• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Pocius'u alıyorsak bence hedeflerde geri gidiyoruz. Bence Pocius menajerler tarafından teklif edilen bir isim olabilir ve henüz netleşmemiştir. Diğer transferler beklenir. Spa-Langford vb. olmazsa pocius alınır. bu arada Bo yada Delenay transferi bizim için iyi transfer kimyası iyi takım oluruz, Pocius da parçaları tamamlar(spa olmazsa).
Son olarak Delenay espiri yapmış bizimkiler adama ana avrat sövmüşler...

çünkü oynadığım takımda kalmak istedim

Kuru muhalefet yapıyorsun. Araştırdım bakındım dedin ama hiçbir halt yapmamışsın. Adam kimseyle görüşmeden direkt Oly ile imza atmadı. CSKA ile bile görüştü hatta CSKA 3m Euro'ya kadar çıktı senelik. Aynı zamanda bizle de görüştü. Bizim de çıktığımız rakamın 2.25m olduğu söylenmişti o dönemde. Ergin Hoca bizzat arayarak gelmesini istediğini iletmişti Spanoulis'e. Daha sonra taraftarların da yoğun baskısı sonucu takımıyla sözleşme uzattı. Bu süreç de nerdeyse 15 gün sürdü. İşkembeden sallamakla olmuyor bu iş. Daha sonra da Ergin Hoca'yı arayıp gönül almış adam bu kadar basit. Ha bu adam gelmeyecek de başkanın yatında tatilde ne işi var onu açıkla o zaman.

Arkadaş ben anlamıyorum yaaa forum bildiğin ikiye bölündü bi kısım kendini realist, ayağını yere basan, "duyumları" saçmalık olarak gören ve bütçenin kesinlikle düşeceğini, az olacağını düşünüyor. Bi kesimse daha yıldız transferler bekliyor, bütçenin sponsorla beraber artacağını ve f4 ü zorlayacak bi takım bekliyor özellikle final serisinde alınan karardan sonra.

Ama unutmayalım Aslolan Galatasaraydır, bence üsluba ve ithamlara dikkat etmek gerekir.
sevgiyle...

Espri yapmadıysa ayıp etmiş.

Hickman konusuna gelirsek,yanlarına alacakları isimlere bağlı Hickman'dan alacakları verim.Eğer iddia edildiği gibi Calathes ve Bogdanovic'i alırlarsa tehlikeli olurlar.

Herkese merhaba..Umarım ikisini de alamazlar.Özellikle Bogdanovic'i beğenirim.Bizde görmek istediğim bir oyuncudur ama hiç girişimimiz olmadı bu konuda

Utku ve Görkem kardeşlerim..cevaplar icin eyvalllah :) Spa olmazsa Delaney uygun olabilir yerine..

Furkan Dillice ile transfer mevzusu hakkında benim de düşüncelerim %100 zıt ancak Furkan'ın Fenerbahçeli olduğunu iddaa etmek te ayıptır. Basketbol maçlarında tribünde bizim yanımızda olan, GSBasket organizasyonlarına gelen hatta basın toplantısına giden birine Fenerbahçeli demek doğru değil. Furkan'ın düşünceleri bana uymuyor ancak siz nasıl burası özgür istediğimizi yazarız diyorsanız, o da istediğini yazabilir.

Hickmann'i duyurdu Ülker demek :(

Jamont kalmalı !!!

Herkese merhaba..Umarım ikisini de alamazlar.Özellikle Bogdanovic'i beğenirim.Bizde görmek istediğim bir oyuncudur ama hiç girişimimiz olmadı bu konuda

Size de merhaba :)

Umarım almazlar.İki oyuncu da çok kaliteli.Bogdanovic ile elbet ilgilenmek istemişizdir ama 2 sene içinde Nba'ye gidecek olması,Cska-FbÜlker gibi paralı takımların radarında olması ve Bogdanovicin menajeri Raskovic'in bu büyük kulüplerle sıkı fıkı olması şansımızı azaltan ya da hamle yapmaktan vazgeçiren etkenler.Bütçemiz artar azalır onu bilemem ama bizim kulübümüz tonla para verip sonra Nba'ye pışpış edeceğimiz bir yapıda değil.

Bo, Barış, Kleiza ve İlkan ile yollarını ayırdığını resmi olarak açıklamış FB Ülker. Özellikle İlkan denen karaktersiz için çok sevindim, umarım tez zamanda daha da beter olur da başı sakatlıktan kurtulmaz.

Bo yıllık ne kadar alıyordu acaba? Alternatifler arasında düşünsek güzel olur.

Forumda öyle bir hava oluştu ki bazı transferler gerçekleşmesse neler olur tahmin edemiyorum :-)

Özellikle de olası bir spanoulis transferinin gerçekleşmemesi

Şu anda her transfer döneminde olduğu gibi aşırı bir bilgi karmaşası içindeyiz kesin geldi diye yazılan adam akşam başkası ile anlaşıyor burda benim en çok merak ettiğim acaba yönetim ergin hocanın verdiği listeye sadık kalacak mı sorusu ergin hocanın tercihlerine son derece güveniyorum bazı arkadaşların tartıştığı gibi bütçeye takılmıyorum açıkçası

Bütçe önceden az çok belliydi bence ergin hocaya da ona göre bir Limit vermişlerdir ve Ergin hocada o bütçeye göre bir liste yapmıştır.

Yapılacak ilk transfer bize bütçe hakkında net bir cevap verir zaten sabırlı olmak lazım

Hickman oldukça iyi bir oyuncu ama Bo daha bir iyi oyuncu bence güç kaybettiler üstelik gerçek bir guard almazlarsa Hickmanın hiçbir anlamı olmayacaktır.

Bo, Barış, Kleiza ve İlkan ile yollarını ayırdığını resmi olarak açıklamış FB Ülker. Özellikle İlkan denen karaktersiz için çok sevindim, umarım tez zamanda daha da beter olur da başı sakatlıktan kurtulmaz.

Bo yıllık ne kadar alıyordu acaba? Alternatifler arasında düşünsek güzel olur.

2 milyon euro civarı hatta daha fazlasını alıyordu diye hatırlıyorum.

Goudlock ile Antic'i istiyormuş Fbulker

Hickmann'i duyurdu Ülker demek :(

Jamont kalmalı !!!
Jamont çok önemli işler yapıyordu.Zaman zaman lakayıtlıkları oluyordu ama genel itibariyle hem savunmada hem hücumda çok güzel işler çıkartıyordu.Ne yazık ki sakatlıklar bizi çok etkiledi.Arroyo-Jamont-Hawkins-Jawai şu dört adamı bir arada izlemeyi çok isterdim ama nasip olmadı.

Hickman Fenerbahçe için çok iyi transfer.Bence Bo'dan daha fazla katkı verir.
Pocius'u beğenmeyenleri gerçekten anlamıyorum.Markoishvili bu yıl çok iyi maçlar çıkardı ama Pocius da kendi takımında çok iyi maçlar çıkardı.
Bence oyun tarzı ve karakteri olarak Marko'yla Pocius çok fazla yakınlar birbirlerine.
Pocius Marko'nun yerini rahatlıkla doldurur, şüpheniz olmasın.Ama aradığımız skorer oyuncu transferi asla değil.
Spanoulis bence imkansız ama almamız gereken skorer oyuncuyu alacağız bence.
Şahsen Arroyo-Langford-Markoishvili(Pocios)u 3lüsünü birarada sahada görmeyi çok isterim ben.Bence birbirlerini çok iyi tamamlayan 3 kısa olurlar.
Uzun olarak elimizde Erceg-Kerem-Furkan var.Oraya 4 ve 5 numara transferi yaparak transferi noktalarız fikrimce.
Karamsar olmayan ama hayal de satmayın.Sakin ve sabırlı olun.
Sevgiler.

Furkan Dillice, bana nasıl cevap veriyorsan ver umrumda değil ama senin Galatasaraylı olduğuna dair inancım % 10. Her konuya muhalifsin ve şuursuzca eleştiri yapıyorsun, hiçbir dayanağın yok. Sürekli o olmaz bu olmaz diyorsun.

Üniversite sınav senemde insanların "aman ne gidicem ya" dediği maçlara bile gitmiş birine Galatasaraylı değilsin demeden önce bir kaç defa daha düşünün. Kadın maçlarında sezon başından beri ortalama 20 kişi varsa bunlardan biri de benim. Burda bilen biliyor. Ortada müthiş bir hava var da ben mi görmüyorum.

Ben onu alamazsak kapatalım, bu giderse kapatalım gibi tehditkar zihniyeti eleştiriyorum. Zira Furkan'ın kontratında yazan 1.3 milyon euro da bu zihniyetin ürünüdür. Spanoulis olmayacak diyorum, bunun yerine o parayı daha dengeli dağıtalım diyorum. Bir Spanoulis alıp kalanları B sınıfı oyuncu yapmak yerine 4 tane A sınıfı oyuncuyu tercih ederim.

Piyasada free agent en iyi kısa Bo.Hiç düşünmeden alırım ben olsam

Kleiza yi nasil bu kadar kolay gonderebildiler hayret.

Bizim icin cikan dedikodularin yarisindan fazlasi menejer siparisi gibi geliyor bana.

En kotu 2 hafta icinde isin sekli buyuk olcude belli olur sabirli olmak lazim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri