Maciulisi Pana da izlediğim kadarıyla savaşçı bir karakter ee Marko da savaşçı , bir tek sıkıntı Arroyo'yu dinlendirecek biri kalıyor Spa olursa güzel olur ama olmadı diye karalar bağlamaya gerek yok...
Biz niye beklemedeyiz onu anlamıyorum.Efes ile Fener'in hamlelerinimi bekliyoruz.En sona bıraktık galiba transferleri.O değil bari eldekilerle anlaşılsa
Açıkçası Dorsey şu anda bana yakın geliyor ama eleştireceğim yönleri de olacak tabi.Maric'e tercih ederim ama onu ben.
Kerem abi Pocius yorumundan sonra basına Pocius ismi düştü, bu cümlenden Dorsey ve Maric'in de listemizde olduğunu anlıyorum
Dorsey iyi hoş ama bazen acayip saçmalıyor. Bonsu kadar umursamaz bir tavır takınıp saçma sapan top kayıpları ya da tercih hataları yaptığı çok maç oldu Barcelona'da. Çok güçlü, kalıplı evet ama bazen aşırı özgüvenden midir bilmiyorum feci s.çıyor argo tabirle... Bazen de yardırıyor tabi, orası ayrı![]()
Keremle olcak is değil bu eurolıgde hele 100.kez yazıyorum belkide bıkmadan usanmadan yazmaya devam edıcem Errick McCollum kaptırmıyalım.
Nolan Smith önemli bir potansiyel bence de düşünülebilir fakat Ergin hoca ısrarla bu tarz transferlere pek yanaşmıyor maalesef.Eric McCollum cidden çok iyi oyuncu ve harika bir sezon geçirdi düşünülebilir bence de. Duke döneminden beri takip ettiğim Nolan Smith son 2 senesinde harika oynayıp takımına 1 senede şampiyonluğu getirmişti Kyle Singler ile beraber, Nba'de de kendisinden beklenti çoktu ama karşılayamadı, o zamanlar iyi bir skorerken Avrupa'daki ilk senesinde Cedevita'da oyunu yönlendiren isim olarak çok dikkat çekti ve fark yarattı baya. Kendi şutunu hazırlar, penetre eder, önemli skor gücü katar takıma, dış şutları istikrarsız sadece, elde bu kadar şutor varken combo guard pozisyonundaki oyuncunun diğer özellikleri daha önemli bence, dolayısıyla o da düşünülebilir seçenekler arasında.
2 numara arıyorsak en iyi isim Jamont'tu !!
Eğer o değilse Hickman ya da Gavel'den birisi olmalıydı !!
Ama ikisini de en büyük rakiplerimizden birine kaptırdık !!
Gerci onlar ikisini birlikte alarak çok iyi iş yapmadılar orası ayrı...