• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nba'den birşeyler koparamazmıyız ? Mesela Nando De Colo ? Arroyo ve Spa yanyana oynayacaksa De Colo gibi komple ve savunması iyi biri alınabilir.

Zaza bence imkansız ama gelirse Kristici falan denize döker

Bu görüşüne katılmakla kalmadım , ayağa kalktım ve alkışladım...

Geçen tweet attığında da anladım bize gelmek istediğini..Bence bize gelecek..Zaza gelsin efes'in ve şikecilerin aldığı adamların ismi çok da önemli değil.. Krstic'i filan denize döker ;) Haydi cimbom...!

Nba'den birşeyler koparamazmıyız ? Mesela Nando De Colo ? Arroyo ve Spa yanyana oynayacaksa De Colo gibi komple ve savunması iyi biri alınabilir.
top paylaşımını nası yapıcaz o 3oyuncuya ? bence sıkıntı.Bence Arroyo+Spa bile sıkıntı da koçun bildiği bişey vardır.

Nando De Colo ? Çok isterim ama bizden önce baska takımlara gider diye düşünüyorum biz Zaza yı alalım NBA den gerisi kalsın bence :)

Bütçe tam olarak bir belli olsa herkes o bütçeye göre konuşacak bütçe Euro mu ? Dolar mı .? bunu bilmek bile yeterdi :)

Ben burada herkesin yazdığı mesajı son derece ciddiye alıyorum. Burada kimse uçmasın hayal kurmasın gibi konuşmaya da gerek yok. Burada biz diyoruz diye bir oyuncu alacak değiller veya almayacak değiller. Zaten benim burada yazacaklarımı akıl etmeyen stuff bir zahmet istifa etsin gitsin. Misal Spa-Langford bir arada oynarsa defansif zaaf yaşarız diyorum bunu bilmiyorsa stuff ayıp eder:)

Sonuç olarak kims euçmaısn demeye gerek yok. Herkes gönlünce yazsın istediği takımı. şurda çok değil 5 sene önce Engin Atsür yazınca çok uçtun diyen vardı. Ender'i yazamazdık bile. Şimdi spa Zaza diyoruz acaip keyifleniyorum. Gelir gelmez. Gelmeyince gelir diyeni salonda kovalayacak değiliz ya. Bu ülkeye İverson gibi basketbol ilahı geldi. Lokavt bitmese Lamar Odom BJK ile anlaşmıştı. Kobe GS'A gelebilir mi onu konuşuyorduk Kobe İtalya'ya gidebilir de diyorduk bunu artıştık. Bu yüzden Printezis Spanoulis Zaza Sofo hiç biri benim için şaşırtıcı değil artık

Basketbolu kendimce bilirim. Ama burda herkesin yazdığı "kendince" kadrolar ve yorumlar ile farklı bakış açıları da geliştiriyorum. Bu yüzden rica ediyorum bırakın bu "uçmayalım beyler!!!" laflarını. Bırakın uçsun herkes. Sanki şu kadroya hiç transfer yapılmasa bu takıma sevdamız mı bitecek? GS basketbol şubesine inancını her zaman taze tutan adamlar buranın üyeleri. Uçalım arkadaşlar biz uçtukça beklentiyi yükselttikçe yönetim o baskıyla iyisini almaya kalkar. "Aaa para harcamayalım Rice 2 sene önce ALman 2. ligindeydi bak iyi oyuncular çıkıyor ordan alalım bizde büyüsün!" diyerek olmaz. Baskıyı yapacağız. Baskı yaparken de şubeye maddi manevi desteğe devam edeceğiz:)

Bu yüzden ben GS'a Zaza'yı da Spanoulis'i de bekliyorum. Zaza GS'lı olduğunu çok defa söyledi. GS GS'lılarındır Sinan'ın bu sene nasıl aşama kaydettiğinden bunu anlarsınız. Sİnan da çok değil 7-8 sene önce bizim gibi sosyal medyada GS için kafa patlatan arkadaşımızdı. Sahaya inince de o ruhla oynadı. Zaza da o düsturdan geliyor. Zaten genlerinden gelen savaşçılığı var.

Spanoulis için büyük beklentideyim çünkü başkan 2 defa kendini yenildi dedirtmez. Drogba'da da bu oldu. Bekliyoruz. Ama kimse alınmasa da biz o salonda olacağız. Burda her hayali kurar baskıyı arttırırım ama salona gitmem için GS forması yeterli:)

Marko'yu 2'ye kayırıp 3'e Darden de düşünülebilir. Madrid'in isimsiz kahramanlarındandır bence Darden. Savaşçıdır, şutu da iyidir.

Lampe'ye bak sen. Madrid'in kaderiylr oynadı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İspanya Ligi de bittiğine göre gelsin artık 1-2 transfer haberi :)

Ajinca Avrupaya dönebilir diyorlar Ömer takası sonrası.Sulansak hiç fena olmaz.Talibi çok olacaktır tabi o ayrı.

Zaza Pachulia gelecek.Dertler bitecek.
Başbakan Vasilis.

Vassilis Spanoulis transferini artık sonuca bağlamamız gerekiyor. Arroyo'dan sonrasını da düşünmek gerek. Bu seneden farklı olarak diğer senelerde boşa çıkan Avrupa'da söz sahibi bir guard var mı acaba ? Ben bilmiyorum. Bu yüzden Arroyo bıraktıktan sonra direksiyonu onun kadar sağlam birine emanet etmemiz gerek bu isimde Spanoulis. En kötü ihtimalle 1 sene beraber oynarlar. Galatasaray taraftarı da keyifle bu ikiliyi izler. Umarım büyük başkan Spanoulis'i , Galatasaray'a kazandırır.

Para bircok oyuncu icin cok seydir ama bazi oyuncular,biraz az para karsiliginda bazi degerleri secebilirler.Hepimizin goz ardi etmemesi gereken bir gercege parmak basmak istiyorum.Galatasaray taraftarinin ozellikle Euroleague'de yaratmis oldugu atmosfer sayesinde,takimimiz bircok oyuncunun imrendigi ve keske boyle bir salonda ve boyle bir seyirci onunde oynasam dedigi bir olusuma imza atmistir.

Euroleague'de 4 sezon icerisinde 3.maceramiza cikacagiz ve bunlarin 2 sini de ozellikle butce-basari terazisini cok iyi atlatmis ve uzerine her sene adim adim koyan bir takim olarak ilerliyoruz.Cok acik goruluyor ki;artik Galatasaray,Euroleague Final 8 inin gediklisi ve Final 4'un da kocuyla olsun,taraftariyla olsun,kemiklesen ve her sene sil bastan degismeyen kadrosuyla olsun onemli adaylarindan biri olacaktir.

Ahmet Comert zamanlarinda hangimiz bir yabanci oyuncunun 2 sene ust uste takimda kaldigini hatirliyor.Her sene yeni oyuncularla sil bastan,yapilanma tasasi olmadan kadrolar kurulurdu ama hala bazi eksik noktalar olsa da(ozellikle menajer baglaminda) takim iyi yonetilmeye baslandi.Bu baglamda ben karalar baglamanin yersiz oldugunu dusunuyorum.

Bu sene ozelindeki fikirlerime gelecek olursam;

Arroyo,Cenk,Markoishvili,Sinan,Furkan,Erceg kalacagini dusundugum oyuncular.Bu noktada 1 adet saf guard,1 combo guard,1 adet 2-3 oynayabilen saf bir sutor,Kerem Gonlum,bir adet center ve bir adet 4-5 oynayabilecek bir atlet uzunun gereksinimlerimiz oldugunu dusunuyorum.

Eger medyada gectigi gibi Gordon'dan vazgectiysek ki Domercant,Jawai,Hairston,Bonsu derken bircok kontrattan 0 zararla cikmis oluyoruz.Bu bile basli basina bir butce yaratacaktir.Bu kadar dogru bir ivmeyle giden bir takimin,ozellikle de bu sene yapilan haksizliklarin sonrasinda ben baskan tarafindan durdurulacagi ihtimalini cok sacma buluyorum;aksine yatirimimiz artacaktir.Son iki senede beklenmedik sakatliklar butce acigi olustursa da;takim elde ettigi basarilarla zarari asagilara,prestiji yukarilara cekti.

Simdi henuz aciklanmadigi icin iki turlu olusabilecek butceler isinda gonlumden gecen iki kadroyu yazmak istiyorum.

Birincisi daha dusuk butceyle kurulabilecek bir takim :

Arroyo-Aaron Jackson-Baris Ermis
Hickman-Sinan
Cenk-Marko
Kerem Gonlum-Derrick Brown-Erceg
Furkan Aldemir-Zaza Pachulia

Bu ise eger butcemiz bahsedildigi gibi olacaksa kurulabilecek bir kadro :

Arroyo-Spanoulis-Baris Ermis
Sinan-Hickman
Cenk-Marko
Erceg-Kerem Gonlum-Nocioni
Furkan-Zaza Pachulia

Kadrolarimda cogunlugun aksine Ender ve Langford'u eklemedim.Ender'in artik miladini doldurdugunu dusunuyorum.Ben kendi adima bir mac 20 atip,3 mac 0 asitle maci tamamlayan ve savunmada takimi hep eksik birakan bir guardi acikcasi istemiyorum.Onun yerine 0 sayi atsin ama her mac ucuncu guard olsa bile 10 dakikada 3 asist garantisi olan,savunmasi olan bir Baris olsun istiyorum.

Langford'a gelince ise Turk kontenjaninda oynayamayacaksa;bence piyasada ondan cok daha iyi adamlar mevcut.Misal Hickman da en az onun kadar sutordur,delicidir,savunmasi gayet iyidir(ki Langford'un en buyuk defosu)arti ribaund sezgisi sahanedir,sorumluluk alir.

Herkes gibi ben de Spanoulis'i isterim,herseyden once bu bir vizyon transferi olur ama ozellikle Arroyo'da kalmisken;bence Zaza Pachulia transferi daha onemli.Bu sene en buyuk sikintiyi iceriyi size olarak doldurabilecek ve oyun sikistigi anlarda post up ile sutorlerimize gerekli alanlari saglayabilecek bir uzun eksikliginden dolayi yasadik.Zaza bunlarin hepsini yapabilecek bir oyuncu,herseyden onemlisi Turk olarak oynayacak olmasi dengeleri kolaylikla degistirecektir.

Umarim ikinciye benzer,savasan bir kadro kurulur ve herkese haddini bildiririz.

Spanoulis haftaya oldu oldu olmadı yalan olur.Hatta Pazartesi büyük gün.

Zaza Pachulia gelecek.Dertler bitecek.
Başbakan Vasilis.

Yazdıklarinizi takip ediyorum dikkatle :)

Şu mesajiniz yüzümü güldürdü :)

Hadi hayırlısı :)

Pek dillenmiyor ama Kerem - Pachulia - Furkan rotasyonuda sacma demek istemiyorum ama pek saglikli degil. Tyus, Brown tarzi bir atletik eklesekte ayni sekilde.

Mesela Furkan olmasa Pachulia - Bourousis yada Pachulia - Davis tarzi rotasyon cok iyi olurdu.

Pazartesi bir kilo benzin ile dalıcam foruma.

Valla Spa için net karar alınacak bunu biliyorum ve Artık haber ajanslarına da düştü Spanoulis transferi.Umarım sorunsuz gerçekleşir nazar değcek diye korkuyorum.Zaza içinde gelişme olması muhtemel.Zaza için çok önemli haberler gelmiş olumlu yönde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri