2-3 oynana biri lazım (Cenk tam yapamıyor) Hem de 3-4 oynayacak biri lazım (Caner Medley iyi oturuyor)

Bu son olayların alakası yok, GS zaten iyi bir takım kuracaktı bu sezon erkeklerde. Daha önce demiştim biz EL hakkını Nisan'da aldık. Buna göre de görüşmeler başladı. EL garantisi almadan hedefli oyuncuları takımına alamazsın. Bu yüzden EL yönetimi daha önce yaptığı gibi Türkiye ligi finalisti EL'e kalacak veya benzeri açıklama yapmadı. Tek sıkıntı GS FB ve Efes dışında bir takımın şampiyon olmasıydı. Şimdi GS sponsor işine de girecek ama çok kötü bir döneme giriyoruz bu fırsata da dönüşebilir. Çünkü ülke içi şirketler futbola gelecek ceza sonrası konumlarını değiştirebilir. Ama çok uluslu şirketler için de tek hedef haline gelmeye başlayan bir GS göreceğiz gelecek günlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri