• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pachulia'nın elinde vergiler çıktığında 3.5 milyon dolar kalıyor. ( 3 versek :))) ) 15 milyon doların 3 milyonunu verirsek bu takim nasıl kurulacak?

Burda boş beklenti yaratıp, gündemde bile olmayan oyuncu gündeme getiriliyor ondan sonra şunu istediler almadılar da bu nasıl yönetim de şöyle de böyle de oluyor.

Furkan, Zaza ile ilgileniliyor gündemde değildi diye bir durum yok. Ama Emre'nin dediği gibi NBA'de eline geçen kadar da vermiyoruz biz. Yani Zaza Twitter üzerinden "GS beni istiyor mu!" veya "GS'da oynamak isterim!" diyorsa da oynamak için GS kadar onun da ciddi istemesi lazım.

Pegasus sponsorluğuna gelince. PEgasus hiç bir zaman ben Lyv'den daha fazla vereceğim ben sponsor olayım demedi. Ali Sabancı çok iyi GS'lıdır. GS'ın ne zaman likidite ihtiyacı olsa bunu veren sponsorlarımızdan daha fazla katkı sağlayan bir GS'lı. İyi bir Sponsor bulursak Pegasus gene sponsor olmayacak. Onlar bizim imdat çekicimiz gibi bir şey. Eğer sıkışır ve kimseyi bulamazsak o zaman sponsor PEgasus olur. Ünal Aysal kendisinden sonraki GS başkanlığı için de Ali Sabancı'yı düşünüyordu geçen yönetime de davet etti ama ALi Sabancı kabul etmedi. Gelecekte de başkan olacağını sanmıyorum ama desteğini hep verecektir

Bütçe konusunda ise 15-20-30 50 dert değil. Önemli olan o paranın gerektiği zaman orda olması. Uçmaya gerek yok. Para zamanında verilecekse o rakamı belirlesinler. 10milyon $ desinler ona göre belirlensin misal şube masrafları. Böyle pazarcı esnafı gibi 2 bir gönder arkadan 3 fiştekle sonra başarı geldi oyuncular ayağa kalktı 3 daha gönder aa bu arada medyada GS ile ilgili haberler çıktı 1.5 daha gönder ile olmaz bu. Bİr takvim belirlensin ona göre işlesin. Şube elindeki parayı bilsin ona göre de +para getirecek arayışlara girsin (bilet kombine fiyat politikası, Ürün satışı vb)

Furkan, Zaza ile ilgileniliyor gündemde değildi diye bir durum yok. Ama Emre'nin dediği gibi NBA'de eline geçen kadar da vermiyoruz biz. Yani Zaza Twitter üzerinden "GS beni istiyor mu!" veya "GS'da oynamak isterim!" diyorsa da oynamak için GS kadar onun da ciddi istemesi lazım.

Pegasus sponsorluğuna gelince. PEgasus hiç bir zaman ben Lyv'den daha fazla vereceğim ben sponsor olayım demedi. Ali Sabancı çok iyi GS'lıdır. GS'ın ne zaman likidite ihtiyacı olsa bunu veren sponsorlarımızdan daha fazla katkı sağlayan bir GS'lı. İyi bir Sponsor bulursak Pegasus gene sponsor olmayacak. Onlar bizim imdat çekicimiz gibi bir şey. Eğer sıkışır ve kimseyi bulamazsak o zaman sponsor PEgasus olur. Ünal Aysal kendisinden sonraki GS başkanlığı için de Ali Sabancı'yı düşünüyordu geçen yönetime de davet etti ama ALi Sabancı kabul etmedi. Gelecekte de başkan olacağını sanmıyorum ama desteğini hep verecektir

