• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emeğinize sağlık. Öyleyse ben guarda Spanoulisi yazarım kafamda :) Bourusis ile anlaşılmış olsa da içimden bi ses transfer gerçekleşmeyecek diyor nedense.

Bourousis'i bende istemiyorum.Benim hayalim Dorsey ama olmaz :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo müjdesi. Sarı-kırmızılı yönetim, 35 yaşındaki oyun kurucuyu takımda tutma kararı aldı.

Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız oyun kurucusu Carlos Arroyo takımda kalıyor.

Galatasaray yönetimi, sözleşmesinde opsiyonu bulunan Porto Rikolu yıldızı takımda tutma kararı aldı. Buna göre, geçen sezon THY Euroleague'de asist krallığında ikinci sırayı alan 35 yaşındaki Arroyo, gelecek sezon da Galatasaray forması giyecek.

Sarı-kırmızılı yönetim ayrıca sözleşmeleri biten Ender Arslan ve Cenk Akyol'u takımda tutmak için görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray altyapısından yetişen Göksenin Köksal'ın gelecek sezon kiralık olarak takımdan gönderilmesi gündemde.

Sözleşmesi biten oyunculardan Pops Mensah Bonsu, Olimpiakos, Engin Atsür de Beşiktaş Integral Forex ile anlaştı. Gelecek sezon bütçeyi verimli kullanma kararı alan Galatasaray ayrıca, Erwin Dudley, Henry Domercant, Jamont Gordon, Malik Hairston, Nathan Jawai ve Milan Maçvan'la yola devam etmeyecek.

NTVSPOR

bir takım yok oldu :(

Arroyo ve spanin yanina cok saglam savunmaci kisa almassak hayalkurikligi olur bu sezon.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bourissis için birileri yola taş koysa.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Jamont Gordon'u bir deneseydik sonra karar verseydik. Onu göndererek pişman olmayız umarım. Onun gibi bir oyuncuyu zor buluruz. Aklıma Hickmann geldi bir tek.

Jamont ne olursa olsun kalmalı !!!

jerrels enderin yabancı versiyonu, sırf kalıplı diye almaya gerek yok bence. keşke hackett, spa, arroyo rotasyonu kurabilsek.
Nerdeee kaçtı o tren Utkuu..Boğazımı yırttık Hackett diye geçen sene boşa çıkınca..700 Bin Euroya oynuyor adam şimdi...Savunması ,şutu penetresi herşeyi vardı adamın..Sıkışınca PG oynat sıkışınca üç numara oynat..Müthiş bir takım oyuncusu..

Aslında jacob Pullen iyi gider di

Tyrese Rice sözleşme yeniledi sanırım ?

Spanoulis, Pana'da oynadığı dönemlerde Diamantidis varsa SG oynuyordu şimdi bize gelirse Arroyo'nun olduğu ilk 5 te SG oynar diye düşünüyorum. 6.yabancı olarakta PG alırız.

PG: Arroyo - Delaney - Ender
SG : Spanoulis - Sinan
SF : Markoishvili - Cenk
PF : Erceg - Kerem
C : Sofoklis - Furkan - Zaza

Spanoulis gelmeden önce mesaj vermiş şikecilere...

10445474_702989913106127_4533838820371747064_n.jpg

Nerdeee kaçtı o tren Utkuu..Boğazımı yırttık Hackett diye geçen sene boşa çıkınca..700 Bin Euroya oynuyor adam şimdi...Savunması ,şutu penetresi herşeyi vardı adamın..Sıkışınca PG oynat sıkışınca üç numara oynat..Müthiş bir takım oyuncusu..

Hackett hala gelebilir. Arroyo, Spa ve Hackett 3 lü sü muhteşem olur.

Bütçeye göre bence de Hackett gelebilir. Ergin hoca Spa ve Arroyo nun savunmasını düşünmüştür , büyük ihtimal geçen seneden de kafasında oluşturduğu bir plan vardır diye düşünüyorum.
Koçun istedikleri alınsın da gerisi tefferuat

Arroyo ve Spanoulis kadroda yer alırsa aynı anda beşte oynamaları ihtimaline karşı savunmacı bi 5 numara almamız gerekecek. Arroyo-Spanoulis-Erceg iyi savunmacı değil, Marko iyi bi savunmacı ve pota altına da savunmacı lazım.

Ama Arroyo'nun biraz daha geri planda kalacağı ve Spanoulis'in guard olarak daha fazla süre alacağı bir sistem de olabilir.

Gordon sağlam dönecek olsa cuk oturur şu kadroya ama ah şu sakatlıklar...

arroyonun kalmasıyla sanırım hayalimdeki kadroya ulaşmamıza az kaldı.tabi bunu yabancı sınırlamasını göz önünde bulundurarak söylüyorum.

pg- arroyo-barış(ender)-nikolov (ender yada barış fark etmez, çok büyük bir fark göremiyorum aralarında)
sg-spanoulis-j.gordon-sinan güler (gökseninin kiraya verilmesi mantıklı bir hareket olur)
sf-marko-cenk
pf-erceg-kerem g.-printezis
c-furkan-lampe

7 yabancılı bir kadro oluyor.bana sorarsanız 3 numaraya da takviye yapılabiliyorsa yapılabilir ama yapılmazsa da pek ala bu takım her kulvarda şampiyonluğa oynan bir takım olur.lampeyi çok beğendiğim için benim hep tercihim ondan yana olacaktır ama arroyo ve spaya atletik bir uzun daha fazla gideceği için başka bir oyuncuda düşünülebilir.

Spanoulis ve Arroyo'nun ilk 5'te başladıği takimda Marko'dan sonra pivot Zaza olmalı...Savunmacı şart..Ayrıca savunması iyi, oyun kurabilen, delici 2 numara ve pivot bolgesine atletik , hem 4 , hem 5 oynayabilen 2.uzun sart...yani Spa disinda 2 yabnci ve zaza sart..

Bana kalsa direk ( 3/4 oynayabilen mesela printezis ) 4 yabnci + Zaza dicem ama bütçe ne alemde bilinmiyor..En kötü ihtimal,duruma göre ilerde eurolige takviyesi yapilir.

Herkes uçmuş da bütçenin artacağı yok benim bildiğim kadarıyla, 14m dolar civarı olacak diye biliyorum. Hayal kırıklığı olmasın sonra diye yazıyorum, isimler çok uçuk çünkü.

Arroyo-Ender
Sinan
Marko-Cenk
KG-Erceg
Furkan

Eldekiler gibi gözüküyor şu an, 4 hamle yapılacak gibi ekleyeyim.

Hackett Milano ile 4.5 yıllık imzalamadı mı vaktinde gittiğinde?Gelmesi zor.Buy-out filan istenir,bizim de haliyle vermemiz zor.

Arroyo-Spa yan yana olacaksa 3-4-5 de çok sağlam savunmacılar olmalı yedek bir oyun kurucunun gelmesinin gerektiğinin yanı sıra.Erceg'in ana planlar dahilinde yer alma ihtimali zayıflıyor o zaman çünkü Arroyo-Spa-Erceg üçlüsü ile sıkıntı yaşamamız yüksek ihtimal.

Ender kalıyor galiba.Ender geliyorsa Barış gelmeyecektir.

Burak ‏@wesburak10 6 dk.
@zaza27 Galatasarayda oynamak ister misin?
Zaza Pachulia ‏@zaza27 4 dk.
“@wesburak10: @zaza27 Galatasarayda oynamak ister misin?” EVET!!!

hickman hala imzalamadı herhangi bir takımla hickman çok faydalı olur.Spa işi bir an önce netlik kazanmalı ki rotamızı çizelim. Arroyo-Spa ikilisi aynı anda bana göre olmaz ama Ergin Hoca geçen senede bunu söylediğine göre bildiği birşey var.Ben Arroyo veya Spa nın yanına Hickman,Aaron Jackson,Hackett, Jamon Gordon dan 2sini isterim.Hücum savunma dengesi daha kontrollü bir kısa rotasyonu olur.

İnşallah gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri