• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle herkese merhaba, bence yorum yaparken biraz üsluba dikkat etmek gerekli. Herkes burada bu renklere aşık ve takımın iyi olmasını istiyor. Sonra bilgi vermek için duyduklarını yazıyor ki bu iyi bir şey. eğer transfer olmazsa bu arkadaşların suçu değil ki geçen sene mithat abiye yapılanlar yanlıştı, daha aklı selim olmak lazım.

Şimdi takımla ilgili fikrimi söyleyeyim Ergin hoca yelpazeli 4 şutu olan oyuncu ve pota altını "parçalayacak" oyuncu istiyor. Yalnız bu işin hucüm kısmı, basketbolda savunma çok kıymetli bence es geçmemek gerek.(arroyo-spa-marko-erceg+ kalın5) savunmada aksar.

Bu sene Furkan'ın kendini ne kadar geliştireceği çok önemli ruhuyla oynuyor fakat hücumunu geliştirmesi gerek ya orta mesafe yada yarım hook gibi bir şey eklemesi gerek artık oyununa. Kerem Gönlüm uzun rotasyonunu tamamlayacak çok iyi bir hamle umarım sakatlık olmaz. Erceg bence bu sene daha iyi olacak yine de saçmalaması durumları için herkes tarafından 3.5 denilen biri alınabilir sanırım Bertans olmuyor başka biri bulunabilir. Bence 5'e her türlü sırtı dönük oyunu olan, kalın biri alınacak, bu durumda bir şekilde atletizm sıkıntısı yaşayacağız umarım ergin ataman burayı es geçmez ki defomuz olmaz rakip takımları da düşünmek gerek.

Marko ve Cenk kesin kalmalı ne olursa olsun. Cenkin hangi takımı tuttuğu umrumda bile değil forması için terinin son damlasına kadar oynaıp bir gerginlikte sert durmaktan geri kalmadı. ntvspor mikrofonunu yere atması başka bir mevzu gönlümün şampiyonu zaten :)

Kısa rotasyonu için ise arroyo ve sinanın kaldığını düşünürsek, bunların yanına bir tane türk guard(bence barış olmalı savunması ve asist özelliği iyi ne vereceği belli oyuncu) ve 1 tane combo guard lazım bu oyuncu jamont gordon gibi biri olmalı güçlü,driblingi olan ve delici olan biri olmalı ki yine arroyo ve bence bu sene gelecek olan spa nın savunma zaafiyetini de önleyebilelim. Kabasakalın geleceğini düşünmekle beraber gelmemesi durumunda ise bir tane eli titremeden sayı bulabilecek biri lazım. caroll olur bence. Combo guard adaylarınızı merak ediyorum.

arroyo-barış-niko(türk olmazsa kerem tunçeri)
spa-sinan-xxx
marko-cenk
kg-erceg- yyy(bu oyuncu 3.5 olabilir ama bence 7. yabancı olmalı)
kalın center- furkan- atletik 4-5 yabancı(ucuz amerikalı olabilir)

İsmail Şenol tüm hevesimi kırdı yahu.

Maccabi Big Sofoyu istemezse biz alabilirdik. Sonuçta onlar uzattılar. Ben bize pek yararlı olacağını düşünmüyordum çünkü bizim 3. pivotumuz yok. Varsa bütçe Tibor Pleiss'ı alalım daha faydalı olur. 2 numara transferi çok önemli hem şutu olan hem penetre edebilen birini almalıyız. Gerekirse NBA den sekenlere bakmalıyız. Sonuçta Hickman dediğiniz adam Maccabi'ye İtalya 2. liginden gelme

Benim anladığım Spa olmazsa olmazımız?

Aynen abi şöyle söyleyeyim yeni nesil araçlarda triptonik vites varya biri arabanın gitmesi gerektiği vitese getiriyor ikinci bir üst vitesi hazırda tutup vites geçişlerinde arabanın zaman kaybetmesini engelliyor.Sanırım çok sağlam özetledim ben bile şaşırdım:)

2 sene önce olsa Maric ve Javtokas istenebilirdi ama isimlerinin çıktığı kadar söylemem gerekirse çıtayı yükseltip daha farklı isimlere yönelmemiz gerekirken bu adamların takımımızla isminin geçmesi normal bir durum değil anlayamıyorum.
Bertans'tan ise de 200 bin dolarlık buy out yüzünden vazgeçebileceğimizi düşünmüyorum.

Spanoulis olmazsa olmaz. Mutlaka olsun ama tüm dikkati oraya verip diğer taraflarda ki balıkları kaçırıyor muyuz?

Arroyo-Erceg-Marko'nun yanına minumum 3 yabancı eklemesi daha yapacağımızı düşünürsek. Spanoulis-X-X.

X'ler çok önemli. Olası bir Spa transferine anlam kazandırması için

Sofoklis son anda olmamis gibi bir algi var da,dun David Pick'in yazdigini buraya tasimistim,menajeri tum haberleri yalanlamisti zaten.

Bertans icin de bonservis fazla gelmis,200 bin euro civarindan bahsediliyordu,butcemiz cok saglam olmali.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen abi şöyle söyleyeyim yeni nesil araçlarda triptonik vites varya biri arabanın gitmesi gerektiği vitese getiriyor ikinci bir üst vitesi hazırda tutup vites geçişlerinde arabanın zaman kaybetmesini engelliyor.Sanırım çok sağlam özetledim ben bile şaşırdım:)

Abi Pocius doğru mu?Bir de Paul Davis koonuşuluyor mu?

Bertans icin de bonservis fazla gelmis,200 bin euro civarindan bahsediliyordu,butcemiz cok saglam olmali.

200 bin euro buy-outu değil sanırım aldığı ücret buy-out u takımı belirler, bir kişi bu ücreti alan birinin buy-outu çok değildir yazmıştı. değişe değişe buy-outun 200 bin euro olduğuna gelmiş.

Spanoulis olmazsa olmaz. Mutlaka olsun ama tüm dikkati oraya verip diğer taraflarda ki balıkları kaçırıyor muyuz?

Arroyo-Erceg-Marko'nun yanına minumum 3 yabancı eklemesi daha yapacağımızı düşünürsek. Spanoulis-X-X.

X'ler çok önemli. Olası bir Spa transferine anlam kazandırması için

Sizin dusuncenize katiliyorum. Spanoulis transferi anlam kazanmasi icin diger pozisyondaki oyuncularida dogru secmek gerekir.bu spor takim oyunudur.Gorev tanimlari ,kadro muhendisligi cok onemlidir.Spanoulis transferi olursa, Javtokasi almak demek , ferrari alip tup taktirmaya benzer.Spanoulis son 3 sezondur oly de Dorsey,Hines,Duston ile oynadi sanirim 5 numaranin gorev tanimini yaparken oly nin son 3 sezonu ornek olur.

forumun nur topu gibi sofo krizi oldu hayırlı olsun :) Bi Dorseyimiz olsa fenamı olurdu ? Mithat abi hiçmi geçmiyo ismi listede Dorsey in ? adamı oly den beri takip ediyorum hep imrenmişimdir (y)

200 bin euro buy-outu değil sanırım aldığı ücret buy-out u takımı belirler, bir kişi bu ücreti alan birinin buy-outu çok değildir yazmıştı. değişe değişe buy-outun 200 bin euro olduğuna gelmiş.

Eurohoops yazdi 200 bin buy-outu oldugunu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bazı arkadaşlarda demiş Delaney Oly'e giderse Spanoulis'in gitmesine izin verilecekmiş gibi ama Delaney işi de Olympiakos tarafından yaş gibi. CSKA 2 kat daha fazla önermiş Delaney için.

Sizin dusuncenize katiliyorum. Spanoulis transferi anlam kazanmasi icin diger pozisyondaki oyuncularida dogru secmek gerekir.bu spor takim oyunudur.Gorev tanimlari ,kadro muhendisligi cok onemlidir.Spanoulis transferi olursa, Javtokasi almak demek , ferrari alip tup taktirmaya benzer.Spanoulis son 3 sezondur oly de Dorsey,Hines,Duston ile oynadi sanirim 5 numaranin gorev tanimini yaparken oly nin son 3 sezonu ornek olur.

Javtokas ve Maric' i beğenmiyoruz ama son 2 senedir Olympiakos' da oynamış olan Joey Dorsey, Kyle Hines ve Richard Dunston' ı daha önce kim tanıyordu?
Dikkat ederseniz Olympiakos piyasası olan uzun transferi yapmıyor; bu tarz isimlerle Galatasaray anlaşşsa, kim bu adamlar diyerek Özyer' i ve/veya Ataman' ı yerden yere vururuz.

Javtokas'ın yaşı dışında bir zaafını göremiyorum. Ama ben de istemem gelmesini, Sofo olsaydı güzel olurdu.

Sofo yalan olduysa Paul Davis'i kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirip alalım eğer sakat değilse Furkan - Davis çok iyi ikili olur

Bertans'ın geleceğini zaten düşünmüyordum ki olmadığına sevindim. Sofoklis sanırım Maccabi'de ki kontratını iyileştirmiş olacak ki kulübümüzü bu yönden kullanmış oldu. Bir Spanoulis transferi tüm dengeleri değiştirir. Lig bizim için bittikten sonra transfere keyifli girmiştik. Konuşulan isimler , yapılan kadrolar. Ama şimdi tam bir belirsizlik ortamı var. Bu bizim her transfer döneminde olmazsa olmazımız. :)

Ben Ergin hocamızın yabancı transferinde riske gireceğini düşünmüyorum. Javtokas gibi basketbolunun son demlerini yaşayan bir ismi kadroya katmak çok riskli olur. Zaten yaşadığı sakatlık yüzünden Dünya Şampiyonasını da kaçıracak. Sakatlık yaşayan bir ismi kadroya katmamız düşündürücü olur özellikle Gordon'dan vazgeçilmişken.

Marko umarım kadroda kalır. Arroyo için gelecek sezonun planlamasında yer veriyoruz ama opsiyonlu sözleşmesinden çıkıp çıkmayacağı belli değil. Umarım Arroyo'da bizimle devam eder. Bu konuda kötü bir sürprizi kaldıracak halimiz yok. Arroyo - Marko - Erceg elde olan yabancılarımız. Spanoulis gelirse eğer pota altına 2 tane gideri olan oyuncu almamız gerekiyor. Tabi bu seferde 2 numarada Gordon gibi bir ismin yokluğunu çekeceğiz. Bu işin içinden nasıl çıkacağız zaman gösterecek bize.

Sofo'nun gelmemesinin bütçe ile alakası ne ben de onu anlamadım:) Adam opsiyonunu kullanmış. Aman kullanma diyip 3 kuruşluk adama 8 kuruş verdiğimiz için bu haldeyiz. Geçen de yazdım misal MArko'ya Khimki CSKA mı talip gitsin abixim. Sen oyuncu için fiyat belirlersin bundan belli oynamalar yaparsın %100 artış olmaz. Sofo bize gelsin diye 1.5 milyon dolar vereydik bu kez de bütçeyi buralara harcıyorsunuz! denmeyecek miydi? Ben şahsen derdim. Çünkü bu iş domino taşı gibi. SOfo'ya değerinden fazla verirsen dahası da önüne çıkar.

Açıkçası Sofo Jawai Pekovic Zaza tarzı oyuncuya ihtiyac vardı. Atletik uzun dert değil. NBA'de tuttuğunu getirirsin harlemden bile alabilirsin. Sorun o geniş adamı bulmaktı. Bu yüzden SOfo'nun olmamasına üzüldüm. Alternatif hücum ve savunma planı demekti bu. Rakibe göre ortaya koyabileceğin. Gene de hala sabırla bekliyorum.

Javtokas ve Maric' i beğenmiyoruz ama son 2 senedir Olympiakos' da oynamış olan Joey Dorsey, Kyle Hines ve Richard Dunston' ı daha önce kim tanıyordu?
Dikkat ederseniz Olympiakos piyasası olan uzun transferi yapmıyor; bu tarz isimlerle Galatasaray anlaşşsa, kim bu adamlar diyerek Özyer' i ve/veya Ataman' ı yerden yere vururuz.

Haklisiniz.Ben sadece gorev tanimindan bahsetmistim. Bizler hep isimli elit oyunculari istiyoruz. dunston italya liginde Varese den gelmisti, hines almanya liginden gelmisti, biz bu oyunculari alsak nerden buldunuz derdi cogu kisi..halbuki gorev tanimi yapip ,gorev tanimina uyan oyuncular alinmali.isimler degil.Spanoulis transferi olursa diyorumki amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok .oly nin son 3 sezonuna bakip spanoulis tranferini daha degerli hale getirmeliyiz.. bizler istiyorizki sponsor mumkunse 50 m dolar versin Nikola Pekovic Nba den gelsin isteriz.. bunun boyle olamamasi gerekir.

Javtokas değil de Maric iş yapar. Sofo'dan daha fazla yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri