• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pivot Zaza, 4 numara Derrick Brown alınabilir madem 22-23 bütçe olacaksa. Brown neredeyse her maç double double yapıyordu, Furkan'ın üzerinden bastığı smaçı da hatırlıyoruz. Hem atletik oyuncu eksikliğimiz var, takımda Gordon dışında atletik oyuncu yok.

Spa-Barış-Nikolov
Langford-Sinan-Gordon
Marko-Cenk
Brown-Erceg-Kerem
Zaza-Furkan

Pivot için freeland, 7.yabancı için derrick brown'u istiyorum. Bu arada langford'un hiç mi türk oynama şansı kalmadı? Belki yönetmelik değişir?

Avrupanın şu an transferde Doellman ile beraber en gözde 4 numarası D.Brown 7. yabancı olacak bizde.Hmm gerçekten güzel planmış

Yalnız +20 bütçe olursa EL favorisi olacak takım kurarız şıan zaten Erceg hariç bizi bağlayan büyük bir kontrat yok NBA tabiriyle salary cap bomboş :).

Bütçe bu kadar yüksek tutulacaksa hiç tatava yapmadan Derrick Brown ve Dunstan veya Dorseyden birini alalım.Arroyo kalmayacaksa Spada bu bütçe dahilinde getirilmelidir

Yazilanlara bakilinca cok yakinda cok guzel seyler olacak gibi. Murat ozyer tranferler icin carsambadan sonra calisacagiz demis. Pazartesi sali kendi aramizda toplanip butceyi kararlastiracagiz,carsamba da tranfer calismalari baslayacak demis.

22-23 milyon euro bütçe varsa Zaza da gelir Langford'da.

Bütçe cidden böyle olacaksa çok iddiali kadro kuracağız.

Umarım Arroyo,Marko ve Gordon takımda kalır.

Muhtemelen Erceg'de kalacak. Geriye 2 yabancı hakkı kalıyor.

Eğer 5 numaraya Zaza transferi olursa müthiş bir iş yapmiş oluruz. Böylelikle yabancı transferi için pota altına atletik bir 4-5 numara alırız. Tyus gibi Slaughter gibi D.Brown gibi.

Diğer yabancı transferi de Langford olur.

Birde Mithat Bey Arroyo giderse Spa gelir demişti.

Arroyo(Spa)-Barış-Nikolov
Gordon-Langford-Sinan
Marko-Cenk-Göksenin
Erceg-KG-K.Kanter(Orhan Haciyeva)
Zaza-Furkan-Tyus(Slaughter,D.Brown)

6 yabancıli çok iyi bir kadro.

22-23 milyon euro bütçeye göre bir kadro sanırım...

22-23 milyon dolar bütçe varsa Zaza da gelir Langford'da.

Bütçe cidden böyle olacaksa çok iddiali kadro kuracağız.

Umarım Arroyo,Marko ve Gordon takımda kalır.

Muhtemelen Erceg'de kalacak. Geriye 2 yabancı hakkı kalıyor.

Eğer 5 numaraya Zaza transferi olursa müthiş bir iş yapmiş oluruz. Böylelikle yabancı transferi için pota altına atletik bir 4-5 numara alırız. Tyus gibi Slaughter gibi D.Brown gibi.

Diğer yabancı transferi de Langford olur.

Birde Mithat Bey Arroyo giderse Spa gelir demişti.

Arroyo(Spa)-Barış-Nikolov
Gordon-Langford-Sinan
Marko-Cenk-Göksenin
Erceg-KG-K.Kanter(Orhan Haciyeva)
Zaza-Tyus(Slaughter,D.Brown)

6 yabancıli çok iyi bir kadro.

22-23 milyon dolar bütçeye göre bir kadro sanırım...

Furkan nerde?

Mithat abiyle konuştum.Sponsor Pegasus ve bu seneki bütçemiz 20 Milyon € civarı ama aşağısı değil 21-22 vb dedi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sadece Pegasus'un bütçesi mi yoksa yönetimin de eklediği bütçe maliyeti mi bu ?

Eğer sadece Pegasus'un bütçesi ise yönetimin de ekleyecegi para ile 30 milyon euroyu bulur bütçesi...

Sadece Pegasus'un bütçesi mi yoksa yönetimin de eklediği bütçe maliyeti mi bu ?

Eğer sadece Pegasus'un bütçesi ise yönetimin de ekleyecegi para ile 30 milyon euroyu bulur bütçesi...

Yönetimin bütçesi ile birlikte 22-23 civarı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Pegasus sponsor olursa Avrupa Şampiyonu olacak bir takım için olur ancak...İstediğiniz takımı kurun o zaman :)...Umarım gerçekleşir bu proje..

Pegasus sponsor olursa Avrupa Şampiyonu olacak bir takım için olur ancak...İstediğiniz takımı kurun o zaman :)...Umarım gerçekleşir bu proje..

Olur da THY'nin liginde Pegasus sponsorluğunda şampiyon olursak güzel goygoy olur iyi de olur :)

Arkadaşlar Ünal Aysal şu 17 Haziran duruşuyla birlikte baskete daha özel ve ciddi gözle bakıyor tahminimce. Nasıl parke dışında duruşumuzu gösteriyorsak parkede de rakibi ezmek için paraya acımayacağına eminim. Bu sezon iddalı kadro kuracağımızdan şüphem yok. Ki bütçe şimdiden böyle belirlenmişse Langford da gelir Spa da.

Şu bütçe bir netleşsin o zaman yazılan kadroları daha bir zevkle okuyacağım :) güzel günler göreceğiz

Not: Pegasus'un sahibi Galatasaraylı , sonunda büyük Galatasaraylıları sponsor olarak görebildik ne mutlu.

Not2: aha beklediğim gibi sponsor konusunda da umutsuz arkadaşlar çıktı :D

Pegasus ismini duyunca uçuşa geçmişiz. Ayaklar yere basmalı, sonra ah yönetim vah yönetim..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cem Uzan'a hapis şoku!
Zaza Galatasaray yolunda!

Eğer ARROYO bırakacaksa basketbolu...!

Spa-Nikolov-Barış
Langford-Sinan-Gordon ( Ergin ATAMAN onay verirse )
Marko-Cenk
Printesiz-Kerem-Erceg ( Kalırsa )
Zaza-Furkan - ( Atletik uzun alabiliriz ??? )

Nikolov türk , Langford yabancı statüsünde.... ilaveten 1 yabancı daha koyabiliriz eurolige için..!

Arroyo 1 yıl daha oynayıp bizde tamamlasa harika olur..!

öncelikle merhaba.bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum artık bende yazmalıyım dedim ve üye oldum.yazılanları okuduğumda çok iyi oyuncuların transferleri konuşulduğunu görünce mutlu oluyorum bu bile takımımızın ne kadar geliştiğinin göstergesidir.aysalın konuşmalarından ben, seneye bomba gibi bir takım geleceğini çıkarıyorum.kerem gönlüm ve barış ermişin alınacağı aşikar.zaten furkan, cenk, sinan, göksenin ve nikolov da var yani bence en iyi yerli kadroya sahip olmuş oluruz.yabancılara gelince efes ve fener kaliteli transferler yapacak gibi.bizde erceg kalacak gibi.marconun sözleşmesini uzatmalıyız.bence arroyo kalmayacak.kabasakal gelirse mükemmel olur, açıkçası kendisini kimseye değişmem.langfordun parası çoksa sağlıklı bir gordonu tercih ederim.geriye 2 hakkımız kalıyor, bunlarıda uzundan yana kullanmalıyız bence.isteklerimde lampe ve dunston.

öncelikle merhaba.bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum artık bende yazmalıyım dedim ve üye oldum.yazılanları okuduğumda çok iyi oyuncuların transferleri konuşulduğunu görünce mutlu oluyorum bu bile takımımızın ne kadar geliştiğinin göstergesidir.aysalın konuşmalarından ben, seneye bomba gibi bir takım geleceğini çıkarıyorum.kerem gönlüm ve barış ermişin alınacağı aşikar.zaten furkan, cenk, sinan, göksenin ve nikolov da var yani bence en iyi yerli kadroya sahip olmuş oluruz.yabancılara gelince efes ve fener kaliteli transferler yapacak gibi.bizde erceg kalacak gibi.marconun sözleşmesini uzatmalıyız.bence arroyo kalmayacak.kabasakal gelirse mükemmel olur, açıkçası kendisini kimseye değişmem.langfordun parası çoksa sağlıklı bir gordonu tercih ederim.geriye 2 hakkımız kalıyor, bunlarıda uzundan yana kullanmalıyız bence.isteklerimde lampe ve dunston.

Lasme nin sela si verildi malesef..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lampe ile lasme yi karıstırmısım hocam kusuruma bakma, :) dunston un yaninda locejski yi de kapabilirsek daha da iyi olur..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeri burası degil biliyorum ama en yogun baslık burası dıye burda sorayım dedim .Aris taraftarının ilk sölediği bestenın melodisi Türkce değilmi?

Aris Thessaloniki - Superb performance by ARIS' fans - YouTube
Bu melodiyı ne yapıp ne edip Kendimize Beste yapmalıyız Net:)

Ultraslan`a yakın arkadaslar varsa aramızda rica ediyorum bu Meldoyi Besteye çevirmeleri için tayfa`ya sölesinler.

Not:Yöneticilerden ricam bu mesajıma uygun başlıkvarsa oraya taşısınlar

Horto Magico o bestenin adı. İsrail tribününe kadar her Avrupa tribünü söyler. Sahibiyse Gate 4 yani Paok. PAOKARA olarak aratırsan bulursun youtubeda orjinalini.

Nikolovda ne var bu kadar anlamadım kadroların değişmez ismi :D hiç izlemedim adamı izleyen varsa biraz bilgi verebilir mi merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri