• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 6 dk.

Nik Caner Medley, moved from Unicaja Malaga to VTB team, BC Astana!

Medley transferi gerçekten çok şaşırtıcı. Lauvergne-Kimhki ile birlikte en çok şaşırdığım transfer oldu. Bu arada Lawal adı dönmeye başladı yeniden. O tarz bir isim düşünülüyorsa Mbakwe çok daha iyi bir tercih olur bana göre

tabi ki oynar ancak o 4-5 rotasyonunda orta mesafe atacak veya erceg gününde olmadığında(ki devamlılık problemi çok fazla) dış atış atıp rakip savunmayı açacak uzun yok onu demek istiyorum.Bu sene Erceg in iyi oynadığı maçları koparmamız çok daha rahat oldu,sorun Erceg yokken de o işleri yapabilecek bir oyuncu olmaması . 7.yabancıyla çözülebilir haklısınız ama şu anda kadroda yabancı olarak sadece Erceg var daha alınacak 5 yabancı varken 7.yabancıya da şunu alırız diye planlama yaptıklarını zannetmiyorum daha hala bütçenin ne olduğunu da anlayabilmiş değiliz.İnş daha fazla geç kalmayız.

O 3-4 numara keşke printezis olsa...

Ayrıca ZAZA ve SPA'nın geleceğine inanıyorum önümüzdeki hafta içinde..!

şu sponsor belli olsada artık bizde biraz haraketlensek efes bugün krstic açıkladı.ve şimdiye kadar görünen o ki ivkovic eski oyuncularına ibreyi döndürmüş durumda böyle bir kadronun da üst düzey bir oyun kurucusu olur diye tahmin ediyorum ve kabasakalin efese gitme olasılığı yok değil

Çok güzel bir 3-4-5 yabancı kadrosu...Perperoglu- Saric-Lasme-Krstic fiziksel açıdan çok güçlüler bir kere ve iriler...Bu bakımdan üstünlük kuracaklardır çoğu takıma pota altında...Savunma ve hücum açısındanda çok fazla opsiyonları var...Uzun zamandır Türk takımlarında bu kadar beğendiğim bir uzun yabancı rotasyonu olmamıştı...Ama Türk rotasyonları kötü ve taraftarı yok...Bu sene de bunlardan kaybedebilirler...

Yerli rotasyon dışında şu anda kısa oyuncu yok ellerinde. Bir numarada planiniç ile devam ederlerse işleri bence hala çok zor. Ayrıca takım şıkıştığında olayı çözecek bir skorer yada lider oyuncu bulmaları gerek. Saf skorer yok ellerinde. Sonuçta uzunlar kısaların kadar konuşur, örmeğin lasme pana da diamantidis olmasa iki sezondur bu kadar göz önüne cıkmazdı sonuçta uzun bir süredir piyasada olan bir oyuncu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yerli rotasyon dışında şu anda kısa oyuncu yok ellerinde. Bir numarada planiniç ile devam ederlerse işleri bence hala çok zor. Ayrıca takım şıkıştığında olayı çözecek bir skorer yada lider oyuncu bulmaları gerek. Saf skorer yok ellerinde. Sonuçta uzunlar kısaların kadar konuşur, örmeğin lasme pana da diamantidis olmasa iki sezondur bu kadar göz önüne cıkmazdı sonuçta uzun bir süredir piyasada olan bir oyuncu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yüzde yüz alırlar Cem Hocam kısalarada 2 sağlam adam ..Ben bu transferlerden Ivkovic'in eşeğini sağlam kazığa bağladığını anlıyorum...

Bütçe konusunda iki şey söyleniyor; biri 15 MD bandında bir rakam, diğeri de güçlü sponsorlar ile 20 M Euro'lar civarında bir rakam. Hangisi doğru olan bilemiyorum, ama en kötü 15 MD bandında bir bütçemiz olsa bile enseyi karartacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan o bütçeyi akıllıca kullanmak.

Carlos Arroyo - Petteri Koponen - Kristijan Nikolov
Ricky Hickman - Sinan Güler - Göksenin Köksal
Manuchar Markoishvili - Cenk Akyol
Zoran Erceg - Kerem Gönlüm
Bryant Dunston - Furkan Aldemir - Kerem Kanter

Mesela şu tarz bir kadronun 15 MD civarına kurulabileceği ön görülebilir, hatta EL için ekstradan bir yabancı daha şu bütçeden çıkartılabilir. Kısa rotasyonu oldukça iyi, uzun rotasyonunda ise bazı defoları bulunan ama takım kimyası yakaladığında iyi işler çıkarabilecek bir takımımız olur. Sonuçta geçen sene sadece Arroyo eksenli bir takım olarak neler yaptığımız ortada.

Yok, eğer bütçe zaten 20 M Euro bandında bir şey olacaksa, o zaman uzuna Zaza'yı da yazarız, ekstradan bir uzun daha alırız. Kısa seçimlerinde çıtayı biraz daha yükseltiriz. Ama sonuç olarak 15 MD bütçe dahi olsa Ergin Ataman bunu gerektiği gibi kullanarak, yine bizi zirvede tutacak işleri yapacaktır.

Lasme-Krstic pota altı yaptılar, Saric-Perperoglou flan çok iyi kadro kurdular.. Biz de SPANOULİS diye bir giriş yapsak aldıklarının hepsinin önüne geçeriz popülaritede :)

Ne zaman açıklanacak bu sponsor ve bütçe .?

Öncelikle sakatlık problemi olmayan birilerini almak.
Bizi geçen yıl en çok zorlayan bu oldu. Hem saha içi hem de maddi olarak büyük zarar verdi. Spanoulis kesin gibi. Oly artık kalmak istemeyen ve verdiği sözleri tutamadığı spa'yı ne yapacak?
Sen adamı merak etme sana yardımcı olacak üst düzey oyuncular alacağız de sonra kaliteyi daha da düşür.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Sonunda güzel bir haberle başladık. Arroyo önümüzdeki sezon da takımımızda forma giyecekmiş. Yönetim çıkış opsiyonunu kullanmayacakmış.

@ismailsenol Carlos Arroyo gelecek sezon da Galatasaray Liv Hospital'da. Yönetim sözleşmesinden çıkma opsiyonunu kullanmayacak.

@ismailsenol Erwin Dudley, Henry Domercant, Jamont Gordon, Malik Hairston, Nathan Jawai ve Milan Maçvan gelecek sezon Galatasaray'da olmayacak.

@ismailsenol Galatasaray'da Ender Arslan ve Cenk Akyol'u takımda tutmak istiyor. Göksenin Köksal gelecek sezon büyük ihtimalle kiralık gidecek.

Beklendiği gibi yabancılara ek olarak Gordon da seneye yokmuş takımda buna çok üzüldüm.

Cenk ve Ender'i takımda tutmak istiyormuşuz. Ve güzel bir haber de Göksenin seneye takımda düşünülmüyormuş. Kiralık gitmesi muhtemelmiş.

İsmail Şenol'un yazdıklarını taşıyorum bu arada.

Evet EFES çok iyi kadro kuruyor ama sıkıntı yok önümüzdeki hafta Arroyo'nun yanına SPA'yı ekler birtane 2 numara , pivot ( Zaza olabilir ) ve son olarak 3-4 ya da 4-5 oynayabilen bir atletik oyuncu alırız..

Bizim öyle bir seyircimiz varki özellikle büyük maçlarda sanki takımı 6 kişi oynatıyor..Efes'in aldığı o büyük oyuncuların eli titreyecektir o yüzden 1-0 öndeyiz seyirci bakımından..!

Geçen sene çok iyi hatırlıyorum şikecilere KLEİZA geldiğinde tüh kaçırdık diyen arkdaşlarımız vardı ne oldu KLEİZA ortalığı sildi süpürdü mü ??Daha F8 bile yapamadı bu şikeciler... Yani demek istediğim şu biz ne yapıcaz transferlerde , sakatlıklar bizim yakamızı bırakıcak mı bu sene bunlar önemli yoksa biz bu seyirci ve BÜYÜK koç ATAMAN'ın kuracağı iyi kadro ile gereken cevabı sahada veririz zaten..!SAYGILAR...!

Sadece Gordon'a üzüldüm. Henüz 27 yaşında ve çok güçlü bünyesi var. Hem hücum hem savunmada KİLİT isim. Şimdi silbaştan, güzel bir bütçeyle güzel bir kadro kuralım.

çapraz bağı kopan adamdan bir daha hayır gelmesi zor arkadaşlar. Her şeyden önce psikolojik olarak o cesur gordonı bulamayabiliriz ve gordon dediğimiz adam senelik 1.5-2m alan biri, yani risk alacak kredimiz yok artık.

Şahsen Jamont Gordon ile yolların kesin olarak ayrılacağını düşünmüyorum. Pek tabi ki uzun bir sakatlık dönemi geçirdi ve elimizde Henry Domercant örneği de var ama Jamont Gordon' un sakatlığını tam anlamıyla atlatıp atlatmadığını test etmeden direk vazgeçileceğini sanmıyorum.
Mevkiisine göre avrupada sayabileceğimiz birkaç isimden biri. 1-2 combo guard özelliklerine, delicilik, sertlik ve savunma özellikleri de ekleniyor; bu da sağlıklı bir Gordon' un Euroleague için çok önemli olduğu sonucunu doğuruyor.

@ismailsenol Carlos Arroyo gelecek sezon da Galatasaray Liv Hospital'da. Yönetim sözleşmesinden çıkma opsiyonunu kullanmayacak.

@ismailsenol Erwin Dudley, Henry Domercant, Jamont Gordon, Malik Hairston, Nathan Jawai ve Milan Maçvan gelecek sezon Galatasaray'da olmayacak.

@ismailsenol Galatasaray'da Ender Arslan ve Cenk Akyol'u takımda tutmak istiyor. Göksenin Köksal gelecek sezon büyük ihtimalle kiralık gidecek.

Çoğumuzun dediği gibi ARROYO kalıyor..
Aynı zamanda sakatlıktan başımız çok yandı..GORDON ne kadar iyi oyuncu olsa da kalmaması daha iyi olucaktı..Dudley yabancı sayılacaktı büyük ihtimal..Yerine KG geldi.Gitmesi gayet normal DUDLEY'in..Dom dom,Malık,Javai,Macvan zaten gideceklerdi..Bir güzel hamle de Göksenin'in kiralık gitmesi...Umarım üstüne koyar performansının ve hazır döner bize..! Ender 3.sıradan süre alacak bir guard..Kalması TÜRKİYE şartlarında iyi olur..Daha iyi yerli guard yok bence..!

Arroyo-Spanoulis-Ender
? Savunması olan , delici ? - Sinan . G
Markoishvili-Cenk
Printesiz-Kerem . G - Erceg ( 7. yabancı )
Zaza - Furkan- ? Atletik 4-5 oynayabilen ?

Rakipler transferde atağa geçmişken alacağımız 4 yabancı + Zaza hamlesi bizi uçurur..!

Arroyo da inanılmaz sevindim..!

Ender 3.sıradan süre alacak bir guard..Kalması TÜRKİYE şartlarında iyi olur..Daha iyi yerli guard yok bence..!

Arroyo-Spanoulis-Ender
? Savunması olan , delici ? - Sinan . G
Markoishvili-Cenk
Printesiz-Kerem . G - Erceg ( 7. yabancı )
Zaza - Furkan- ? Atletik 4-5 oynayabilen ?

Rakipler transferde atağa geçmişken alacağımız 4 yabancı + Zaza hamlesi bizi uçurur..!

Arroyo da inanılmaz sevindim..!

Ender Arslan için 3. guard olarak bahsedilmiş ama olası bir Arroyo-Spanoulis-Ender rotasyonu Olympiacos' daki Sloukas-Spanoulis-Mantzaris (hatta sakatlanana kadar Acie Law) üçlüsü gibi süreler bulacaklar. Kısaca Arroyo-Spanoulis beraber oynarsa Ender Arslan direk yedek guard olarak düşünülmeli. İşte biraz da bu konu açısından sağlıklı bir Jamont Gordon büyük önem arz eder.

YERLİLER : Kerem Tunçeri-Sinan Güler-Can Altıntığ-Cenk Akyol-Kerem G-Furkan Aldemir < 6x
YABANCILAR : Carlos Arroyo-Manu Marko-Erceg-Printesiz ( Sağlam Pivot) - ( Sağlam SG )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri