2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her fikrinize tamam ama Ender gibi birini nasıl kadro'ya dahil ediyorsunuz.
Dengesiz ve savunma zaafı var.Barış Ermiş'i alsak yerine kat kat daha iyi olmaz mı ?

Ender alternatif olarak kalmalı, Cenk ve kalırsa Marko ile kısa rotasyonuna savunması kuvvetli bir 2 numara ile skorer bir 3 numara yeterli olur.
Pota altına da Kerem G. geldikten sonra atletik bir 5 yeterli olacaktır.

Lawal ve CJ Wallace Milano ile yollari ayirdi.

Pivot ve 3.5 numara arayan takimlar icin iyi tercihler. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aldığı paraya bakarsak iyi transfer olmuş diyebiliriz pocius için. Anlamadığım nokta forum'da neden bu kadar pocius' soğuk bakıldığı? ( bir kısım hariç ) Pocius tam bir takım oyuncusu, şutu var,penetresi sağlam, ribantçı biraz savunma anlamında iyi degil, hani marko'nun bir düşük versiyonu gibi. Önemli nokta burda ritim bulması eyer şut anlamında ritim bulursa inanın bizim için çok degerli olacak. Resmi yazı gelmedi ama oldu gibi bakıyorum. Hayırlı olsun diyorum...

Pocius aldığı paraya göre iyi hamle. Daha iyisi bulunabilirdi ama o mevkiye ayırdığımız para çok yüksek değilmiş demek ki. Pocius ana rotasyon oyuncularımızdan olmayacaktır. Ama iki numarada 15-20 dk civarı oynar. Marko ile birbirini tamamlar, taraftarla uyum yakalayıp formayı sahiplenirse terinin son damlasına kadar savaşır sahada. Biçilen role göre daha iyisi bulunabilirdi ama kötü transferde değil bana göre.

Martynas Pocius, takım oyuncusu evet ama uyum sağlaması önemli aldığı paraya göre iyi transfer olmuş şimdi inceledim.Ne diyelim hayırlısı artık bize desteklemek düşer.

Martynas Pocius, takım oyuncusu evet ama uyum sağlaması önemli aldığı paraya göre iyi transfer olmuş şimdi inceledim.Ne diyelim hayırlısı artık bize desteklemek düşer.

Yüreğiyle oynayan bir isim Pocius, eğer Marko gibi formayı sahiplenirse ben başarılı olacağına inanıyorum. En azından kadroyu genişletmek adına iyi hamle

Pocius bütçeye göre iyi hamle, guard, 5 numara ve 4 numara transferleri kaldı şimdi, Bertans için orta yol bulunabilirmiş. Guard ve pivot için görürüz adayları yakın zamanda.

2 numaralarda blog yazarının verdiği isimler oldukça verimli olacak isimler. Avrupa'da böyle bir çok oyuncu var bir kaç seviye büyük takımlarda da iş yapma potansiyeli olan. İsrail, İtalya, Almanya ve Fransa liglerine bakmak gerek. Arjantin ve Brezilya liginde de uygun oyuncular var. Japonya ligi eskisi gibi mi bilmiyorum lakin bakılabilir. Çin ligi zaten malumunuz.

Biz çok dar çerçevede hareket ediyoruz. Belli isimlere odaklanıyoruz kendi ligimizdekileri bile görmüyoruz. Scooty Hoopson neden göz ardı edilir anlamış değilim.

Ve bazı arkadaşlar gerçekçi olacağım diye insanları yalancılıkla suçluyor. Hatta buna takımın koçunu bile bulaştırıyor.

Spanoulis işi bence olmasa da olur lakin olursa güzel olur. Başkan çok istiyor ve koç kim ne derse desin Arroyo-Spa ikilisinden verim alabilecek biri ki ben koçun yönetim tarzını beğenmem ama Sezar'ın hakkı Sezar'a. Hala anlatamıyoruz Oly çıkış parasını kabul ettiği an Spa işi tamam. Ha Oly bu parayı kabul eder mi? Geçen sezon Spa Oly'i seçerken 2 yıl Euroleauge'i kazanmış ve takımın lideriydi. Oly O'nu bir şekilde ikna etti. Biz ise ikna edemedik ki doğaldır. Kimse omuzlarda taşındığı yerden kolay kolay ayrılmak istemez.
Bu yıl Spa ile anlaşma tamam lakin Oly'de doğal olarak bırakmak istemiyor.
Spa gelirse başarılı olur olmaz bilemem ama büyük iş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...