Bütçe konusunda ise 15-20-30 50 dert değil. Önemli olan o paranın gerektiği zaman orda olması. Uçmaya gerek yok. Para zamanında verilecekse o rakamı belirlesinler. 10milyon $ desinler ona göre belirlensin misal şube masrafları. Böyle pazarcı esnafı gibi 2 bir gönder arkadan 3 fiştekle sonra başarı geldi oyuncular ayağa kalktı 3 daha gönder aa bu arada medyada GS ile ilgili haberler çıktı 1.5 daha gönder ile olmaz bu. Bİr takvim belirlensin ona göre işlesin. Şube elindeki parayı bilsin ona göre de +para getirecek arayışlara girsin (bilet kombine fiyat politikası, Ürün satışı vb)

abi furkan ve pachulia birbirine benzeyen iki oyuncu. Biz zazayı alsak ne olacak ki? Lokavt'ta geldiğinde prokom dışında iyi maçı yok. 2-3 milyon dolar vereceğime daha komple bir oyuncu alırım şahsen. hocanın tercih edeceğini düşünmüyorum. Benim söylediğim şey farklı. Geçen sene de bu tür duyumlar çıkartıldı bunların üzerinden eleştirildi yönetim. O bizi istiyor diye biz onu istemek zorunda değiliz. Kaldı ki Bucks'un elinde uzun yokken Zaza'yı göndereceğini düşünmüyorum.

Pazartesi Spanoulis olayı olumlu/olumsuz bir belirginliğe kavuşur diyorlar. Bakalım uzun transferi ne olacak? Bence pivotun yanına bir de dört pozisyonuna oyuncu çekeriz gibime geliyor. Çünkü Erceg-KG ikilisiyle bir sezon yürümez. Çok kırılgan savunmacılar. Hem de KG'nin yaşı dolayısıyla kaç dakika boyunca verimli olacağı meçhul. Onun için dört numaraya da bir transfer bekliyorum.

Zaza'nın vergiler sonrası eline geçen 2.4 Milyon $.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaza'ya o parayı vereceksek işimiz var. Tamam severim kendisini ama o kadar da değil

Pegasus direk olarak çok vereyim demese bile Liv Hospital'a göre istekleri daha iyi karşılarız dedi.Buda rakamın yükselmesi demek.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaza'nın lokavtta iyi oynamadığını gören bi benmiyim ? Sanırım alışamadığındandı, şimdi transfer edersek double double yapar heralde birçok maç ?

Yönetim son bir kez Vodafone la görüştükden sonra karar verecek diye duydum Vodafone isteklerimizi karşılayabilirse o zman Pegasus olmayacak Vodafone olacak sponsor Pegasus simdi hazır kıta son bir Vodafone görüşmesi bekleniyor açıklama için bence.

Lokavt döneminde bize sakatlıktan çıkarak gelmişti..Ve dikkat ederseniz gözden kaçmasın son maçlarında iyi oynamaya başlamıştı..Tam kendini buluyor derken lokavt bitti..Adamı 1-2 ay ile değerlendirmek pek sağlıklı değil..Marko mesela bu sene daha başkaydı..Zaza hem türk hem kalın pivot..Elimizde Spa dışında alacağımız 2 numarayı skor yükü yüksek ve savunmacı olduğunu düüşünürsek kalın pivotun önemi bariz ortada..Geçen sene hoca JAVAİ'yi nasıl istediyse..ZAZA'yı da ister ayrıca türk olması işin kreması..Zaza'yı ATAMAN ister bu da benim yorumum...Saygılar..!

Arroyo inşallah tamam......Zaza+Spanoulis+2 numara+4-5 oynayabilen atletik uzun...... İNŞALLAH .. ;)

Lokavt döneminde bize sakatlıktan çıkarak
gelmişti..Ve dikkat ederseniz gözden kaçmasın son maçlarında iyi oynamaya başlamıştı..Tam kendini buluyor derken lokavt bitti..Adamı 1-2 ay ile değerlendirmek pek sağlıklı değil..Marko mesela bu sene daha başkaydı..Zaza hem türk hem kalın pivot..Elimizde Spa dışında alacağımız 2 numarayı skor yükü yüksek ve savunmacı olduğunu düüşünürsek kalın pivotun önemi bariz ortada..Geçen sene hoca JAVAİ'yi nasıl istediyse..ZAZA'yı da ister ayrıca türk olması işin kreması..Zaza'yı ATAMAN ister bu da benim yorumum...Saygılar..!

Arroyo inşallah tamam......Zaza+Spanoulis+2 numara+4-5 oynayabilen atletik uzun...... İNŞALLAH .. ;)

2 numara keşke Jamont olsa yine. Ama o olmayacaksa Hickmann en iyi tercih olur.

4-5 oynayabilen uzun içinde Tyus en iyi aday.

Umarım Zaza ve Kabasakalı bu forma altında izleriz bu sene :)

Delaney gelsin dertler bitsin arroyo nun yükünü hafifletir hem.

2 numara keşke Jamont olsa yine. Ama o olmayacaksa Hickmann en iyi tercih olur.

4-5 oynayabilen uzun içinde Tyus en iyi aday.

Umarım Zaza ve Kabasakalı bu forma altında izleriz bu sene :)

Aynen tarif ettiğimiz 2 numara'ya JAMONT GORDON cuk diye oturuyor..Ama anladığım şu ki artık ATAMAN sakatlanan hiçkimseye 2. şansı vermeyecek bana göre de üzülcek olsak da mantıklı karar..

Ayrıca ZAZA gelirse hem türk hem savaşçı..Zaten Kabasakalı tarif edemiyorum bile hele ki şu mükemmel seyircimizle artık BARCELONA , REAL MADRİD öyle son saniyelerde 4-5 sayı ile bizi yenip gidemez yeter ki ZAZA-SPA gibi oyuncular kadromuzda olsun daha ARROYO'su MARKO'su var bunun :)

Zaza gelirse yabancı hakkını aynı bölgede TYUS veya muadili oyuncuya ayırabiliriz bu büyük avantaj bizim için...!

Zaza'nın istenmesinin bir numaralı sebebi Türk Pasaportu. Arkadaşlar yabancı sınırı olduğu sürece bu iş böyle. Elimiz mahkum bana göre iyi bir oyuncu olsa da Furkan'a verilen para aşırı uçuk lakin pasaport her şey. Zaza gelirse senin hamle şansın artıyor. Keşke yabancı sınırı olmasaydı.

Ayağımız biraz yere bassa iyi olur, sert düşüşler yaşayınca tepkinin boyutu da büyük oluyor..

Lokavt döneminde bize sakatlıktan çıkarak gelmişti..Ve dikkat ederseniz gözden kaçmasın son maçlarında iyi oynamaya başlamıştı..Tam kendini buluyor derken lokavt bitti..Adamı 1-2 ay ile değerlendirmek pek sağlıklı değil..Marko mesela bu sene daha başkaydı..Zaza hem türk hem kalın pivot..Elimizde Spa dışında alacağımız 2 numarayı skor yükü yüksek ve savunmacı olduğunu düüşünürsek kalın pivotun önemi bariz ortada..Geçen sene hoca JAVAİ'yi nasıl istediyse..ZAZA'yı da ister ayrıca türk olması işin kreması..Zaza'yı ATAMAN ister bu da benim yorumum...Saygılar..!

Sorun şu. Bütçe hem onu, hem Spanoulis'i kaldirmaz

Ayağımız biraz yere bassa iyi olur, sert düşüşler yaşayınca tepkinin boyutu da büyük oluyor..

Kesin olur diye düşünmüyorum ve de olmadı diye de yönetimi kimse suçlamaz. Bahsedilen paralar gerçekten de uçuk. Burada neden temas kurulduğunu anlatmaya çalışıyorum. Her şey şu saçma yabancı sınırından kaynaklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri