Micov'un kontrati ne alemde? Bilegi cok temiz, savunmasi iyi, sirti donuk oyunu var, harika bir oyuncu.
Sözleşmesi bitti ancak Cska'nın tutacağına inanıyorum Micov'u
Micov'un kontrati ne alemde? Bilegi cok temiz, savunmasi iyi, sirti donuk oyunu var, harika bir oyuncu.
Şimdi herkes Zazanın parasına takılmış beyler zaza o parayı kazanmıyor Nba de aynı zamanda bu transfer kesin değil Bourisis veya zaza üçücüncü bir isim var oda ispanyadan ama uzak ihtimal.Spa olayına gelince Oly tek buyout öneren biziz oda rakamda 2 mil.euro kabul ederse oly bu iş olur.Şimdi geçen sene şahsıma yalancı sıfatı yakıştırıldığı için bu forumda aslında hiç yazma niyetim yoktu.Tutamadım kendimi yazıyorum,Barış olayı doğru Langford işi teodosiç barca imza atmasından sonra bizle anlaşacak.Ancak bu akşam final serisi bitiyor.Yarın süpriz olabilir!!! Arroyo daha kesin kararını vermedi.Ataman bu senede takımda kalmasını istiyor.Marko daha iyisi alınırsa yolcu ancak hoca rotasyonda ercegi tutmak istiyor.Daha kesin değil ama sponsor pegasus oldu gibi.
Şimdi herkes Zazanın parasına takılmış beyler zaza o parayı kazanmıyor Nba de aynı zamanda bu transfer kesin değil Bourisis veya zaza üçücüncü bir isim var oda ispanyadan ama uzak ihtimal.Spa olayına gelince Oly tek buyout öneren biziz oda rakamda 2 mil.euro kabul ederse oly bu iş olur.Şimdi geçen sene şahsıma yalancı sıfatı yakıştırıldığı için bu forumda aslında hiç yazma niyetim yoktu.Tutamadım kendimi yazıyorum,Barış olayı doğru Langford işi teodosiç barca imza atmasından sonra bizle anlaşacak.Ancak bu akşam final serisi bitiyor.Yarın süpriz olabilir!!! Arroyo daha kesin kararını vermedi.Ataman bu senede takımda kalmasını istiyor.Marko daha iyisi alınırsa yolcu ancak hoca rotasyonda ercegi tutmak istiyor.Daha kesin değil ama sponsor pegasus oldu gibi.
neler yapıyor bu trabzon esas madeni bunlar bulmuş sponsoru kimdir merak ettim. Felaket bir hücum takımı oluyorlar.Barış Ermiş'i kesinlikle almalıyız.Savunması olan şutu olan yaşıda iyi bir guard.
Bu arada Trabzonspor, Malaga'dan Early Calloway ile anlaşmış.Seneye inanılmaz kadro kuruyorlar. Marshall ,Cedric Simmons , Hardy , Calloway , Lofton ile de anlaşacaklar sanırım.
Barış Ermiş'i kesinlikle almalıyız.Savunması olan şutu olan yaşıda iyi bir guard.
Bu arada Trabzonspor, Malaga'dan Early Calloway ile anlaşmış.Seneye inanılmaz kadro kuruyorlar. Marshall ,Cedric Simmons , Hardy , Calloway , Lofton ile de anlaşacaklar sanırım.
Oğuzhan Tonyalıoğlu;607583' Alıntı:Arroyo 1m€ kazanıyorken Spanoulis'in 2m€'ya gelmesi doğru olmaz.
Arroyo-Langford-Marko üçlüsü kısalar için gayet iyi bir üçlü.
Arroyo 1m€ kazanıyorken Spanoulis'in 2m€'ya gelmesi doğru olmaz.
Arroyo-Langford-Marko üçlüsü kısalar için gayet iyi bir üçlü.
Arroyo(Spa)-Barış-Nikolov
XXX-Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-Kerem
Bourousis-Furkan-YYY
XXX: Skorer, şutu temiz 2 numara (Langford, J. Carroll )
YYY: 4-5 oynayabilen sert ve atletik uzun (Tyus)
Koç düşünüyorsa Orhan Hacıyeva ve Can Altıntığ gibi yerli parçalar rotasyona eklenebilir.
Arkadaşlar eski dost Jamon Gordon için ne düşünürsünüz? Eğer Arroyo giderse guard olarak düşünülebilir özellikle de Spanoulis ile çok iyi bi ikili olacaklarını düşünüyorum