• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan'a çok para verilince diğer yerliler de çıtayı yüksek tuttular haliyle. Oysa ki Furkan'ın alacağı para en fazla 1 milyon dolar olmalıydı.
Şimdi bizim takımın Zaza gibi bir düşüncesi varsa, Furkan bu yıl için kiralık olarak gönderilebilir. Bizim verdiğimiz ücretin bir kısmını da gideceği takım verir. Hem Furkan da daha çok dakika alarak oyununu ilerletebilir.

İstediğinizi tutun karışamayız. Sonuçta yetki sizde . Ama 1 lira teklif ettiğin adama daha sonra tam imzalayacakken 75 kuruş teklif edersen adam da yok der. Bu kadar basit. Hasta ediyorlar adamı !

TrendBasket.net sitesinin haberine göre Marko ile ilgilenen takım CSKA. Itoudis olduğu için aslında sürpriz de olmadı bu takım.

Manu'nun ismini bi kaç yerde CSKA ile anildigini gördüm belkide başlı başına para sorunu burdan kaynaklanıyordur

Weems yok mu CSKA da , sulanmasınlar Markoya

Sahurda basket transferlerini düşünme keyfi :)

Marko olur da ayrılırsa Simon anca kurtarır bizi. CSKA falan talipse işimiz zor hakikatten... Yalnız şu da var, CSKA gibi hayvani rotasyona sahip bir takımda bizde bulacağı sürenin yarısını bulamayacaktır işin doğrusu. Umarım bunu düşünür ve bizde kalır.

SORUN 1 :Murat Özyer . Ağzından bir tane hayırlı bir laf duyalım
SORUN 2:furkan aldemir öyle bir kontratı var ki akıllara zarar arroyonun 1.7 aldığı yerde 1.3 alan pick&roll ve hücum ribaundu dışında hiçbir hücum silahı olmayan savunması yeterli seviyede olmayan bir adama bu kadar para vermek bütün dengeleri alt üst ediyor
SORUN 3: Zoran erceg .Eyvallah iyi skorersin ama EL de bu kadar savunma zafın varken hedefli bir takımın 4numarada 1.opsiyonu olamaz hani futbolda adama derler ya toptan kaçıyorsun erceg bunun basketbol versiyonu
SORUN 4:Kerem gönlüm . milli takımın avrupa şampiyonası ve bu yıl efeste en beğendiğim adamdır ama 38 yaşındaki bir oyuncu almak ve ona umut bağlamak yanlıştır inşallah geçen seneki gibi oynar ama oynayamazsa da kimse bu adam niye böyle oldu deyip kızmamalıdır benim düşünceme göre yanlıştır umarım yanılırım
SORUN 5:Sponsor .Bu saatten sponsor yönünden sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum özellikle de son yıllardaki başarımızdan dolayı
Bana göre en büyük sorun uzun rotasyonundaki bu dengesizliktir.Marko paşa yı sorun olarak yazmadım çünkü ergin hoca ne yapıp edip onu kadroda olmaya ikna eder.Spanoulisin gelmesi büyük iştir inanılmaz bir vizyon katar bundan 10 yıl sonra bile etkisi sürer. Zaza gelmesinide bir ayrı isterim.Umarım gönlümüzden geçen bu isimler olur ve seneye çok daha büyük işler yaparız

Pirinç'e giderken evdeki bulgurdan olma durumu tam olarak budur işte Spanoulis, Langford derken 2 ay önce transfer dedikoduları çıkan Markoishvili gidecek deniyor.. Önce elinde tutmanı gerekeni tut, dışarısı kaçmıyor..

CSKA'da Weems, Micov varken Marko'ya neden sulanıyor anlamadım? Ne kadar çok paraları var, önüne geleni alıyorlar. Ama o paralarını futbol branşlarında göremiyoruz nedense.

Sponsorun salonu yapacak olması çok daha önemli bir haber. Eğer bu anlaşma kesinleştiyse salon sporlarında geleceğimiz kurtuldu demektir.

İtioudis e kildim zaten simdi iyice ayar oldum. Elinde Weems, Micov var hala Marko kovaliyor. Tabii oyunucumuzun degerinide gosterir. Marko kalsin vallahi olay cikaririm birde 3 numara telasina dusmeyelim yok yere.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Spa ve Zaza gelse süper olur, inşallah çok iyi bir kadro kurulur...

Benim bildigim kadariyla Rusya ile Gurcistan arasinda hala soguk bir savas var, hatta marko galiba ilk geldigi sene Kazan macina giderken sorun yasatmislardi diye hatirliyorum. Gurcu bir oyuncunun rusya'da oynama ihtimali su andaki mevcut politik sartlarda bana zor geliyo.
Bu arada zaten Cska almayi kafaya koydu ise bizim cok soz hakkimiz olmaz oda ayri bir konu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Burak sponsordan 20 gelmeyecek zaten sponsorla beraber yönetimin kattığı para ile 25milyon dolar olacak bütçe yönetim mali olarak daha fazla katkı yapacak 15 20 milyon dolar arası .

Onurcum, sabaha karşı Eyüp Yıldız'la konuştum.Sponsor dahil takımın bütçesinin 10 milyon euro olacağını söyledi.Sponsorun vereeği para 3-4 milyon euro, kulübünde koyacağı 7-8 milyon euro dedi.Hatta bu yüzdendir ki Marko , Cenk ve Ender ile anlaşmakta güçlük çekiyoruz dedi.Eğer bütçe toplamı bahsettiğniz gibi 20 milyon eurolara yaklaşsaydı, bu adamlarla anlaşmak için bu kadar zorlanılmazdı dedi.

Düşününce de Eyüp abinin söyledikleri mantıklı.Sen bütçeni bu kadar artırıyorsun ancak hem ligde hem de Avrupa'da senin imdadına yetişen adamı kadroda tutmakta zorlanıyorsun.Çelişkili bir durum değil mi?

Transfer dönemi yapılan goygoyun tadı bir başka oluyor.

Hadi Maric'in adı çıkmıştı önceki sene anladım da Javtokas ne lan?

Big Sofo gelir. Zaten gelsin de.

Kerem Gönlüm yaşlıda Tim Duncan gençmi son iki yıldır nba de üst düzey performans gösteriyor Kerem başarılı olur olmaz bilmem ama sakatlık yaşamazsa çok rahat 2 yıl oynar. Sponsorluk bütçe konularında sıkıntılı bir yıl olacağa benziyor (uefa finansal fair play) futbol ve bütün amatör branşlarda ciddi bütçe sıkıntısı yaşanacak eğer bunu yapmazsak uefanın acıması yok Yerli olarak Barış Ermiş bence takıma katılmalı yerli kadromuz Barış,Sinan,Cenk,Kerem,Furkan,Gökselin şeklinde olmalı Yabancılarda ise Ergin Hoca ya güvenmek lazım bu konuda çok başarılı yeterki sakatlık yaşanmasın şimdiye kadar sadece Malik Hairston da yanıldı diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri