• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maciulisi Pana da izlediğim kadarıyla savaşçı bir karakter ee Marko da savaşçı , bir tek sıkıntı Arroyo'yu dinlendirecek biri kalıyor Spa olursa güzel olur ama olmadı diye karalar bağlamaya gerek yok...

Biz niye beklemedeyiz onu anlamıyorum.Efes ile Fener'in hamlelerinimi bekliyoruz.En sona bıraktık galiba transferleri.O değil bari eldekilerle anlaşılsa

Çok güzel soru. Belirsizlik demek Galatasaray demek. Hani bizde kadroları falan yazıyoruz ama bu sene hangi branşta hamleler zamanında yapıldı ki ? Resmi siteden açıklama yapıp taraftarları bilgilendirmek çok mu zor acaba ? Bu kadar taraftar yöneticilerin yazacağı herhangi bir mesaj için hevesle bekliyor. Bilgilendirin bizi. Transfer çalışmalarımız devam ediyor taraftarımız endişelenmesin ama bu tarz açıklama yapmak çok zor. Hani şahsi twitter hesapları yargılamak belki bize düşmez ama gider köy resmi paylaşırlar ölü yunus resmi paylaşırlar. Bu taraftarında bir sabrı var.

Gerek erkek - bayan voleybol olsun gerekse kadın basketbol takımımız olsun hamlelerin hiçbiri zamanında yapılmadı. Nisan - Mayıs ayında bitmesi gereken hamleler Temmuz'da yeni yeni açıklanmaya başlıyor.

Erkek basketbol takımımızın sponsor sorunu varken kimse bir açıklama yapmıyor. 10 temmuzda milli takım kampı başlıyor Ergin hoca tüm mesaisini milli takıma harcayacak. En azından birkaç isim açıklanmalıydı siteden. O zaman taraftarlar bu kadar karamsar olmazdı. Her şey güzel başladı ama bu süreç yerini karamsarlığa , ümitsizliğe bıraktı. Sonumuz hayır olsun. :)

Şuraya yazılan isimlerden Spanoulis hariç herkesten beğeni alan birini görmedim yıllardır. Spanoulis'in bile eksik yönleri yazılacaktır mutlaka, mesela alacağı para, savunma direnci vs. Son yazan arkadaşlara söylemiyorum, kendime de söylüyorum aslında ama aşırı derecede beğenme sorunumuz var. Arroyo-Marko ikilisi şu anda vazgeçilmez gibi görünüyor ama geldiklerinde ikisi de ağır eleştiriler almıştı. Onlar bile düşünün yani. Arroyo'yu ben de çok eleştirdim çünkü onun Maccabi yıllarını yakından takip ettim, o sezonki maçlarına göre inanılmaz farklı oynadı bizde. Sonuç olarak kimi alırsak alalım burada büyük bir tartışma çıkacağı kesin. Tabi ki herkesin görüşünü söylemesinden yanayım, hiçbir zaman hocadan daha mı iyi biliyorsun diye düşünen biri değilim ama yeni oyuncularımız geldiğinde üslup bozulmaz inşallah. Keza Pocius büyük eleştiri alıyor. Dorsey alacak. Lawal alacak. Spanoulis gelmezse ki bence gelmesi inanılmaz zor, yerine gelecek adam en büyük eleştiriyi alacak. Önemli olan güzel bir şekilde teknik açıdan transferleri tartışabilmek. 10 senedir yapıyorum, en az 10 sene daha da yapacağız inşallah.

Açıkçası Dorsey şu anda bana yakın geliyor ama eleştireceğim yönleri de olacak tabi. :) Maric'e tercih ederim ama onu ben.

Gelecek combo guardı da merak ediyorum, şu anda hiç isim dolaşmıyor ortada.

Combo guard için hepimiz Spanoulis'i istiyoruz ama alternatifleri de belirlemek ve çalışma yapmak gerek. Adaylar azalıyor. Delaney, Hickman transfer oldular.

Bugün başka bir arkadaş daha yazdı adını Eric McCollum çok iyi bir hamle olabilir o pozisyonda. Yunanistanda çok iyi bir sezon geçiriyor, oldukça skorer bir isim-her türlü skora gidebiliyor- ama bunun yanında asist özelliği de mevcut. Hem Arroyo ile birlikte hemde tek guard olarak oynayabilir. Bu sene büyük transfer yapacaktır sonra ahlanıp vahlanacağımıza şimdiden kapatmak gerek

Cevap belli Errick McCollum

Dorsey Taktik disipline sahip bir oyuncu değil. Mahmuti takımında olsa kadroya girmesi zor olurdu. Ergin Hocanın oyun tarzı ise herkesin güçlü yanını ön plana çıkarmaya yönelik. Dorsey gelse faydalı olur evet. Yalnız D.Howard gibi oynama eğilimi var onun yerine Shaq gibi oynamaya çalısşa onun için de çok daha iyi olurdu.

Marko 2ye kayar o zaman da X 3-4 oynar gibi yaklaşık 1 aydır yorumlar okuyorum. Marko'nun 2 oynamadığını ve oynamayacağını benden başka düşünen yok mu? Oyun içinde bile 30 saniye 40 saniye bilmem 2ye kaydığını görmedim onun. Ya da ben o sırada başka şeylere daha fazla konsantre olmuştum. ama 4 kısalı 5 te 4 numara oynadığını çok defa gördüm

Pocius geldiği gün Spanoulis olayını unutmak en iyisi. Ki Pocius geldikten sonra Spa'nın gelmesi yarardan çok zarar verir o saatten sonra.

Atletik uzun olayına çok takılınıyor. Harlemden bile getirebilirsin o adamı. Yıllık 200bine bile bulman mümkün. Bize kalın geniş şutu olan o uzunu bulmak lazım. P.Davis iyi adamdı ama efsane oldu artık forumda. Adam bile kendine bu kadar güvenmiyordur:))

Tunçeri deniyor çok sevinirim ben. Arroyo-Tunçeri-Nikolov lu bir PG rotasyonunda özellikle normal lig maçlarında, gerektiğinde Carlos'u dinlendirme şansımız da var. Kerem oynar. Nikolov da destekler Sinan ara da süre çalar.

Marko-Cenk rotasyonu yeter gibi bir hava var. Geçen sene Malik-Henry-Cenk-Göksenin-Marko hatta ara ara MAcvan oynuyordu o bölgede:)

Bütün bunlar "bence"

Açıkçası Dorsey şu anda bana yakın geliyor ama eleştireceğim yönleri de olacak tabi. :) Maric'e tercih ederim ama onu ben.

Kerem abi Pocius yorumundan sonra basına Pocius ismi düştü, bu cümlenden Dorsey ve Maric'in de listemizde olduğunu anlıyorum :)

Dorsey iyi hoş ama bazen acayip saçmalıyor. Bonsu kadar umursamaz bir tavır takınıp saçma sapan top kayıpları ya da tercih hataları yaptığı çok maç oldu Barcelona'da. Çok güçlü, kalıplı evet ama bazen aşırı özgüvenden midir bilmiyorum feci saçmalıyor argo tabirle... Bazen de yardırıyor tabi, orası ayrı :)

Keremle olcak is değil bu eurolıgde hele 100.kez yazıyorum belkide bıkmadan usanmadan yazmaya devam edıcem Errick McCollum kaptırmıyalım.

Kerem abi Pocius yorumundan sonra basına Pocius ismi düştü, bu cümlenden Dorsey ve Maric'in de listemizde olduğunu anlıyorum :)

Dorsey iyi hoş ama bazen acayip saçmalıyor. Bonsu kadar umursamaz bir tavır takınıp saçma sapan top kayıpları ya da tercih hataları yaptığı çok maç oldu Barcelona'da. Çok güçlü, kalıplı evet ama bazen aşırı özgüvenden midir bilmiyorum feci s.çıyor argo tabirle... Bazen de yardırıyor tabi, orası ayrı :)

Bilgim yok malesef ama alınabilecek biri eğer Barcelona ile devam etmiyorsa. Maric'i de beğenmiyorum o yüzden yazdım. :)

Dorsey ismi ilk geçtiğinde yıllar önce yerden yere vurmuştum onu. Antep'te çok iyi oynadı, bana kapağı taktı bir anlamda, biraz daha mesafeliyim artık ona. :)

Bu arada Dorsey tam Ülker'lik bir oyuncu bana göre. Oğuz, Dorsey, Zoric, Bjelica iyi bir rotasyon oluyor. Umarım almazlar.

Keremle olcak is değil bu eurolıgde hele 100.kez yazıyorum belkide bıkmadan usanmadan yazmaya devam edıcem Errick McCollum kaptırmıyalım.

Spanoulis Jamont McCollum Arroyo hepsi olsun tabii rotasyonda. Kerem ile alakası ne bunun? Yüz bin kez de yazsan eğer Arroyo gitsin onunla olacak iş değil demiyorsan (ki diyebilirsin) Gayet de Kerem durabilir

Eric McCollum cidden çok iyi oyuncu ve harika bir sezon geçirdi düşünülebilir bence de. Duke döneminden beri takip ettiğim Nolan Smith son 2 senesinde harika oynayıp takımına 1 senede şampiyonluğu getirmişti Kyle Singler ile beraber, Nba'de de kendisinden beklenti çoktu ama karşılayamadı, o zamanlar iyi bir skorerken Avrupa'daki ilk senesinde Cedevita'da oyunu yönlendiren isim olarak çok dikkat çekti ve fark yarattı baya. Kendi şutunu hazırlar, penetre eder, önemli skor gücü katar takıma, dış şutları istikrarsız sadece, elde bu kadar şutor varken combo guard pozisyonundaki oyuncunun diğer özellikleri daha önemli bence, dolayısıyla o da düşünülebilir seçenekler arasında.

pota altına sadece Dorsey gelirse kısır olan pota altımız iyice sıfıra iner hücum anlamında. Furkan da , Dorsey de Arroyonun katkısı olmadan sıfırlar hücumda.

Bu yüzden Marici tercih ederim, bize Maric Bourusis gibi kendi ekmeğini de yaratabilen bi 5 numara lazım.

Tam 3-4 için Nachbar diyicektim ama Barca devam kararı almış. Sportando yazmış...

Ciddi biçimde daralıyor oyuncu havuzu. Can sıkıcı bir halde malesef...

Spanoulisten de ümidi kesin abi 3 temmuz oldu böyle büyük bir transfer yapcaksak bu zamana kadar mutlaka sızardı yabancı/yerli basına.

Dorseyın Türkiye'deki kariyerinin bakarsak heyecan verici bir isim şu 3 lu Errick McCollum - Arroyo - Dorsey çok can yakar.

Eric McCollum cidden çok iyi oyuncu ve harika bir sezon geçirdi düşünülebilir bence de. Duke döneminden beri takip ettiğim Nolan Smith son 2 senesinde harika oynayıp takımına 1 senede şampiyonluğu getirmişti Kyle Singler ile beraber, Nba'de de kendisinden beklenti çoktu ama karşılayamadı, o zamanlar iyi bir skorerken Avrupa'daki ilk senesinde Cedevita'da oyunu yönlendiren isim olarak çok dikkat çekti ve fark yarattı baya. Kendi şutunu hazırlar, penetre eder, önemli skor gücü katar takıma, dış şutları istikrarsız sadece, elde bu kadar şutor varken combo guard pozisyonundaki oyuncunun diğer özellikleri daha önemli bence, dolayısıyla o da düşünülebilir seçenekler arasında.
Nolan Smith önemli bir potansiyel bence de düşünülebilir fakat Ergin hoca ısrarla bu tarz transferlere pek yanaşmıyor maalesef.
Spanoulisi alamıyorsan ki ben hala ihtimal vermiyorum..bu tarz denenebilir risklere gir ve ordan sağladığın avantajlarla pivota daha fazla para yatır mesela.

Combo Guard için adımızın hiç bir oyuncuyla doğru düzgün geçmemesi can sıkıcı.Delaney ile geçti bir tek o da iki saate Kuba'na imza attı ya Spa için ciddi bir çaba var yada orayı Pocius ile geçiştiricez ki bu çok ürkütücü

Bu arada burada önerilipte beğenilmeyen oyunculardan Mbawke Barça'ya gidiyormuş :) Dorsey yolcu herhalde

Bugün Pocius, Maciulis ve Markoyla anlaştığımız yönünde haberler vardı. Bu demek oluyor ki 4 numaraya bir transfer yerine 3.5 numara oynayan bir adam arıyorlar ki Bertans da tam olarak 4 numara değil. Arroyo ve Erceg de takımda kalacağına göre 5 yabancı oldu. Büyük ihtimal bir pivot ve bir 1-2 oynayabilen bir adam alır yabancı transferini kapatırız. Bazı arkadaşlar Pocius ve Maciulis'i beğenmemiş ama ayıp etmişler. Tam bizim takımın oyuncuları. Bizim sloganımız son topa kadar değil mi? İşte bu adamlar son topa kadar savaşacak adamlar. Takımda bir lider var zaten o da Arroyo. Günlerinde oldukları zaman iyi şut atabilen adamlar ve savunmaları gayet iyi. Bence çok başarılı hamleler olur. Yerli oyuncularımızı kadroda tutup Kerem Gönlüm'ü alırsak çok iyi olur. Bazı arkadaşlar da Kerem Tunçeri demiş, aman ha diyeyim, asla istemem Kerem'i. Pivot için ben hala Lampeyi ne yapıp ne edip alınmasını istiyorum. Son yabancı da Spa gelse keşke ama bu sene de olmaz diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı...

Bu arada Fenerbahçe takımı güçlenmiyor daha çok zayıflıyor. Yaptıkları transferler hiç akıl karı değil. Hiç akıllanmamışlar ve yanlış hamlelere devam ediyorlar. Efes de guard pozisyonu ve yerli rotasyonunda yetersiz. Bence bu sene lig bizim açımızdan daha kolay geçecek.

2 numara arıyorsak en iyi isim Jamont'tu !!

Eğer o değilse Hickman ya da Gavel'den birisi olmalıydı !!

Ama ikisini de en büyük rakiplerimizden birine kaptırdık !!

Gerci onlar ikisini birlikte alarak çok iyi iş yapmadılar orası ayrı...

Tabiki de 2 numara tercihi için benim de önceliğim Jamont ama sakatlıklardan geçen sezon fazlasıyla dilimiz yandı. Jamont Gordon konusunda yönetime güvenmekten başka çaremiz yok malesef.
Hickman ve Gavel isimlerine bu kadar takılmamız lazım artık giden de gitti demem o ki Pocius da bu kadar düşmesin insanların gözünden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri