• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gordon bu kadar kolay gözden çıkarılacak adam değil bence. Eğer NBA veya daha iyi bir takım istiyorsa hak veririm ama biz vazgeçiyorsak büyük hata yapmış oluruz. Kadroda olsaydı her şeye rağmen en kötü 4-1 kazanırdık finali. Spanoulis bu sezon pek iyi değildi. İsmi oynadı gibi geliyor bana.

Zaza ise her zaman en çok istediğim oyuncu oldu. Yabancı kuralından sonra forum Zaza için ne düşünür çok merak ediyorum açıkçası.

zaza turk statusun de mı oynar acaba??

Zaza ismini duyunca sevindim açıkçası. Türkiye'de yetişmiş oyuncu sayılacağı için yerli olarak forma giyebilecek. Zaza arkası dönük oynayabilen kalıplı bir pivot. Eğer böyle bir yerli pivot alırsak(Zaza) bir tane de yabancı atletik 5 neden almayalım? O zaman tam istediğimiz uzun rotasyonunu kurmuş oluruz.

Zaza ismini duyunca sevindim açıkçası. Türkiye'de yetişmiş oyuncu sayılacağı için yerli olarak forma giyebilecek. Zaza arkası dönük oynayabilen kalıplı bir pivot. Eğer böyle bir yerli pivot alırsak(Zaza) bir tane de yabancı atletik 5 neden almayalım? O zaman tam istediğimiz uzun rotasyonunu kurmuş oluruz.

4 numara Erceg ve Kerem Gönlüm.
5 numara Zaza,Furkan ile Tyus(Lasme,Shawn James,Slaughter,Dorsey) gibi atletik bir 4 5 numara ile enfes bir pota altı rotasyonu olur.

Kopta gel Zaza !!!

Arroyo kalacaksa eğer yanına Rowland çok iyi olur. Yeri geldimi Arroyo ile kontrollü oynarız , yeri geldimide Rowland'la hızlı oyuna geçeriz.

Çünkü ülke içi şirketler futbola gelecek ceza sonrası konumlarını değiştirebilir. Ama çok uluslu şirketler için de tek hedef haline gelmeye başlayan bir GS göreceğiz gelecek günlerde

Abi ceza derken ? şikecileri sağlam bir ceza mı bekliyor.

Ersin yabancı sayılacak dimi arkadaslar ? Bi de bana kalırsa Gordon, Domercant,Macvan, Jawai, Bonsu gidince bütçede baya bi rahatlama olacaktır. Bunlar yerine 3 iyi oyuncu alırsak yeter gibi.

Hayırdır Gordon kalma kararı felan mı vermiş? Kadroda ismini yazmaya başlamışız?

Zaza gelecekse dorsey yanına uv çok uçtum tamam

Bourousis ısım olarak ıyı olabılır ama zaten yumuşak olan pota altı da kotulesır . Benım ıcın 5 numara kesınlıkle sert rıbaund çeken bır oyuncu olmalı. Gordon kalma durumu varsa kesınlıkle kalmalı.

4 numara Erceg ve Kerem Gönlüm.
5 numara Zaza,Furkan ile Tyus(Lasme,Shawn James,Slaughter,Dorsey) gibi atletik bir 4 5 numara ile enfes bir pota altı rotasyonu olur.

Kopta gel Zaza !!!

Pota altını domine ederiz kesinlikle. :)

Bourusis bana da yumuşak geliyor biraz, Mejri bile pota altı savunması ve ribaund için daha iyi. Hazır pivot transferine girişmişken Dorsey, Lawal tarzı atletik garanti ribaund ve blokçu birini alalım.

Zaza'nın kontratı ağır değil mi nasıl alacağız merak ediyorum.Her sene ısıtılıp önümüze sunulan Fb ve Efes'in Ersanı istediği haberlerinden farkı kalmamaya başladı Zaza olayının.

Sponsor işinin hala belli olmaması transfer konusunda nasıl politika izleyeceğimiz konusunda da soru işareti bırakıyor bence.Burada aynı anda Spanolulis,Langford filan yazılıyor ama sene içinde ödemelerle alakalı zaman zaman ciddi sıkıntılar yaşadığımız malum.Ben ayağımızı yorgana göre uzatmamız gerektiğini düşünüyorum.

Zaza sözleşme işini hallederse gelecek herhalde. O olmazsa Bourousis ile anlaşılır. Ancak her halûkarda pota altına atletik bir pivot da gerek.

5 numarada aradığımız oyuncu Bourousis olmamalı. Bana göre Sofo gibi bir oyuncuyla Dorsey gibi bir atletik uzun muhteşem olur. Ama ikisi birlikte rotasyonda olacak. Bourousis savunmada pota altında sertlik yaratacak bir oyuncu değil.

Bourousis alabileceğimiz en iyi uzunlardan bence. Şutu da var orta mesafe ve üçlük de dener...

Gelse çok iyi olur valla.

Zaza'nın sözleşmeyi fesh etme durumu varmış. Bu yüzden gelme ihtimali doğmuş. NBA'dan ayrılırsa bize gelecek. Bakalım.

Zaza'nın sözleşmeyi fesh etme durumu varmış. Bu yüzden gelme ihtimali doğmuş. NBA'dan ayrılırsa bize gelecek. Bakalım.
Niye feshediyormuş hocam.Kaynak ne acaba?Zaza'yı bugün Mithat abi söyledi, onun dışında da söyleyen var mı?

Marko ile kardeş kardeş oynarlar gelsin be

Şimdi baktım da Millwaukee daha önce başka bir oyuncuyu amnesty etmiş.

Zaza'nında 2 yıllık kontratı var yılda 5.2 MD kazanıyor yani kim dediyse yalan haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri